Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Fawlty Towers

Fawlty Towers herbekijken

December 2019

Seizoen 2 - 1. Communication Problems

3,4 261 x
Basil heeft 75 pond gewonnen met de paardenrennen. Omdat hij van Sybil niet mag gokken, moet hij de herkomst van het geld verborgen houden. Ondertussen beweert de oude en hardhorige Mrs Richards dat iemand in het hotel haar geld heeft gestolen.

Seizoen 2 - 2. The Psychiatrist

2,3 78 x
Basil vermoedt dat een van de hotelgasten een vrouw heeft binnengesmokkeld in zijn kamer. Verwoed gaat hij op zoek naar de dame. Hij gedraagt zich daarbij zo vreemd dat Sybil denkt dat hij een Australische gaste probeert te verleiden. En helaas voor Basil bevindt er zich in het hotel ook een psychiater.

Seizoen 2 - 3. Waldorf Salad

4,0 70 x
Fawlty Towers krijgt twee late gasten over de vloer: een Engelse vrouw en haar hatelijke Amerikaanse echtgenoot. Omdat de twee een avondmaal eisen en Terry, de kok, weigert over te werken, zit er voor Basil niets anders op dan zelf de koksmuts op te zetten.

Seizoen 2 - 4. The Kipper and the Corpse

3,0 24 x
Basil krijgt de schok van zijn leven wanneer een van de gasten dood wordt aangetroffen in zijn bed. Bovendien is Basil ervan overtuigd dat de man gestorven is aan voedselvergiftiging ten gevolge van een bedorven haring bij het ontbijt.

Seizoen 2 - 5. The Anniversary

4,5 45 x
Basil wil Sybil voor hun vijftiende huwelijksverjaardag verrassen met een feestje. Maar Sybil denkt dat Basil zoals gewoonlijk de verjaardag is vergeten en trekt er woedend tussenuit. Basil moet nu snel een smoes verzinnen, want Sybils vrienden kunnen elk moment arriveren.

Seizoen 2 - 6. Basil the Rat

4,0 26 x
Het onvermijdelijke is gebeurd: een inspecteur van het ministerie van Volksgezondheid heeft de keuken van Fawlty Towers onhygiënisch verklaard. Basil krijgt welgeteld één dag de tijd om de boel in orde te brengen. Wanneer hij de hulp wil inroepen van Manuel, ontdekt Basil dat zijn keukenhulp in het geniep een huisdier houd...
Oktober 2019

Seizoen 1 - 1. A Touch Of Class

4,0 140 x
Fawlty Towers is een hotelletje in Torquay, een Britse badstad ten zuiden van Exeter in Devon. De eigenaar van het hotel is de norse, nukkige en onhandige Basil Fawlty. Basil uit zijn ongenoegen over het gebrek aan gasten van stand onder het cliënteel van Fawlty Towers. Hij is dan ook erg in zijn nopjes met het bezoek van ...

Seizoen 1 - 2. The Builders

3,0 45 x
Basil weet zich de woede van Sybil op de hals te halen door toch weer met aannemer O'Reilly in zee te gaan wanneer het hotel moet worden verbouwd. Wanneer Sybil op stap gaat, grijpt Basil zijn kans.

Seizoen 1 - 3. The Wedding Party

4,0 39 x
Basil krijgt het benauwd wanneer hij de avances moet afweren van een Franse antiekhandelaar. Bovendien heeft hij al zijn aandacht nodig om de vreemde praktijken in de gaten te houden van een jong koppel in het hotel. Manuel is daarbij niet echt een grote hulp en bovendien drinkt hij zich een stuk in zijn kraag op zijn verj...

Seizoen 1 - 4. The Hotel Inspectors

4,5 46 x
Basil ontdekt dat een vertegenwoordiger van een hotelgids incognito het hotel zal komen inspecteren.
Archief