First Love

Laatste aflevering
First Love

Het is de dag van de uitspraak. Zach eist ook te getuigen. Hij wil zijn kant van het verhaal geven en uitleggen wat er die nacht in de hotelkamer echt is gebeurd.

First Love gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 1
Zach en Mercedes zijn nu alleen, in een hotelkamer, ver van huis. De politie zoekt ze. Hun families zijn doodongerust. Na die nacht zullen ze nooit meer dezelfde zijn.
Zach en Mercedes zijn op de vlucht. Na de aanvankelijke vreugde en opwinding om te ontsnappen en zich vrij te voelen, beginnen ze te twijfelen. Voordat ze hun vlucht voortzetten, besluiten ze de nacht door te brengen in een hotelkamer om na te denken.
Luke ontdekt de waarheid over Zachs verleden. Woedend besluit hij jacht te maken op zijn vroegere vriend, maar Mercedes zal alles doen om hem te redden.
De relatie tussen Zach en Mercedes baart hun families steeds meer zorgen. Ze worden gedwongen elkaar niet meer te zien. Maar zullen ze van elkaar af kunnen blijven?
Als Zach en Mercedes meer en meer tijd samen doorbrengen, begint Luke argwaan te krijgen. Wat is precies de aard van de relatie tussen zijn vriend en zijn zusje?
Na het feest liep Mercedes weg. Haar vader strafte haar door haar te dwingen remedial teaching te volgen. Hij vraagt Zach om haar persoonlijke leraar te worden. Maar deze toenadering wordt al snel gevaarlijk.
Zach ontmoet Haley op een feestje bij Luke thuis. Ze versieren elkaar. De sfeer wordt warmer. Maar het feest wordt al snel onderbroken door Mercedes, die de avond verpest en zichzelf in gevaar brengt.
Zach is net met zijn moeder naar de stad verhuisd. Hij raakt bevriend met Luke, een jongen uit zijn worstelklas, en zijn zus Mercedes, een 11-jarig meisje met een vurig temperament. Het begin van een nieuw leven?
De 17-jarige Zach en de 12-jarige Mercedes, lopen samen weg. Maanden later vinden we ze terug in een kleine rechtszaal. Zach zit in de beklaagdenbank. Hij wordt beschuldigd van de ergste misdaad tegen Mercedes.
Archief