Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Films Bij VTM

Januari 2021

Secrets of Eden

3,0 0 x
Stephen Drew is een populaire dominee in het dorpje Haverhill, Vermont. Hij verkeert in shock wanneer Alice en George Hayward, twee trouwe parochianen, om het leven komen tijdens een zelfmoordactie.

Julie & Julia

3,0 0 x
Julie Powell is haar saaie leven beu en is op zoek naar een uitdaging. Wanneer ze het kookboek van de Amerikaanse tv-kok Julia Child in handen krijgt, besluit ze alle recepten uit te proberen.

De 20 van 2020

3,0 1 x
De 20 muzikale hoogtepunten uit programma's als 'The Masked Singer', 'The Voice' en 'Liefde voor Muziek'. Ook heel wat VTM-gezichten delen de nummers waar zij bijzondere herinneringen aan hebben.

The Box

3,0 0 x
1975. Arthur en Norma, een jong koppel met geldzorgen, krijgen bezoek van de raadselachtige dr. Steward. Hij heeft een houten doosje bij met daarin een rode knop.

21 januari 2021

3,0 4 x
Om zijn studies te kunnen betalen, trekt de briljante Ben Campbell elk weekend met een groep klasgenoten naar de casino's in Las Vegas. Ze willen er grof geld verdienen met blackjack.

Vloglab Flashback#Stories

4,0 0 x
Vloglab Flashback#Stories van Films Bij VTM is uitgezonden op donderdag 21 januari 2021 om 15:24 uur en was te zien op VTM KIDS.

Drama Baron 1898

4,0 0 x
Het verhaal van Gustave Hooghmoed, die op een dag goud vindt in een grot (de Heksenbult) en er een prachtig mijncomplex genaamd Baron 1898 bouwt.

Sprookjessprokkelaar

3,0 0 x
Een wonderlijk figuur met een hoge hoed en een lange baard raapt takjes op in het bos. 'Dat ga ik opschrijven vanavond', mompelt hij.

DC Super Hero Girls: Hero of the Year

4,0 0 x
De studenten van Super Hero High strijden om de titel van Held van het Jaar. Dark Opal verpest de wedstrijd door de dierbaarste bezittingen van de helden te stelen.

Concert Niels Destadsbader Boven de Wolken

4,0 0 x
Start van het nieuwe jaar met een weergave van het concert dat Niels Destadsbader in 2019 gaf in een uitverkocht Antwerps Sportpaleis.
Archief