Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Films Bij VTM

Juli 2022

Gifted

3,0 4 x
Vrijgezel Frank Adler voedt zijn hoogbegaafde nichtje Mary op en probeert ervoor te zorgen dat ze een zo normaal mogelijk leven kan leiden. Zijn moeder dreigt echter roet in het eten te gooien.

The Mexican

3,0 0 x
Jerry, een sullige maffiakoerier, krijgt van zijn vriendin Samantha te horen dat ze hem laat zitten als hij geen ander werk zoekt. Toch moet hij in Mexico een antiek pistool, The Mexican, ophalen.

A Daughter's Nightmare

4,0 0 x
Na de dood van haar echtgenoot geraakt Ariels moeder Dana bevriend met Adam. Hij zegt dat hij verpleger is, maar sinds de twee elkaar kennen, krijgt Dana steeds meer gezondheidsproblemen...

De gek op de heuvel

4,0 0 x
De relatie van Erik en Sofie wordt bemoeilijkt door de autistische Thomas, Sofie's zoon uit haar vorig huwelijk. Wanneer Erik bij hen komt inwonen, heeft hij al snel moeite met Thomas' vreemde gedrag.

Dirty Dancing

4,0 3 x
Tijdens een vakantie met haar ouders in een chique vakantieclub raakt de brave en naïeve Baby gefascineerd door de zeer aparte en vooral sensuele dansstijl van de animatoren.

Erased

3,0 1 x
Ben Logan, een ex-CIA-agent, wil na 14 jaar opnieuw de banden aanhalen met zijn dochter Amy. Wanneer zijn nieuwe werkgever hen echter wil laten verdwijnen, zijn ze genoodzaakt op de vlucht te slaan.

Lee & Cindy C.

3,5 0 x
Lee, zanger van een grungerockband, en Cindy C, een schlagerzangeres, bevinden zich op een belangrijk keerpunt in hun leven waardoor ze sympathie voor elkaar krijgen.

Made of Honor

4,0 1 x
Tom Bailey, een verstokte rokkenjager, komt tot het besef dat hij verliefd is op zijn beste vriendin Hannah. Hij wil haar ten huwelijk vragen wanneer ze weer thuiskomt van een zakenreis in Schotland.

Mine

4,0 3 x
Een soldaat strandt in het midden van een woestijn vol mijnen. Met zijn ene voet op een actieve mijn moet hij 52 uur in barre omstandigheden zien te overleven, tot een konvooi hem kan oppikken.

The 5th Wave

3,0 3 x
Vier buitenaardse aanvallen hebben een groot deel van de aarde vernietigd. Tussen het puin probeert de jonge Cassie haar broertje te redden en bereidt ze zich voor op de onvermijdelijke vijfde aanval.
Archief