Friends With Better Lives

Afleveringen
18:00

Aflevering 7

3,0 5 x
Aflevering 7 van Friends With Better Lives is uitgezonden op zondag 12 maart 2017 om 13:20 uur en was te zien op Q2.
20:00

Aflevering 8

3,0 6 x
Andi en Bobby vertrekken op reis zonder hun baby. Bobby vertelt Lowell over de negatieve kanten van het huwelijk. Ondertussen papt Will op een dronken avond aan met een oudere vrouw...
18:00

Aflevering 7

3,0 10 x
Bobby overtuigt Andi om een babysit in huis te halen om op Charlie te passen. Will geeft Zac enkele relatietips. Lowells moeder stuurt een verrassingsgeschenk naar Jules.
20:00

Aflevering 6

4,0 5 x
Aflevering 6 van Friends With Better Lives is uitgezonden op zondag 5 maart 2017 om 13:24 uur en was te zien op Q2.
20:00

Aflevering 6

3,0 7 x
Kate denkt even dat ze haar prins op het witte paard heeft gevonden. Jules en Lowell besluiten een huis te huren, maar het housewarminggeschenk van Bobby en Andi bevat meer dan ze wilden geven...
Archief
Uitzending gemist?

De laatste afleveringen kijk je op TVGemist.be. Je bepaalt zelf wanneer: niet als de TV-zender ze programmeert, maar wanneer het jou uitkomt. Onze redactie houdt je op de hoogte van je favoriete programma's en de allerbeste series. Met een eigen profiel houd je zelfs een eigen overzicht bij en ontvang je een e-mail voor elke nieuwe aflevering. Handig!

We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.