Familie - Brahim En Jelle: Onbreekbare Vriendschap?

Laatste aflevering
Familie - Brahim En Jelle: Onbreekbare Vriendschap?

Brahim en Jelle ontdekken de geheimen van Jana. Wanneer ze de situatie proberen recht te trekken wordt Brahim bedreigd...

Familie - Brahim En Jelle: Onbreekbare Vriendschap? gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 1
Brahim wil Jana confronteren, maar ontdekt dat ze over meer gelogen heeft dan de beelden alleen. Hij beseft dat hij de hulp van Jelle nodig heeft, en probeert het goed te maken.
Brahim en Jelle willen Jana helpen de geheugenkaart te vinden, maar de kluis waar deze potentieel inzit, is gestolen door Gina. Jana verliest de moed, en wil alleen zijn. Na een ruzie blijft Brahim achter in een lege villa.
Brahim wil dat Gina Jana laat gaan... Jelle wil naar de politie stappen maar Brahim wil Jana zelf gaan zoeken. Gina wil dan weer 'een sorry'. Jelle en Brahim vertrouwen haar voor geen haar.
Brahim en Jana ontdekken dat Jelle is neergeslagen door Gina, die op de vlucht is geslagen. Tot overmaat van ramp komt het opnieuw tot een ruzie tussen Brahim & Jelle.
Jelle bedenkt een oplossing om Brahims fouten recht te zetten. De zoektocht naar Vesper zet zich verder, en Brahim wil de buurt verkennen om hem te vinden, maar Jana overtuigt hem ervan dat dat geen zin heeft.
Jelle voelt zich erg slecht, maar Brahim wil de feestgangers niet alleen laten in het huis. Jana belooft het volk naar huis te sturen...
Brahim wil het feestje stilleggen, maar Jana wil blijven. Hij is zwaar onder de indruk van haar. Hij probeert zijn crush te ontkennen, maar Jelle denkt dat het wederzijds is...
Brahim krijgt een telefoontje van Steve met een laatste belangrijke mededeling: hij moet goed zorg dragen voor Vesper. Wanneer Brahim en Jelle ontdekken wie of wat Vesper precies is, zakt de moed hen in de schoenen.
Brahim wordt gevraagd om te housesitten op de villa van een beroemde regisseur. Hij nodigt meteen Jelle uit. Ze komen terecht in een super luxueuze villa met alles erop en eraan. Dit wordt een zalige vakantie!
Archief