Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

F*** You Very, Very Much

F*** You Very, Very Much herbekijken

Seizoen 1
31:26

Seizoen 1, Aflevering 10

Verlopen 4,5 75 x
Seizoensfinale. We treffen de drie vriendinnen zes maanden later, tijdens een verblijf in de Ardennen. An heeft een nieuwe baan, Flo een nieuwe liefde maar Violet worstelt met inwendige demonen...
30:53

Seizoen 1, Aflevering 9

Verlopen 3,0 21 x
An en Violet hebben nog steeds ruzie. Violet is ingetrokken bij Joris, maar zonder Casper slaat de eenzaamheid toe. Flo heeft haar moeder en zus uitgenodigd en moet hen iets vertellen.
31:36

Seizoen 1, Aflevering 8

Verlopen 3,0 18 x
Wanneer Stefaan ontdekt wat er tijdens nieuwjaarsnacht gebeurd is, verdwijnt hij. Radeloze Violet gaat naar hem op zoek, bijgestaan door Flo, die zelf ook met een flinke romantische crisis zit.
29:58

Seizoen 1, Aflevering 7

Verlopen 3,0 29 x
Om wat bij te verdienen verhuurt Flo haar flat aan Italiaanse toeristen. An en Flo vieren oudjaar bij Violet en Stefaan, samen met enkele saaie koppels. Violet wilt echter stevig gaan feesten. Wesley heeft onprettig nieuws voor An.
28:08

Seizoen 1, Aflevering 6

Verlopen 4,0 40 x
An geniet van haar verhouding met een negentienjarige. Violet heeft haar eerste therapiesessie, maar besluit uit voorzichtigheid niets te reppen over haar ware problemen.
28:16

Seizoen 1, Aflevering 5

Verlopen 4,0 34 x
De drie vriendinnen vieren Violets drieëndertigste verjaardag aan zee. Violet kan Joris niet uit haar hoofd zetten. An krijgt onverwacht bezoek van haar vader, een zonderlinge man die ze al jaren niet meer zag.
28:53

Seizoen 1, Aflevering 4

Verlopen 4,0 36 x
An heeft een date, voor het eerst in zeven jaar. Om radicaal met Joris te breken neemt Violet ontslag bij de praktijk.
29:39

Seizoen 1, Aflevering 3

Verlopen 3,0 32 x
An wordt wakker in het bed van een onbekende negentienjarige. Ze herinnert zich niets van de avond ervoor. Flo heeft Violet meegenomen op een retraite met een tiental boeddhistische geiten.
29:30

Seizoen 1, Aflevering 2

Verlopen 3,0 81 x
An wordt geconfronteerd met de gevolgen van haar dronken nacht en neemt een drastisch besluit. Flo dreigt haar werkloosheidsuitkering te verliezen. Violet en Stefaan beleven een gezellige namiddag zonder baby.
28:29

Seizoen 1, Aflevering 1

Verlopen 4,0 84 x
An heeft een baaldag. Haar bazin gedraagt zich weer als de antichrist en haar vriend is veel te enthousiast over een huis dat ze niet wilt kopen. Flo heeft een auditie voor een televisiereeks.
Archief