Fawlty Towers

Oktober 2019
25:00

Seizoen 1 - 1. A Touch Of Class

4,0 6 x
Fawlty Towers is een hotelletje in Torquay, een Britse badstad ten zuiden van Exeter in Devon. De eigenaar van het hotel is de norse, nukkige en onhandige Basil Fawlty. Basil uit zijn ongenoegen over het gebrek aan gasten van stand onder het cliënteel van Fawlty Towers. Hij is dan ook erg in zijn nopjes met het bezoek van ...
25:00

Seizoen 1 - 2. The Builders

3,0 2 x
Basil weet zich de woede van Sybil op de hals te halen door toch weer met aannemer O'Reilly in zee te gaan wanneer het hotel moet worden verbouwd. Wanneer Sybil op stap gaat, grijpt Basil zijn kans.
25:00

Seizoen 1 - 3. The Wedding Party

3,0 4 x
Basil krijgt het benauwd wanneer hij de avances moet afweren van een Franse antiekhandelaar. Bovendien heeft hij al zijn aandacht nodig om de vreemde praktijken in de gaten te houden van een jong koppel in het hotel. Manuel is daarbij niet echt een grote hulp en bovendien drinkt hij zich een stuk in zijn kraag op zijn verj...
25:00

Seizoen 1 - 4. The Hotel Inspectors

4,0 2 x
Basil ontdekt dat een vertegenwoordiger van een hotelgids incognito het hotel zal komen inspecteren.
25:00

Seizoen 1 - 5. Gourmet Night

4,0 3 x
Basil zou zijn hotel graag opwaarderen met een ster. Daarom gooit hij zijn gasten eruit om een gastronomische avond te kunnen organiseren voor de jetset. Maar met een dronken chef en slechts vier opgedaagde genodigden geraak je niet ver.
25:00

Seizoen 1 - 6. The Germans

3,0 3 x
Nu Sybil in het ziekenhuis ligt met een ingroeiende teennagel, moet Basil het hotel alleen runnen. Het belooft een drukke dag te worden, want er staat een brandoefening op het programma. En als klap op de vuurpijl komt er ook nog een hele groep Duitsers overnachten.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.