Flying to the Ends of the Earth

Seizoen 1

Seizoen 1, Aflevering 3 - Arthur Zoekt Grizzlyberen In Noord-Canada

Verlopen 14 x
In deze aflevering vliegt Arthur Williams naar de ongetemde wildernis van Noord-Canada. Het is hoogzomer en het poolijs is gesmolten, wat Arthur toelaat de geheimen van het land te ontdekken. Met een vliegende boot uit de jaren 30 trekt hij naar het Great Bear Rainforest, op zoek naar grizzlyberen. Daarna reist hij naar W...

Seizoen 1, Aflevering 2 - Aan Mt. Everest Ligt De Gevaarlijkste Landingsbaan

Verlopen 21 x
Arthur Williams reist naar Nepal om te zien hoe kleine vliegtuigjes het leven daar hebben veranderd. Wanneer hij samen met piloot Max de lucht boven de afgelegen valleien verkent, worden de gevaren van bergvliegen al snel duidelijk. Arthur trekt verder naar de luchthaven van Lukla, met de gevaarlijkste landingsbaan ter we...

The Great Northern Wilderness

51 x
In deze aflevering vliegt Arthur Williams naar de ongetemde wildernis van Noord-Canada. Het is hoogzomer en het poolijs is gesmolten, wat Arthur toelaat de geheimen van het land te ontdekken. Met een vliegende boot uit de jaren 30 trekt hij naar het Great Bear Rainforest, op zoek naar grizzlyberen. Daarna reist hij naar We...

The Himalayas

58 x
Arthur Williams reist naar Nepal om te zien hoe kleine vliegtuigjes het leven daar hebben veranderd. Wanneer hij samen met piloot Max de lucht boven de afgelegen valleien verkent, worden de gevaren van bergvliegen al snel duidelijk. Arthur trekt verder naar de luchthaven van Lukla, met de gevaarlijkste landingsbaan ter wer...

Australia and Papua

72 x
Piloot Arthur Williams reist naar de woestijnen van Noord-Australië, de eilanden van de Koraalzee en de jungles van Papoea. In Australië ziet hij hoe helikopters gebruikt worden om vee bij elkaar te drijven. Daarna vliegt Arthur naar de Koraalzee, waar de familie Turner een onbewoond eiland heeft omgevormd tot een luxereso...

Peru

52 x
Peru van Flying to the Ends of the Earth is uitgezonden op zondag 1 december 2019 om 21:57 uur en was te zien op Eén.

Pacific

39 x
Pacific van Flying to the Ends of the Earth is uitgezonden op zondag 24 november 2019 om 21:51 uur en was te zien op Eén.

Siberia

56 x
Siberia van Flying to the Ends of the Earth is uitgezonden op zondag 17 november 2019 om 21:53 uur en was te zien op Eén.

Aflevering 3

Verlopen 66 x
Aflevering 3 van Flying to the Ends of the Earth is uitgezonden op dinsdag 29 augustus 2017 om 21:55 uur en was te zien op Canvas.

Aflevering 2

Verlopen 113 x
Aflevering 2 van Flying to the Ends of the Earth is uitgezonden op dinsdag 22 augustus 2017 om 22:10 uur en was te zien op Canvas.

South Pacific

Verlopen 69 x
South Pacific van Flying to the Ends of the Earth is uitgezonden op dinsdag 20 december 2016 om 21:15 uur en was te zien op Canvas.

Canada - The Great Northern Wilderness

Verlopen 169 x
Canada - The Great Northern Wilderness van Flying to the Ends of the Earth is uitgezonden op vrijdag 15 januari 2016 om 10:54 uur en was te zien op Canvas.

The Himalayas

Verlopen 228 x
The Himalayas van Flying to the Ends of the Earth is uitgezonden op vrijdag 8 januari 2016 om 9:31 uur en was te zien op Canvas.

Australia and Papua

279 x
Australia and Papua van Flying to the Ends of the Earth is uitgezonden op maandag 4 januari 2016 om 13:15 uur en was te zien op Canvas.
Archief