Films Bij VTM

Laatste aflevering
Films Bij VTM

Komische zaalshow van Jens Dendoncker waarin hij een persoonlijk verhaal vertelt, soms met een kinderlijke naïviteit, dan weer met de allure van een echte 'angry young man'. Een verhaal over het schijnbaar eindeloos geklungel dat jongvolwassenheid met zich meebrengt en de daarbi...

Films Bij VTM gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Mei 2024
De man van duizend-en-een smoelen keert met zijn gloednieuwe show terug naar zijn geliefde typetjes. Luc Verschueren vergezelt hem en zal zelf ook enkele legendarische typetjes bovenhalen.
Herman Verbruggen test met een overvloed aan enthousiasme de tofste activiteiten in Vlaanderen. Of het nu een rustige wandeling door een van onze mooiste recreatieparken is of een klimparcours in een adventurepark, Herman deinst nergens voor terug.
Koning Charles zit in mei een jaar op de troon. Het was niet meteen een makkelijk jaar, want hij kreeg gezondheidsproblemen. Korte tijd later kreeg zijn schoondochter Kate ook slecht nieuws: Heel sereen en menselijk maakt ze dan zelf openbaar dat er ook kankercellen in haar lichaam actief zijn. En dat ze preventieve chemo...
April 2024
Rogue Agent van Films Bij VTM is uitgezonden op woensdag 17 april 2024 om 2:38 uur en was te zien op VTM.
Kapitein Artemis en haar elite-eenheid komen door een zandstorm terecht in een vijandige nieuwe wereld, waar ze op enorme monsters botsen waartegen hun wapens niet zijn opgewassen.
2154. Er zijn nog maar twee groepen mensen: de rijken en de rest. De rijken wonen op Elysium, een paradijselijk ruimtestation. De rest woont op de overbevolkte en verwoeste aarde.
Een ruimteschip met crimineel Richard B. Riddick aan boord crasht tijdens een meteorietenregen op een onbekende planeet. De overlevenden moeten samenwerken wanneer op de planeet bloeddorstige monsters blijken te wonen.
Huurmoordenaar Aaron Hallam verschanst zich in de bossen van Oregon en vermoordt iedereen die in zijn buurt komt. FBI-agent Abby Durrell roept de hulp in van ex-militair en survivalexpert L.T. Bonham.
Le Procès Goldman van Films Bij VTM is uitgezonden op zondag 14 april 2024 om 15:49 uur en was te zien op VTM.
Wanneer de elfjarige dochter van de politiechef wordt ontvoerd, zet politieagent Frank Penny alles op het spel om het meisje te redden. Maar om haar te vinden heeft hij de hulp nodig van Ava Brooks.
IMF-spionne Lindsey Farris valt in handen van wapenhandelaar Owen Davian. Geheim agent Ethan Hunt roept zijn oude team opnieuw samen om haar te redden.
Brandy Hellville: The Cult of Fast Fashion van Films Bij VTM is uitgezonden op vrijdag 12 april 2024 om 20:01 uur en was te zien op VTM.
Het fenomeen Kim Kardashian van Films Bij VTM is uitgezonden op vrijdag 12 april 2024 om 9:27 uur en was te zien op VTM.
Joy Ride van Films Bij VTM is uitgezonden op vrijdag 12 april 2024 om 20:01 uur en was te zien op VTM.
David is bewaker bij een bedrijf dat geldtransporten uitvoert. Met enkele handlangers beraamt hij een gewaagde overval: ze willen een van de transporten beroven en met miljoenen dollars aan de haal gaan.
Een reüniefeest neemt een dodelijke wending wanneer een gemaskerde psychopaat de aanwezigen, die allemaal een groot geheim blijken te delen, een voor een begint te vermoorden.
The Retreat van Films Bij VTM is uitgezonden op vrijdag 12 april 2024 om 20:01 uur en was te zien op VTM.
Tout le Monde Aime Jeanne van Films Bij VTM is uitgezonden op vrijdag 12 april 2024 om 20:01 uur en was te zien op VTM.
Met de hulp van zijn psychiater en pillen probeert ex-huurmoordenaar Dylan Forrester zijn voorwaardelijke vrijlating zo rustig mogelijk uit te zitten. Maar dan overlijdt zijn broer onder mysterieuze omstandigheden.
Archief