Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

First Dates

Seizoen 1
46:00

Seizoen 1, Aflevering 32

4,5 141 x
Boekhouder Stefan zoekt een vrouw die graag een feestje bouwt.  Ex-gedetineerde Poly heeft zijn leven gebeterd en wil daar graag een levensgezel bij.  Muzikant Carlos brengt een serenade voor zijn date Mieke.  Katelijn zoekt de vrouw van haar leven, maar weet dat ze vaak te kieskeurig is.
45:00

Seizoen 1, Aflevering 31

4,4 134 x
Jana komt opnieuw naar het First dates-restaurant, ditmaal niet met haar zus, maar met haar oma. Jan en Silke zijn allebei voetbalfanaten. Timothy is heel zelfzeker. Kan hij Isaura overtuigen van zijn kwaliteiten?
45:00

Seizoen 1, Aflevering 30

3,0 126 x
De 'little red dress' van Katrien doet Bjorn glunderen.  Yora is klaar voor een nieuw hoofdstuk in haar leven.  Voor transvrouw Charlotte is daten niet gemakkelijk.  Grapjas Kris heeft een date met Kempense parel Emma.
44:00

Seizoen 1, Aflevering 29

3,7 114 x
Computerspecialist Peter probeert de code voor de ware liefde te kraken. Kan Sofie hem daarbij helpen? Ingrid heeft haar hondje Ivi meegebracht naar het 'First dates'-restaurant. Loveleen is op zoek naar love! Kirsten heeft het syndroom van Down. Ze zoekt steun bij serveerster Leena om haar date-zenuwen te bedwingen.
45:00

Seizoen 1, Aflevering 28

4,2 125 x
Patrick is fan van het Spaanse 'vida loca'. Zijn date Regina heeft Spaanse roots en een zuiders temperament.  Gospelzanger Marson is gelovig, en gelooft in de liefde. Hij mag op date met de mooie Clemence.  Wilbert is afkomstig uit Curaçao, en zijn exotische looks kunnen Peter wel bekoren.  Inge legt de lat hoog in het lev...
40:00

Seizoen 1, Aflevering 27

3,6 134 x
Zusjes Jana en Thanee komen samen naar 'First dates'. Maar wie gaat met Cederic aan tafel, en wie met Ivo? Op liefde staat geen leeftijd, vinden actieve senioren Roger en Sylvia.
Seizoen 2
1:01:00

Seizoen 2, Aflevering 18 - Nieuwjaarsspecial

2,5 127 x
De jonge Italiaanse schone Zoë ontmoet de Griekse God Yanni. De mama's voelen alvast een match. Rallyfanaat Johnny mag daten met racepilote Nadine. Hun kinderen geven commentaar. Voor Kathleen is daten soms moeilijk. Kan Jan haar op haar gemak stellen? Raphaël heeft z'n dochter en kleindochter meegebracht naar het re...
49:00

Seizoen 2, Aflevering 17

3,0 105 x
Kapster Canysia heeft geen ervaring in daten en relaties. Ze hoopt op een blonde date met een goed kapsel en een goed humeur. Flapuit Vicky heeft een date met de praatgrage Erwin. Garry en Julie delen hun passie voor stijldansen. Komt daar een paso doble van? Maximiliaan is een creatieve kerel. Wordt Orphee zijn muze?
48:00

Seizoen 2, Aflevering 16

2,0 82 x
Nelson houdt van oudere mannen en hoopt op een klassebak op leeftijd. Benjamin heeft grijze haren én stijl. Maar ook een zwaar verhaal. Celine is een fitnessfreak. Haar date Thomas ook. Gaan ze samen op work-out na hun first date? Jeanine en Jan zijn allebei ondernemers en bon vivants. Ze houden van een bezig en goed leven...
46:00

Seizoen 2, Aflevering 15

4,5 102 x
Myriam stapt compleet uit haar comfortzone in het First dates-restaurant. De jonge Jaël lacht zich een breuk met haar date Gilles. Marc en Gerd herkennen elkaar van jaren geleden...
Archief