Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Extreme Cake Makers

Seizoen 3
25:00

Aflevering 13

4,0 0 x
Molly steekt haar nek uit voor een handgeschilderde girafcake van glutenvrij vanillebeslag, botercrème en chocolade. Ben bakt een cake voor een 20ste huwelijksverjaardag. Natassja bakt een African Impact cake van anderhalve meter. De cake is gemaakt van 15 lagen cake met kaneel en heeft 54 eetbare paddenstoelen, die de 54 ...
25:00

Aflevering 14

4,0 0 x
Natassja bakt een torenhoge spiraalcake. Molly bakt, in opdracht van Blackburn Hospital, een vijfdelige chocoladecake voor de 70e verjaardag van de NHS-dienst. Eloise maakt voor het eerst een dierencake, namelijk een reusachtige kikker met 42 kikkercupcakes.
25:00

Aflevering 15

4,0 0 x
Phil en Christine bakken een elfjespaddenstoeltaart. Michelle werkt aan een wenteltrap met 27 lagen gebak van vanille chocolade voor de 500ste verjaardag van de Royal College of Physicians. Eloise maakt een 15 kilogram zware replica van een metrotoestel.
25:00

Aflevering 16

4,0 0 x
De bakkers zetten alles op alles om de mooiste feestcreaties op tafel te toveren. Kijk mee hoe kerstdromen werkelijkheid worden met deze eetbare meesterwerken.
25:00

Aflevering 17

3,0 0 x
De cake artieste Natassja uit Londen maakt een spectaculaire verjaardagstaart in de vorm van een champagnefles. Suzanne wordt gevraagd om een extravagante bruidstaart af te maken door middel van een handgeschilderd marmereffect. Molly is zelfzeker van haar meesterwerk dat de liefde voor hockey en snowboard van de jarige ui...
25:00

Aflevering 18

3,0 0 x
Phil en Christine maken een levensgrote zwemmende schildpad in cakevorm. De 25 kilo wegende schildpad is bedekt met 17 kilo gekleurde fondant. Ben maakt een unieke bruiloftstaart gebaseerd op de locatie van de bruiloft. Karisha probeert een taart te maken dat lijkt op de jarige zelf.
25:00

Aflevering 22

4,0 0 x
Karisha's taart bestaat uit realistische, eetbare bokshandschoenen en een boksring. Molly maakt een gigantische inktvis voor een 10-jarige. Phil en Christine verbazen door een zonsverduistering, dat het verhaal vertelt over de verloving van een Amerikaans koppel, te boetseren.
25:00

Aflevering 23

3,0 0 x
Phil en Christine zijn in hun element wanneer ze een technische uitdaging aangaan. Hun cake zal op afstand een verjaardagsgroet onthullen. Eloise tilt luxe tot een hoger niveau wanneer ze een gin fontein verwerkt in een glamoureuze verjaardagstaart. Intussen neemt Suzanne ons terug naar de jaren '80 door haar dansvloer cak...
25:00

Aflevering 24

3,0 0 x
Bakker Eloise creëert een gokmachine van meer dan een halve meter hoog voor een verjaardagsfeest. Karisha waagt zich aan een verjaardagstaart die 10 verdiepingen telt. Molly bakt een cake voor een bodybuilder.
25:00

Aflevering 25

3,0 0 x
Als een speciale verrassing voor een poppenspeler tijdens een bakfestival, maakt Molly een replica van Punch en Judy aangevuld met de karakters en het podium. Intussen maakt Suzanne een torenhoge bruidstaart. Phil en Christine nemen een uitdagende bak aan wanneer ze een projectorcake maken. Deze zit vol herinneringen om ee...
Archief