Flying to the Ends of the Earth

Afleveringen
46:26

Australia and Papua

Verlopen 3,0 42 x
Piloot Arthur Williams reist naar de woestijnen van Noord-Australië, de eilanden van de Koraalzee en de jungles van Papoea.
47:10

Peru

3,0 50 x
Arthur Williams verkent Peru per vliegtuig, langsheen woestijnen, bergen en jungle.
47:05

South Pacific

4,5 29 x
Arthur Williams trekt naar de Pacifische Eilanden. Op Wadigi ontmoet hij Tracey, die het eiland heeft omgetoverd tot een toevluchtsoord voor celebrity's.
15:00

Siberia

Verlopen 4,0 45 x
Arthur Williams landt op een van 's werelds meest gevaarlijke landingsbanen, diep in Siberië. Wanneer de helikopter crasht, zet hij zijn reis te voet verder.
45:42

Canada - The Great Northern Wilderness

Verlopen 3,0 102 x
In deze aflevering vliegt Arthur Williams naar de ongetemde wildernis van Noord-Canada. Het is hoogzomer en het poolijs is gesmolten.
Archief
Uitzending gemist?

De beste programma's herbekijk je op TVGemist.be wanneer het jou uitkomt. Vergeet die tv-gids: wij houden jou op de hoogte van je favoriete series en het allerbeste op TV gebied. Maak een profiel aan en bewaar je favoriete programma's in één overzicht. Voor elke nieuwe aflevering krijg je van ons een e-mail. Superhandig!

We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.