Fear By The Lake

Fear By The Lake herbekijken

Maart 2020

Seizoen 1 - 1. Aflevering 1

3,0 116 x
In Annecy worden na een ongeluk met een boot verschillende mensen getroffen door ernstige bloedingen. Lise Stocker en Clovis Bouvier werken samen om te achterhalen wat er aan de hand is.

Seizoen 1 - 2. Aflevering 2

4,0 25 x
De infectieziekte ebola verspreidt zich razendsnel en maakt steeds meer slachtoffers. Legerarts Alice Wagner spoedt zich in het grootste geheim naar de plek des onheils.

Seizoen 1 - 3. Aflevering 3

4,0 76 x
Lise en Clovis doen een interventie pal in het hart van de plek waar slachtoffers van het virus te betreuren zijn. Alle info over een epidemie wordt angstvallig geheimgehouden en hierdoor wordt gevreesd dat er een gebrek aan middelen komt om het virus te bestrijden. En dan blijkt dat het vaccin dat nu wordt toegediend geen...

Seizoen 1 - 4. Aflevering 4

3,0 18 x
De stad Annecy wordt afgesloten van de rest van de wereld. Winkels sluiten één voor één hun deuren, wegen worden geblokkeerd en het geweld blijft stijgen. Het team legt ondertussen een link tussen de eerste slachtoffers van het virus en de dood van een klein meisje, Sarah. Ze werd aangereden door Joël Breton toen ze een ba...

Seizoen 1 - 5. Aflevering 5

3,0 19 x
Annecy is een dode stad waarin enkel militairen met gasmaskers te bespeuren zijn. Het team doet ondertussen naarstig verder om de epidemie onder controle te krijgen. Lily is nog steeds onvindbaar. Dan is Tom plots koortsig en wordt hij gehospitaliseerd. Zal het vaccin tijdig klaar zijn?

Seizoen 1 - 6. Aflevering 6

4,3 33 x
Door het voorval met Tom begint Lise te vrezen dat ze ook aangetast is door het virus. Ze kan gelukkig rekenen op Clovis, wiens steun van onschatbare waarde blijkt. Maya en Lily zijn nog altijd niet gevonden. Het kleine meisjes is gaan lopen en bevindt zich helemaal alleen in de vrije natuur.
Archief