Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

First Dates

First Dates herbekijken

Seizoen 1
44:59

Seizoen 1, Aflevering 30 - De 'Little Red Dress' Van Katrien Doet Bjorn Glunderen

4,3 49 x
De 'little red dress' van Katrien doet Bjorn glunderen. Yora is klaar voor een nieuw hoofdstuk in haar leven. Voor transvrouw Charlotte is daten niet gemakkelijk. Grapjas Kris heeft een date met Kempense parel Emma.
43:26

Seizoen 1, Aflevering 29 - Ingrid Brengt Haar Hondje Ivi Mee Op Date

4,0 28 x
Computerspecialist Peter probeert de code voor de ware liefde te kraken. Kan Sofie hem daarbij helpen? Ingrid heeft haar hondje Ivi meegebracht naar het 'First dates'-restaurant. Loveleen is op zoek naar love! Kirsten heeft het syndroom van Down. Ze zoekt steun bij serveerster Leena om haar date-zenuwen te bedwingen.
44:26

Seizoen 1, Aflevering 28 - Patrick Is Fan Van Het Spaanse 'Vida Loca'

3,0 14 x
Patrick is fan van het Spaanse 'vida loca'. Zijn date Regina heeft Spaanse roots en een zuiders temperament. Gospelzanger Marson is gelovig, en gelooft in de liefde. Hij mag op date met de mooie Clemence. Wilbert is afkomstig uit Curaçao, en zijn exotische looks kunnen Peter wel bekoren. Inge legt de lat hoog in het lev...
40:49

Seizoen 1, Aflevering 27 - Zusjes Jana En Thanee Komen Samen Naar 'First Dates'

4,0 19 x
Zusjes Jana en Thanee komen samen naar 'First dates'. Maar wie gaat met Cederic aan tafel, en wie met Ivo? Op liefde staat geen leeftijd, vinden actieve senioren Roger en Sylvia.
44:45

Seizoen 1, Aflevering 26 - Bruno Wil Met Een Avontuurlijke Dame De Zee Op

3,0 18 x
De studentikoze Bapthist speelt 'Wat is de kans' met zijn date Ine. Gilles heeft bindingsangst. Kan Jennifer hem daarvan afhelpen? Bruno wil met een avontuurlijke dame de zee op. Olivier zingt in een showkoor, Justine in musicals. Een date waar muziek in zit!
44:21

Seizoen 1, Aflevering 25 - Louise Weet Niet Of De Liefde Wel Voor Haar Is Weggelegd

1,3 17 x
Louise weet niet of de liefde wel voor haar is weggelegd. Vijftiger Wim wil een vrouw met veel schwung. En die heeft Barbara! Kelly heeft de looks, maar ook inhoud. En dat bevalt Stefano wel. Robby is de trotse pleegpapa van 2 kinderen. Hij zoekt een man om het familiegeluk compleet te maken. Zit je met vragen na het zien...
44:03

Seizoen 1, Aflevering 24 - Bart Zakt Van De Ardennen Af Naar Mechelen Voor De Liefde

3,0 15 x
Annelies heeft een eigen stijl en valt op aparte types. De geestige Dwight zou helemaal haar ding kunnen zijn. Greet zoekt nog altijd naar de liefde uit de sprookjes. Kerim zoekt een vrouw met pit. Is Isabelle wie hij nodig heeft? Bart woont in de Belgische Ardennen en zakt af naar Mechelen in de hoop op een match met K...
44:42

Seizoen 1, Aflevering 23 - De Vrolijke Annette Maakt Indruk Op Rudie

4,0 11 x
Elien heeft een date met Hannes. De vrolijke Annette maakt indruk op Rudie. Limburger Salvatore voorspelde op voorhand hoe zijn date Ann zou zijn. Niamh ontmoet Jonas.
44:59

Seizoen 1, Aflevering 22 - Roald Bewijst Dat Op Charme Geen Leeftijd Staat

4,0 20 x
Sven is overdonderd door de charmes van mamafluisteraar Noemie. Roald bewijst dat op charme geen leeftijd staat. Beth zoekt een "meisje-meisje" en dat is op en top Elien. Alex probeert Joyce te entertainen.
43:39

Seizoen 1, Aflevering 21 - Rugbyspeler Quentin Heeft Een Date Met Eva

4,0 50 x
Rugbyspeler Quentin heeft een date met Eva. Marleen kan van mannen en vrouwen houden. Vandaag dineert ze met Rina. Jan probeert Anne te imponeren. Het huwelijk van Eddy liep na 14 jaar op de klippen, maar hij gelooft nog in de liefde en waagt zijn kans bij Els.
Archief