Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Films Bij VTM

Juni 2021

Prison for Profit

4,0 0 x
De Mangaung-gevangenis in Zuid-Afrika wordt geëxploiteerd door het wereldwijd opererende Britse private beveiligingsbedrijf G4S. Er loopt heel wat mis in de gevangenis.

Vloglab Flashback#Stories

4,0 0 x
Vloglab Flashback#Stories van Films Bij VTM is uitgezonden op maandag 21 juni 2021 om 13:21 uur en was te zien op VTM.

Conan the Barbarian

4,0 0 x
Een kind dat werd verkocht als slaaf groeit op tot een machtig man. Als Conan the Barbarian neemt hij het op tegen de tovenaar Thulsa Doom, die in een ver verleden zijn vader en moeder vermoordde.

Dancing Dimi: Game On

4,0 0 x
Dimitri Van den Bergh is de grootste dartsbelofte van ons land. Tot een gescheurde kruisband roet in het eten strooit. Te midden van een overvolle dartsagenda gaat 'Dancing Dimi' onder het mes.

Aanrijding in Moscou

4,0 0 x
Moscou, een wijk in Gent. De 41-jarige huismoeder Matty rijdt op de parking van de supermarkt tegen de truck van de 29-jarige Johnny. Ze krijgen vlammende ruzie, maar tegelijk slaat ook de vonk over.

Boys

3,0 0 x
Het verhaal van vrienden Peter en Tom, die na hun voortgezette studies in het 'echte leven' terechtkomen en moeten vaststellen dat de meeste antwoorden niet in tekstboeken of cursussen te vinden zijn.

Vermaelen klaar voor het EK

4,0 0 x
Vermaelen klaar voor het EK, "leeftijd heeft geen invloed op de defensie van de Rode Duivels" Thomas Vermaelen in gesprek met Gilles De Bilde.

Dennis van Rita

3,0 1 x
Kapster Rita verwelkomt haar zoon Dennis wanneer hij uit de gevangenis wordt vrijgelaten. Daar heeft hij een straf voor verkrachting uitgezeten. De buurt ziet hem echter niet graag terugkomen.

Groomzilla

4,0 0 x
Alyssa en Tucker besluiten in het huwelijksbootje te stappen. Tucker raakt tijdens het plannen van de bruiloft echter geobsedeerd door elk klein detail en wil dat alles perfect is.

The Model Murders

3,0 0 x
Grace, een jong model, is blij wanneer modefotograaf Hunter haar wil helpen met haar carrière. Wanneer de fotoshoot uitmondt in een ontvoering worden zijn duistere intenties echter al snel duidelijk.
Archief