Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

First Dates

Seizoen 3
50:00

Seizoen 3, Aflevering 1 - First Dates

4,0 25 x
Deze bijzondere uitzending van 'First dates' staat in het teken van de 'Dag tegen Kanker'.  Geert kreeg in 2008 maagkanker en weet nu dat gezondheid en liefde het belangrijkste in z'n leven zijn.  Rani werkt als verpleegkundige op oncologie.  Robbe verloor zijn papa aan kanker.  Kiril kreeg op zijn 28e een hersentumor en h...
Seizoen 1
45:00

Seizoen 1, Aflevering 13

4,0 39 x
Identieke tweelingbroers Laurens en Michaël komen double daten. June is ziek en doorstaat snotterend haar date met Stef. Jozefien en Anneleen hebben allebei al heel wat meegemaakt in hun leven.
45:00

Seizoen 1, Aflevering 12

4,0 21 x
Lifter Len zoekt de weg naar de liefde. Hij heeft een date met de vrolijke Charlie. Owen heeft het syndroom van La Tourette. Vincent heeft een date met make-upartiest Tristan. De Aalsterse Christa heeft een voorkeur voor kale mannen.
45:00

Seizoen 1, Aflevering 11

4,0 7 x
Jo trakteert Marjolein op snoepjes. Weduwnaar Hendrik gaat voor het eerst weer op date. Kunstkenner Frederic heeft een verrassing voor Anna-Maria. Twintigers Lotte en Bram hebben allebei ambitieuze levensdoelen.
43:00

Seizoen 1, Aflevering 10

4,0 13 x
Bryan en Steffi zijn allebei fitnessfreaks. Blueszangeres Coralie heeft een date met vintagekenner Raf. Jason heeft Galina iets belangrijks te vertellen. Timmy kan Lindsey niet meteen imponeren.
43:00

Seizoen 1, Aflevering 9

4,0 8 x
Choukri is niet de date die Nathalie in gedachten had. David heeft een zwak voor meisjes met rode haren. Geert en Birte zijn wereldreizigers. Larissa is het single zijn beu.
44:00

Seizoen 1, Aflevering 8

4,0 9 x
Matthias verslikt zich in zijn date met Gaëlle. Carine is 50+ maar in de fleur van haar leven. Is Luc man genoeg voor haar? Ines is non-binair, Ashley identificeert zich als bi. De twee hebben heel wat te bespreken. Carine nummer 2 gaat morgen met pensioen. Staat Luc nummer 2 op haar bucketlist?
44:00

Seizoen 1, Aflevering 7

3,0 8 x
Motorrijder Frederic ontmoet Candy, een jongedame die ook van snelheid houdt. Jurgen heeft momenteel maar 1 liefde: zijn dochtertje. Maakt Erika het plaatje compleet? Rijkswachter op rust Alex stort zijn hart uit bij Gerda. Komiek Kevin waagt zijn kans bij de exotische Gift.
40:00

Seizoen 1, Aflevering 6

2,0 12 x
Voetballer Brent hoopt te scoren bij Shauni, een pittige verpleegster. Patrick krijgt rozen van stijlvolle gentleman Luc. De zwoele Sarah doet chef-kok Bjorn koken. Figuurlijk dan. Ninon is 'fiftylicious', en Ronny moet achterhalen wat dat betekent.
41:00

Seizoen 1, Aflevering 5

4,5 13 x
Rita is 63 lentes jong en danst door het leven. Haar date Geert snort door de stad op een segway. Kleuterjuf Paulien viert haar verjaardag in het First dates-restaurant. Hopelijk is Kristof voor haar een cadeau in de liefde... Piercer Carolien heeft een date met Davy. Gilles heeft een wishlist voor zijn date, maar voldoet ...
Archief