Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Films Bij VTM

April 2021

Linkeroever

3,0 0 x
Het leven van de 21-jarige Marie, een introverte atlete, staat helemaal in het teken van haar sport. Na een inzinking begint ze te beseffen dat ze vanalles mist in haar leven. Ze is dan ook blij met de aandacht van Bobby, een knappe boogschutter die ze onlangs leerde kennen. Ze besluit bij hem in te trekken op zijn flat op...

The Devil's Own

3,5 0 x
Na een aantal mislukte aanslagen vlucht IRA-terrorist Frankie McGuire naar New York. Hij duikt er onder bij het gezin van de nietsvermoedende Ier Tom O'Meara, een politieagent.

Spooks: The Greater Good

3,0 0 x
Een gevaarlijke terrorist ontsnapt met behulp van een bende gewapende mannen. Ex-MI5-agent Will Holloway gaat samen met de ondergedoken MI5-baas Harry Pearce op zoek naar de schurk en een mol.

Sailing Into Love

3,0 0 x
Biologielerares Claire ontdekt dat een projectontwikkelaar een resort wil bouwen op Blue Island. Ze begint aan een missie om dat te voorkomen en krijgt daarbij hulp van de knappe schipper Tom.

Transformers: The Last Knight

4,0 1 x
De mensheid en de Transformers zijn in staat van oorlog. Optimus Prime is verdwenen. Het lot van de wereld komt in handen te liggen van een onwaarschijnlijk gezelschap.

Embarrassing Bodies Special: The Man With Half a Face

4,0 1 x
Dokter Christian Jessen zoomt in op het schokkende verhaal van Eric, die de helft van zijn gezicht verloor tijdens een slepende strijd tegen kanker.

Liefde voor Muziek - de Reünie

2,8 1 x
Rode Neuzen Dag van 4 december aanstaande zorgt voor een unieke reünie van de cast van het vorige seizoen van 'Liefde voor Muziek'.

Extreme Cake Makers: Christmas Special

4,0 0 x
De bakkers zetten alles op alles om de mooiste feestcreaties op tafel te toveren. Kijk mee hoe kerstdromen werkelijkheid worden met deze eetbare meesterwerken.

Verlengd weekend

2,0 0 x
Een villawijk in de Kempen. Zakenman Christian Van den Heuvel wordt gegijzeld. De daders zijn Jos en Nico, twee arbeiders van het bedrijf dat Van den Heuvel over de kop heeft laten gaan.

Pippa

3,0 0 x
Pippa en Glenn houden het na vijf jaar huwelijk voor bekeken. Ze willen scheiden, maar raken het niet eens over de verdeling van hun eigendommen.
Archief