Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Films Bij VTM

Juli 2021

Bad Sister

4,0 0 x
Zoe, een studente aan een katholieke school, vindt het erg vreemd hoe een van de zusters die lesgeven toenadering zoekt tot haar broer. Bij wie kan ze echter terecht met haar verhaal?

Team Spirit

4,0 0 x
Vrienden Eric, Stef, Franky, Vic, Jean-Marc en Jos spelen samen voetbal bij Eendracht Vooruit. Maar net voor hun vijfhonderdste wedstrijd komt het tot een zware confrontatie.

Nowhere

3,0 0 x
Na de dood van haar man verhuist Claire samen met haar dochter Sarah naar een dorpje om er een nieuwe start te maken.Wanneer Sarah plots verdwijnt, komt het leven van Claire op z'n kop te staan.

Transformers: Revenge of the Fallen

3,0 0 x
Net wanneer Sam Witwicky aan zijn eerste jaar op de universiteit wil beginnen, valt een wraaklustige Decepticon Shanghai binnen. Sam beseft al snel dat de Decepticons op zoek zijn naar een code.

Hotel Artemis

3,0 2 x
In de nabije toekomst kunnen criminelen in Los Angeles zich laten verzorgen in Hotel Artemis, tegelijk een ziekenhuis. Wapens zijn er niet toegelaten. Tot een van de gasten arriveert met een zeer gegegeerde buit.

Traffic

4,0 0 x
Robert Wakefield wordt aangesteld als hoofd van het nationale drugsbestrijdingsteam. Hij ontdekt echter dat zijn tienerdochter verslaafd is aan cocaïne.

Ozark Sharks

4,0 0 x
Een gezin gaat op vakantie naar het Ozark-gebergte om er een jaarlijks vuurwerkfestival bij te wonen. Een groep gevaarlijke stierhaaien maakt echter een einde aan de feestvreugde.

Shot Caller

3,0 0 x
Een zakenman belandt in de gevangenis nadat hij dronken een dodelijk ongeluk veroorzaakte. Om zich in het bikkelharde leven achter de tralies staande te houden, ontpopt hij zich tot een gangster.

Helden van Hier: Ontploffing Paardenmarkt

3,0 0 x
Een ongeziene inkijk in het werk dat Brandweer Zone Antwerpen heeft verricht op 15 januari 2018, toen drie huizen instortten na een zware explosie op de Paardenmarkt.

Op zoek naar de ideale positie voor Carrasco

4,0 0 x
Op zoek naar de ideale positie voor Carrasco - Yannick Carrasco praat met Marc Degryse over z'n carrière.
Archief