Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Films Bij VTM

Januari 2022

12 Strong

3,0 1 x
Enkele weken na 9/11 vertrekken twaalf Amerikaanse elitesoldaten in het grootste geheim naar Afghanistan om er de taliban en Al Qaeda te bestrijden.

Blue Streak

3,0 3 x
Nadat hij uit de gevangenis werd vrijgelaten, gaat juwelendief Miles Logan op zoek naar de diamant die hij bij zijn arrestatie nog net heeft kunnen verstoppen.

Double Holiday

3,0 0 x
Wanneer de grote baas haar vraagt om de jaarlijkse kerstdrink van het werk te organiseren, wordt Rebecca gedwongen om samen te werken met haar onuitstaanbare collega Chris.

Easy Rider

4,0 1 x
Wyatt en Billy, twee drop-outs, hebben een hoop geld verdiend met een cocaïnedeal. Ze besluiten op hun motor van Los Angeles naar New Orleans te rijden om er Mardi Gras te gaan vieren.

Grown Ups

4,0 0 x
Vijf jeugdvrienden, Marcus, Rob, Eric, Kurt en Lenny, komen na dertig jaar opnieuw samen om hun pas overleden basketbalcoach te gedenken. Algauw ontdekken ze dat ze alle vijf erg veranderd zijn.

Murder on the Orient Express

4,5 0 x
Tijdens een luxetreinreis door vooroorlogs Europa wordt een moord gepleegd. Meereizend detective Poirot zoekt uit wie van zijn twaalf medepassagiers de dader is.

Regi: Live in het Sportpaleis

4,0 0 x
Met special guests OLIVIA, Jaap Reesema en Pauline - winnares van 'Regi Academy', Camille, Niels Destadsbader, Milo Meskens, Scala en Tom Helsen.

Sydney White

4,0 0 x
Rachel is de leidster van de Kappa Phi-studentenvereniging en de nummer 1 op de 'hottie'-ranglijst van de universiteitswebsite. Haar status wordt echter bedreigd door nieuweling Sydney White.

The Broken Circle Breakdown

3,0 0 x
Het gelukkige leven van tegenpolen Elise en Didier dreigt uiteen te vallen wanneer hun dochtertje Maybelle ernstig ziek wordt.

Comedy Live: Levend en Vers

3,0 1 x
Na vijftien jaar optreden is het tijd voor een herontdekking. Anekdotes vertellen, onzin uitslaan, beetje improviseren, primitieve liedjes zingen.
Archief