Gent West

April 2018
51:30

Seizoen 1 - Aflevering 10

Verlopen 4,0 1 008 x
Sam confronteert Sarah met de realiteit. Veronique wil gerechtigheid voor de moord op haar dochter. Alle aanwijzingen leiden naar Kat... Maar kan Veronique door wraak gerechtigheid vinden? Blijf je na deze aflevering achter met een hoop vragen dan kan je terecht op zelfmoord1813.be en het gratis nummer 1813.
52:50

Seizoen 1 - Aflevering 9

Verlopen 3,6 543 x
Veronique krijgt te horen dat Luna aan een overdosis drugs is overleden. Ze krijgt geen toestemming om naar de begrafenis te gaan... Ondertussen worstelt Steve met zijn verleden als para. Zijn relatie met Vera dreigt spaak te lopen. Blijf je na deze aflevering achter met een hoop vragen dan kan je terecht op zelfmoord1813.be en het gratis nummer 1813.
Maart 2018
48:09

Seizoen 1 - Aflevering 8

Verlopen 4,2 425 x
De zenuwen staan strakgespannen wanneer Kat in de B-vleugel verschijnt. Sam besluit om Veronique en Kat hun strijd onderling te laten beslechten. Ondertussen maakt Kevin op een meedogenloze manier een einde aan zijn relatie met Luna... Blijf je na deze aflevering achter met een hoop vragen dan kan je terecht op zelfmoord1813.be en het gratis nummer 1813.
47:33

Seizoen 1 - Aflevering 7

Verlopen 3,8 383 x
Tom ontdekt dat Christel een paar dagen voordat ze vermoord werd een abortus heeft laten uitvoeren. Hij begrijpt er niets van. Terwijl Sam op afzondering zat, heeft Kat zich tot onbetwiste leider opgeworpen. Ze heeft een onaangename verrassing voor Sam gepland. Veronique wil Kat dwarsbomen.
47:47

Seizoen 1 - Aflevering 6

Verlopen 3,3 349 x
Malika wordt onder druk gezet door Kat om Sam te beschuldigen van het dealen van verboden middelen. Bij Veronique slaan de stoppen door wanneer David ermee dreigt Luna de waarheid te vertellen. Ze maakt zich zorgen om haar dochter. Tom helpt Veronique waar hij maar kan. Vera probeert zich ondertussen los te wringen van haar bemoeizieke en manipulatieve moeder.
44:52

Seizoen 1 - Aflevering 5

3,4 433 x
Sarah droomt over Sam... Ze vraagt zich af of Mark, haar verloofde, wel degene is waar ze haar leven mee wil delen. Anja is opnieuw aan de drank. Wanneer Sacha bleekwater in haar drank doet, moet Anja vechten voor haar leven. Ondertussen neemt de vijandigheid tussen Sam en Kat toe.
Februari 2018
46:32

Seizoen 1 - Aflevering 4

4,7 246 x
Anja is erg nerveus wanneer ze moet spreken op het evenement dat ze zelf mee heeft georganiseerd. De demonen uit haar verleden steken opnieuw de kop op... Lindsey haalt zich de woede van haar medegevangenen op de hals wanneer ze haar tienjarige dochter inschakelt om heroïne binnen te smokkelen. Ondertussen vreest Veronique dat Luna het slachtoffer zal worden van wat er zich binnen de gevangenismuren afspeelt...
48:24

Seizoen 1 - Aflevering 3

4,7 323 x
Sams vader zoekt na bijna twintig jaar opnieuw contact met haar. Na lang aandringen besluit Sam hem nog één keer te zien. Sarah wil de levensomstandigheden in de isoleercellen verbeteren, maar krijgt weinig hulp van de cipiers. Haar positie als directeur wordt op de proef gesteld. En Veronique moet noodgedwongen partij kiezen wanneer Kat haar dochter bedreigt.
48:00

Seizoen 1 - Aflevering 2

3,9 457 x
Tom hervat het werk, maar heeft de confrontatie met de vrouwen onderschat. Vera doet ondertussen haar uiterste best om een waardige directeur ad interim te zijn, maar dat is buiten de plannen van Sarah gerekend. Kya is jarig en Sacha moet een hartverscheurende keuze maken. Veronique wil Luna zien, maar het lijkt David beter dat moeder en dochter voorlopig geen contact hebben. Veronique gaat aanvankelijk akkoord, maar besluit haar dochter uiteindelijk toch te contacteren.
48:56

Seizoen 1 - Aflevering 1

3,8 1 059 x
Veronique Dockx wordt beschuldigd van poging tot moord op haar man, David. In afwachting van haar proces zit ze in voorhechtenis in Gent West. Daar is recent een nieuw gevangenisregime opgestart dat nog in de proeffase zit. Wil Veronique in Gent West overleven, dan moet ze de regels van het gevangenisleven leren. Gelukkig is Veronique een goeie leerling en leert ze snel. Ze geraakt meteen betrokken in het machtsspel van de twee bendeleiders Sam en Kat. Thuis wacht haar 16-jarige dochter Luna op...
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.