Gent West

Februari 2018
48:00

Seizoen 1 - Aflevering 2

2,5 140 x
Tom hervat het werk, maar heeft de confrontatie met de vrouwen onderschat. Vera doet ondertussen haar uiterste best om een waardige directeur ad interim te zijn, maar dat is buiten de plannen van Sarah gerekend. Kya is jarig en Sacha moet een hartverscheurende keuze maken. Veronique wil Luna zien, maar het lijkt David beter dat moeder en dochter voorlopig geen contact hebben. Veronique gaat aanvankelijk akkoord, maar besluit haar dochter uiteindelijk toch te contacteren.
48:56

Seizoen 1 - Aflevering 1

3,1 267 x
Veronique Dockx wordt beschuldigd van poging tot moord op haar man, David. In afwachting van haar proces zit ze in voorhechtenis in Gent West. Daar is recent een nieuw gevangenisregime opgestart dat nog in de proeffase zit. Wil Veronique in Gent West overleven, dan moet ze de regels van het gevangenisleven leren. Gelukkig is Veronique een goeie leerling en leert ze snel. Ze geraakt meteen betrokken in het machtsspel van de twee bendeleiders Sam en Kat. Thuis wacht haar 16-jarige dochter Luna op...
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.