Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

First Dates

Seizoen 1
40:00

Seizoen 1, Aflevering 27

3,6 61 x
Zusjes Jana en Thanee komen samen naar 'First dates'. Maar wie gaat met Cederic aan tafel, en wie met Ivo? Op liefde staat geen leeftijd, vinden actieve senioren Roger en Sylvia.
Seizoen 2
1:01:00

Seizoen 2, Aflevering 18 - Nieuwjaarsspecial

2,5 82 x
De jonge Italiaanse schone Zoë ontmoet de Griekse God Yanni. De mama's voelen alvast een match. Rallyfanaat Johnny mag daten met racepilote Nadine. Hun kinderen geven commentaar. Voor Kathleen is daten soms moeilijk. Kan Jan haar op haar gemak stellen? Raphaël heeft z'n dochter en kleindochter meegebracht naar het re...
49:00

Seizoen 2, Aflevering 17

3,0 71 x
Kapster Canysia heeft geen ervaring in daten en relaties. Ze hoopt op een blonde date met een goed kapsel en een goed humeur. Flapuit Vicky heeft een date met de praatgrage Erwin. Garry en Julie delen hun passie voor stijldansen. Komt daar een paso doble van? Maximiliaan is een creatieve kerel. Wordt Orphee zijn muze?
48:00

Seizoen 2, Aflevering 16

2,0 57 x
Nelson houdt van oudere mannen en hoopt op een klassebak op leeftijd. Benjamin heeft grijze haren én stijl. Maar ook een zwaar verhaal. Celine is een fitnessfreak. Haar date Thomas ook. Gaan ze samen op work-out na hun first date? Jeanine en Jan zijn allebei ondernemers en bon vivants. Ze houden van een bezig en goed leven...
46:00

Seizoen 2, Aflevering 15

4,3 73 x
Myriam stapt compleet uit haar comfortzone in het First dates-restaurant. De jonge Jaël lacht zich een breuk met haar date Gilles. Marc en Gerd herkennen elkaar van jaren geleden...
50:00

Seizoen 2, Aflevering 14

4,3 55 x
Jaron brengt Yara mee naar zijn date. En Sharon vindt dat geweldig. Musicalfan Wesley wil het Beest worden van de Schone Kathy. Rudy en Katrien vinden elkaar op vele vlakken. Ferdy en Guiseppe zijn knap, jong en fun. Hun gesprek valt geen seconde stil.
50:00

Seizoen 2, Aflevering 13

4,6 65 x
Charly verloor de liefde van zijn leven, maar vervult haar laatste wens en gaat opnieuw op zoek naar een partner. Lena en Michiel zijn lezers, denkers en vegetariërs. Overeenkomsten genoeg voor een match? Voor Zoë kan er een man of een vrouw aan de bar zitten te wachten. En dat is best spannend. Seema heeft zo'n last van d...
47:00

Seizoen 2, Aflevering 12

3,5 101 x
Wim leeft sinds een ongeval met een beperking, maar geniet nog altijd van het leven. Ilse zoekt een Peter Pan. Rudy lijkt aan haar wensen te beantwoorden. Cayelle en Sheila zoeken allebei een meisje-meisje. Motard Jens wil graag een knappe passagier vervoeren. Kan Amber hem in vervoering brengen?
50:00

Seizoen 2, Aflevering 11

3,0 75 x
Belgian Bullet An imponeert de mannen soms net wat te veel. Ook Roel is onder de indruk van haar palmares in de topsport. Ambitieuze Rik zoekt een modieus lief. Ritje komt voor een verrassing te staan in het First dates-restaurant. Giovanni is een workaholic. En dat is in de liefde niet altijd evident.
50:00

Seizoen 2, Aflevering 10

4,0 43 x
Boezemvrienden Gerald en Lander komen samen op date. Gerald heeft zelfvertrouwen te veel, Lander te weinig. Aan Imani en Shelssea om de jongens te bekoren. En vice versa. Stoere bink Tom mag z'n tattoos én zachtere kant tonen aan Anneleen. Hugo verloor z'n grote liefde, maar hoopt met Annemieke op een nieuwe vonk.
Archief