Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Films Bij VTM

Films Bij VTM herbekijken

April 2023

NieuwEddie Murphy: Raw

3,0 3 x
In deze onemanshow praat Eddie Murphy anderhalf uur over zijn twee meest favoriete onderwerpen: seks en vrouwen. En en passant brengt hij immitaties van onder meer Richard Pryor en Bill Cosby.

NieuwMachete Kills

4,0 1 x
Machete wordt gerekruteerd door de Amerikaanse president voor een missie die onmogelijk is voor een gewone sterveling. Hij moet kartelleider Mendez the Madman uitschakelen.

NieuwSecurity

3,0 2 x
Veiligheidsagent Eddie Deacon moet een meisje beschermen dat in de rechtbank gaat getuigen tegen een bende criminelen. Die doen er alles aan om haar uit de weg te ruimen.

NieuwThe Courier

3,0 4 x
Londen. Een vrouwelijke koerier ontdekt op een dag een bom in een pakje dat ze moet bezorgen. Dat pakje is bestemd voor de kroongetuige van de moord op een gangsterbaas.
Maart 2023

NieuwBleeding Steel

4,0 2 x
Special Forces-agent Lin Dong krijgt de opdracht een jonge wetenschapster te beschermen tegen een sinistere criminele bende.

NieuwIntersection

4,0 4 x
Omdat de koele Sally meer interesse heeft in carrière maken dan in haar echtgenoot Vince, stort hij zich in de armen van de jonge Olivia. Zij wil echter meer dan een vluchtige verhouding.

NieuwThe Martian

4,0 4 x
Astronaut Mark Watney wordt tijdens een Marsexpeditie na een zandstorm voor dood achtergelaten. Gestrand op een vijandige planeet moet hij al zijn survivalkennis aanspreken om in leven te blijven.

NieuwThe Talented Mr. Ripley

3,0 4 x
Tom Ripley wordt naar Italië gestuurd om rijkeluiszoon Dickie Greenleaf terug te halen naar Amerika. Maar Tom heeft heel andere plannen.

NieuwJohn Wick: Chapter 2

3,0 8 x
Huurmoordenaar John Wick neemt de wapens op wanneer een oud-collega de macht probeert te grijpen over een Italiaanse misdaadorganisatie. Gebonden door een bloedschuld reist John af naar Rome.

NieuwLine of Duty

3,0 4 x
Wanneer de elfjarige dochter van de politiechef wordt ontvoerd, zet politieagent Frank Penny alles op het spel om het meisje te redden. Maar om haar te vinden heeft hij de hulp nodig van Ava Brooks.
Archief