Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

First Dates

Seizoen 3
49:00

Seizoen 3, Aflevering 25

3,3 183 x
Bruno is kleurenblind, maar niet blind voor de mooie Sophie. Rune en Marit zijn artsy, jong en fun. Is dat genoeg voor een match? Betty en Daniël komen niet met lege handen naar First dates. Kjenta en Arno zijn ondernemend, maar niet in de liefde.
50:00

Seizoen 3, Aflevering 24

4,3 110 x
Geert komt op double date met dochter Rune. Hij werd recent weduwnaar en vindt begrip bij Kathelijne, terwijl Rune het gezellig maakt met date Maxim. Anouk en Tim houden van het sportieve leven. Vertrekken ze samen op de koersfiets? Lauren wil niet in hokjes denken en dat komt date Yani heel goed uit.
50:00

Seizoen 3, Aflevering 23

4,7 102 x
Louis is snel verliefd. Het is dus alles of niets met Kelly. Jessica en Benjamin zijn beiden alleenstaande ouders van pubers. Kristof en Evelien supporteren voor dezelfde voetbalclub. Ook voor elkaar? Dario is niet meteen het type van Anke. Of toch?
49:00

Seizoen 3, Aflevering 22

4,8 112 x
Elena en Julius zijn ontzettend nerveus voor hun date. Kris is dol op date Didi. Maar dan vertelt ze hem dat ze fulltime mama van twee is ...  Degelijk, duidelijk en West-Vlaamser dan Ann en Werner krijg je ze niet.  Bij Mathias en Kiani ziet het er in het begin erg goed uit. Maar blijft dat zo?!
50:00

Seizoen 3, Aflevering 21

3,3 87 x
Marie wil wel op date met iemand die hockey speelt. Drie keer raden welke sport haar date Florian beoefent? Fashion & stijl daar staan Niels en Kenneth voor. Tussen Chris en Filip botert het. Toch loopt hun date anders af dan verwacht. Sarah en Aäron komen beiden van West-Vlaanderen en daar zijn ze fier op.
49:00

Seizoen 3, Aflevering 20

4,0 79 x
Motorrijder Jinse wil Lobke bochten leren nemen. Brent en Thomas willen een serieuze relatie. Als de ware opduikt, toch. Chocolatier Nicky hoopt Eliese te imponeren met een zoet cadeau. Kris en Peter hebben veel gemeen. Maar slaat de vonk ook over?
50:00

Seizoen 3, Aflevering 19

4,0 66 x
Sanne schrijft een boek over haar datingleven. Wordt Lennert onderwerp van haar laatste hoofdstuk? Voor Sem & Irma is zichzelf kunnen zijn niet altijd evident. Gelukkig kunnen ze dat wel bij elkaar. Willy en Myriam ontdekken dat ze beiden wandelaars zijn. En Lori schrikt van Gilles: "Hij lijkt als twee druppels water op mi...
48:00

Seizoen 3, Aflevering 18

4,0 130 x
Beste vriendinnen Antje en Jasmin komen samen op date. De Kempense Mathias komt als eerste aan, maar weet niet wie zijn date wordt. Wanneer maatschappelijk werker Joël duidelijk een partij voor Antje is, valt alles op zijn plek.  Het temperamentvolle feestbeest Lana wordt gekoppeld aan de rustige Lorenzo. Wat hebben deze t...
50:00

Seizoen 3, Aflevering 17

4,0 133 x
Sofie en Tom merken snel al veel gelijkenissen. Maar wat gebeurt er als Tom aan tafel met zijn dochter belt?  Ruben en Milan studeren beiden in Gent en schrikken dat ze elkaar nooit eerder ontmoet hebben.  Met Rita verveel je je geen moment! Maar is dat wel waar Etienne naar op zoek is?  Lieze toont bewust haar rare humor....
49:00

Seizoen 3, Aflevering 16

4,0 70 x
Iris laat maître Patrick achter met zijn mond vol tanden. Gelukkig slaagt haar date Wim er wel in om het gesprek op gang te trekken.  Emelda en Eddy bewijzen dat ook 60-plussers nog kunnen daten. Shaman en Margot zijn beiden aangenaam verrast in hun date en Nicolaas is zenuwachtig omdat hij per se wil vertellen dat hij aut...
Archief