Finance & Beleggen

Laatste aflevering
Finance & Beleggen

NieuwBekijk het integrale interview met ECB-voorzitter Christine Lagarde: over een eengemaakte Europese kapitaalmarkt, inflatie en haar nalatenschap

2 x

Bekijk het integrale interview met ECB-voorzitter Christine Lagarde: over een eengemaakte Europese kapitaalmarkt, inflatie en haar nalatenschap van Finance & Beleggen is uitgezonden op maandag 26 februari 2024 om 21:29 uur en was te zien op Kanaal Z.

Februari 2024

NieuwExclusief interview met ECB-voorzitter Christine Lagarde

1 x
Exclusief interview met ECB-voorzitter Christine Lagarde van Finance & Beleggen is uitgezonden op maandag 26 februari 2024 om 21:29 uur en was te zien op Kanaal Z.

NieuwZ-Beurs: Jef Poortmans (Trends) over de resultaten van PostNL

2 x
Z-Beurs: Jef Poortmans (Trends) over de resultaten van PostNL van Finance & Beleggen is uitgezonden op maandag 26 februari 2024 om 20:58 uur en was te zien op Kanaal Z.

NieuwJean Deboutte (Agentschap van de Schuld) over de staatsbon: ‘150 miljoen euro blijft wel een smak geld om op één dag op te halen’

4 x
Jean Deboutte (Agentschap van de Schuld) over de staatsbon: ‘150 miljoen euro blijft wel een smak geld om op één dag op te halen’ van Finance & Beleggen is uitgezonden op vrijdag 23 februari 2024 om 22:10 uur en was te zien op Kanaal Z.

NieuwZ-Beurs: Philippe Gijsels (BNP Paribas Fortis) over het kantelpunt in AI

5 x
Z-Beurs: Philippe Gijsels (BNP Paribas Fortis) over het kantelpunt in AI van Finance & Beleggen is uitgezonden op vrijdag 23 februari 2024 om 20:54 uur en was te zien op Kanaal Z.

NieuwZ-Beurs: Ken Van Weyenberg (Candriam) over voedingsgiganten Danone en Nestlé en bioscoopuitbater Kinepolis

5 x
Z-Beurs: Ken Van Weyenberg (Candriam) over voedingsgiganten Danone en Nestlé en bioscoopuitbater Kinepolis van Finance & Beleggen is uitgezonden op donderdag 22 februari 2024 om 20:30 uur en was te zien op Kanaal Z.

NieuwZ-Beurs: Tom Simonts (KBC) over de resultaten van koffiereus JDE Peet’s en de grondstoffenmarkt

4 x
Z-Beurs: Tom Simonts (KBC) over de resultaten van koffiereus JDE Peet’s en de grondstoffenmarkt van Finance & Beleggen is uitgezonden op woensdag 21 februari 2024 om 22:28 uur en was te zien op Kanaal Z.

Z-Beurs: Danny Reweghs (Trends Beleggen) over het dividend van Bayer, de herstructurering bij Barclays en de resultaten van Greenyard

4 x
Z-Beurs: Danny Reweghs (Trends Beleggen) over het dividend van Bayer, de herstructurering bij Barclays en de resultaten van Greenyard van Finance & Beleggen is uitgezonden op dinsdag 20 februari 2024 om 22:04 uur en was te zien op Kanaal Z.

Z-Beurs: Ilse De Witte (Trends) over het Bimzelx-medicijn van UCB en het winkelvastgoed van Retail Estates

4 x
Z-Beurs: Ilse De Witte (Trends) over het Bimzelx-medicijn van UCB en het winkelvastgoed van Retail Estates van Finance & Beleggen is uitgezonden op maandag 19 februari 2024 om 20:54 uur en was te zien op Kanaal Z.

Z-Beurs: Philippe Gijsels (BNP Paribas Fortis) blikt terug op de beursweek

5 x
Z-Beurs: Philippe Gijsels (BNP Paribas Fortis) blikt terug op de beursweek van Finance & Beleggen is uitgezonden op vrijdag 16 februari 2024 om 20:38 uur en was te zien op Kanaal Z.

Z-Beurs: Danny Reweghs (Trends Beleggen) over de resultaten van autobouwers Renault en Stellantis, medicijnbereider Fagron en palmolieproducent ...

3 x
Z-Beurs: Danny Reweghs (Trends Beleggen) over de resultaten van autobouwers Renault en Stellantis, medicijnbereider Fagron en palmolieproducent ... van Finance & Beleggen is uitgezonden op donderdag 15 februari 2024 om 20:43 uur en was te zien op Kanaal Z.

Z-Beurs: Tom Simonts (KBC) over Europees succes voor Ahold Delhaize en dalende bierconsumptie bij Heineken

3 x
Z-Beurs: Tom Simonts (KBC) over Europees succes voor Ahold Delhaize en dalende bierconsumptie bij Heineken van Finance & Beleggen is uitgezonden op woensdag 14 februari 2024 om 20:48 uur en was te zien op Kanaal Z.

Z-Beurs: Erik Joly (ABN AMRO) over de heropleving van TUI en zwakke resultaten bij Randstad

3 x
Z-Beurs: Erik Joly (ABN AMRO) over de heropleving van TUI en zwakke resultaten bij Randstad van Finance & Beleggen is uitgezonden op dinsdag 13 februari 2024 om 22:12 uur en was te zien op Kanaal Z.

Z-Beurs: Jef Poortmans (Trends) over het meest geshorte aandeel op de Amsterdamse beurs

4 x
Jef Poortmans zoomt onder meer in op de koersstijging van het Nederlandse bedrijf Alfen, en de koopjes op de Londense beurs.

Z-Beurs: Philippe Gijsels (BNP Paribas Fortis) over de Amerikaanse beursrally en de teleurstellende Chinese beurs

6 x
Z-Beurs: Philippe Gijsels (BNP Paribas Fortis) over de Amerikaanse beursrally en de teleurstellende Chinese beurs van Finance & Beleggen is uitgezonden op vrijdag 9 februari 2024 om 22:25 uur en was te zien op Kanaal Z.

Z-Beurs: Kris Kippers (Degroof Petercam) over de resultaten van KBC en Barco

5 x
Z-Beurs: Kris Kippers (Degroof Petercam) over de resultaten van KBC en Barco van Finance & Beleggen is uitgezonden op donderdag 8 februari 2024 om 20:27 uur en was te zien op Kanaal Z.

Z-Beurs: Tom Simonts (KBC) over de impact van Trump op de beurskoers van AB InBev en de resultaten van Carlsberg en Melexis

6 x
Z-Beurs: Tom Simonts (KBC) over de impact van Trump op de beurskoers van AB InBev en de resultaten van Carlsberg en Melexis van Finance & Beleggen is uitgezonden op woensdag 7 februari 2024 om 21:00 uur en was te zien op Kanaal Z.

Z-Beurs: Danny Reweghs (Trends Beleggen) over centjesaandeel Mithra en de resultaten van chipproducent Infineon en oliereus BP

5 x
Z-Beurs: Danny Reweghs (Trends Beleggen) over centjesaandeel Mithra en de resultaten van chipproducent Infineon en oliereus BP van Finance & Beleggen is uitgezonden op dinsdag 6 februari 2024 om 22:09 uur en was te zien op Kanaal Z.

Z-Beurs: Ilse De Witte (Trends) over de beurswaarde van koekjesproducent Lotus Bakeries en de resultaten van de Italiaanse bank UniCredit

7 x
Z-Beurs: Ilse De Witte (Trends) over de beurswaarde van koekjesproducent Lotus Bakeries en de resultaten van de Italiaanse bank UniCredit van Finance & Beleggen is uitgezonden op maandag 5 februari 2024 om 20:50 uur en was te zien op Kanaal Z.

Z-Beurs: Erik Joly (ABN AMRO) over het rentebesluit van de Fed en de resultaten van energiereus Shell en de bankensector

4 x
Z-Beurs: Erik Joly (ABN AMRO) over het rentebesluit van de Fed en de resultaten van energiereus Shell en de bankensector van Finance & Beleggen is uitgezonden op donderdag 1 februari 2024 om 20:33 uur en was te zien op Kanaal Z.
Archief