Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Films Bij VTM

September 2021

Team Spirit

4,0 0 x
Vrienden Eric, Stef, Franky, Vic, Jean-Marc en Jos spelen samen voetbal bij Eendracht Vooruit. Maar net voor hun vijfhonderdste wedstrijd komt het tot een zware confrontatie.

Twins

4,0 2 x
Een genetisch experiment met kunstmatige bevruchting loopt verkeerd af. Niet één maar twee baby's worden geboren: Julius is groot, blond en vriendelijk, Vincent is klein en heeft een rotkarakter.

Wrongfully Accused

4,0 0 x
Ryan Harrison is ten onrechte ter dood veroordeeld. Onderweg naar de plaats van executie kan hij door een toevallig busongeval ontsnappen. Hij is vrij en vastbesloten om zijn onschuld te bewijzen.

Helden van Hier: Ontploffing Paardenmarkt

3,0 0 x
Een ongeziene inkijk in het werk dat Brandweer Zone Antwerpen heeft verricht op 15 januari 2018, toen drie huizen instortten na een zware explosie op de Paardenmarkt.

Wat als? - Eindejaarsspecial

3,0 0 x
Wat als Jezus een lastige puber was? Wat als kerstfeesten een ziekte waren? En wat als de Sint écht van Spanje was? Deze special zoemt in op de feestelijke periode tussen Sinterklaas en Driekoningen.

Amish Witches: The True Story of Holmes County

3,0 1 x
Een tv-ploeg reist naar Holmes County, Ohio om er een documentaire te maken over de Swartzentruber Amish. Maar een vermoorde Amish-heks terroriseert heel het dorp.

A Wedding to Die For

4,0 0 x
Ella en Tolan leven al een jaar samen. Ze lijken het perfecte koppel, maar dat is schijn. De rijke Tolan controleert minutieus het doen en laten van Ella. Zij besluit uit schrik toch met hem te trouwen, maar te ontsnappen tijdens hun huwelijksreis. Ze beseft echter niet dat ze met haar plan het leven van iedereen die ze ke...

A Brush with Love

4,0 2 x
Jamie denkt erover na om haar artistieke droom te laten varen. Bij wijze van inspiratie voor de toekomst schildert ze een inspiratiebord, dat haar vervolgens succes en liefde lijkt te brengen.

The Queen of Sin

3,0 1 x
Posy is een verlegen vrouw van achterin de twintig met een prima leven. Op een dag ontmoet ze de knappe zakenman Jack. Ze is in de wolken met de aandacht die ze van hem krijgt en bloeit helemaal open.

Intersection

3,0 0 x
Omdat de koele Sally meer interesse heeft in carrière maken dan in haar echtgenoot Vince, stort hij zich in de armen van de jonge Olivia.
Archief