Friends With Better Lives

Afleveringen
20:00

Aflevering 8

4,0 19 x
Andi en Bobby vertrekken op reis zonder hun baby. Bobby vertelt Lowell over de negatieve kanten van het huwelijk. Ondertussen papt Will op een dronken avond aan met een oudere vrouw...
19:00

Aflevering 12

4,0 28 x
Kate helpt Bobby bij het vinden van een geschenk voor Andi. Ondertussen bezoekt Will onaangekondigd een huis van Val en komt hij voor een onaangename verrassing te staan.
20:00

Aflevering 11

4,0 43 x
Lowell en Jules beslissen om een hond te adopteren. Ondertussen is Kates eenzame collega op zoek naar een vriend en probeert Bobby een waardevolle cheque terug te vinden.
20:00

Aflevering 13

4,0 37 x
Kate wil bewijzen dat het niet onmogelijk is om haar te koppelen en schakelt Jules en Lowell in. Ondertussen komen Bobby en Andi tot het besef dat hun buren hen niet leuk vinden.
19:00

Aflevering 7

3,0 15 x
Bobby overtuigt Andi om een babysit in huis te halen om op Charlie te passen. Will geeft Zac enkele relatietips. Lowells moeder stuurt een verrassingsgeschenk naar Jules.
Archief
Uitzending gemist?

De beste programma's herbekijk je op TVGemist.be wanneer het jou uitkomt. Vergeet die tv-gids: wij houden jou op de hoogte van je favoriete series en het allerbeste op TV gebied. Maak een profiel aan en bewaar je favoriete programma's in één overzicht. Voor elke nieuwe aflevering krijg je van ons een e-mail. Superhandig!

We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.