Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Fair Trade

Fair Trade herbekijken

Seizoen 2
52:00

Seizoen 2, Aflevering 1 - De Weg Terug - Afl. 01

3,9 369 x
Robin De Rover wordt overgeplaatst van de Cel Drugs naar Agressie. Ze zoekt opnieuw toenadering tot Patrick Paternoster. Ze vraagt zijn hulp om de moordenaar van haar vriend en collega op te sporen.
Seizoen 1
50:00

Seizoen 1, Aflevering 1

4,3 1.322 x
Bij een illegale huiszoeking nemen commissaris Wally Wilson en hoofdinspecteur Robin De Rover een lading cocaïne in beslag die eigendom was van misdaadbaas Patrick Paternoster. Wilson stelt Paternoster een deal voor. Terwijl Wilson in het gezelschap van een stel dure callgirls een wild feestje bouwt, krijgt Robin een tip o...
1:15:00

Aflevering 7

4,0 414 x
Wally Wilson heeft zijn verslavingen niet meer onder controle. Robin heeft steeds minder vat op hem. Paternoster is door Wally's schuld 4 miljoen armer. Hij zint op wraak, maar zal zich moeten haasten want ook de Russen willen afrekenen met Wally. Ze sturen een huurmoordenaar op hem af.
1:05:00

Aflevering 8

4,4 303 x
Wally Wilson blijft geschorst en kan geen kant meer uit. Paternoster wil zijn vier miljoen terug. Wally chanteert de Russen en zet een valstrik op. Hij smeekt Robin hem te helpen om zijn slag te slaan, maar dan moet Nadia Camus er eerst voor zorgen dat hij opnieuw aan de slag kan als commissaris.
50:00

Aflevering 2

3,7 676 x
Robin helpt Nikki onder te duiken. Dan krijgt ze slecht nieuws: Bob Martens, een gewelddadige drugsdealer, is weer opgedoken. Martens heeft zowel met haar als met Nikki nog een forse rekening te vereffenen. Patrick Paternoster wil Robin maar wat graag helpen om Martens terug in de gevangenis te krijgen.
53:00

Aflevering 3

4,6 155 x
De frustratie bij de Cel Drugs is groot nu Bob Martens na een reeks procedureblunders opnieuw vrij rondloopt. Wally Wilson heeft zijn drugs- en seksverslaving niet langer onder controle. Commissaris Frank Slaets verhoort Martens, maar laat hem op bevel van de onderzoeksrechter al snel weer vertrekken. Diezelfde avond loopt...
1:10:00

Aflevering 4

4,3 120 x
Robin is ervan overtuigd dat Bob Martens achter de ontvoering van Lissa zit.Ze vraagt Paternoster om hulp, maar die wil daar wat voor in ruil. Maar dan krijgt ze onverwacht een tip van Frank Slaets. Nadia Camus meldt Bob Martens dat ze niet langer zijn advocate wil zijn. Dat had ze echter beter niet gedaan.
1:05:00

Aflevering 5

4,0 103 x
Patrick Paternoster wil een Russische bende helpen om een grote lading drugs uit te halen. Dan duikt plots Bob Martens op. Hij stelt Paternoster voor om samen te werken. Paternoster beseft dat hij geen keuze heeft. Olga Martens is uit op wraak. Ze wil Robin liquideren en liefst zo snel mogelijk.
1:05:00

Aflevering 6

4,0 129 x
Wally Wilson heeft dringend geld nodig. Hij wil bemiddelen tussen de Russen en Paternoster in ruil voor een stevige commissie. Commissaris Frank Slaets doorziet Wally's plannen en ziet zijn kans schoon om hem te betrappen op corruptie. Wally wordt geschorst.
Archief