Girlfriends' Guide To Divorce

Girlfriends' Guide To Divorce herbekijken

Seizoen 4

Seizoen 4, Aflevering 6 - Rule #155: Go with the Magician

3,0 20 x
Abby doet een laatste poging om haar werkrelatie met Barbara te redden. Jo neemt een impulsief besluit dat haar bedrijf en haar relatie met Albert raakt. Phoebe verhuurt haar huis om geld te verdienen.

Seizoen 4, Aflevering 4 - Rule #49: Let It Shine

3,0 14 x
De vriendinnen steunen Abby, die haar moeders begrafenis moet regelen. Abby's broer herstelt het contact met Phoebe. Delia en Jo blijven om Albert op elkaar afgeven. Abby ziet een oude vlam terug.

Seizoen 4, Aflevering 3 - Rule #706: Let Them Eat Cupcakes

3,0 10 x
Abby moet de stad uit vanwege familiale omstandigheden en laat de belangrijke beslissingen over aan Barbara. Jo en Delia houden ontdekkingen voor elkaar geheim. Phoebe overweegt om haar leven om te gooien.

Seizoen 4, Aflevering 2 - Rule #10: Just Survive

3,0 9 x
Abby en Barbara blijven botsen over belangrijke financiële beslissingen. Delia en Paul gaan een stap verder in hun werkrelatie. Jo gaat de confrontatie aan met Albert. De waarheid schokt haar.

Seizoen 4, Aflevering 1 - Rule #776: The Cat Is Always on the Roof

3,0 29 x
Abby en Barbara zoeken naar bekende mensen om hun website te promoten. Jo gaat tot het uiterste met haar geheime sparringpartner. Phoebe heeft een ingewikkeld sociaal leven.

Seizoen 3 - 5. Rule #99: Cook Naked

4,5 41 x
Abby geeft een feestje voor de ouders van het honkbalteam, terwijl ze probeert om haar relatie met coach Mike geheim te houden. Jo doet zich tegoed als Frumpkis de bakkerij gaat promoten.

Seizoen 3 - 6. Rule #218: There's No Crying in Baseball

3,0 16 x
Abby's relatie met Mike is bekend geworden. Ze probeert om de laatste wedstrijd van het seizoen heelhuids door te komen, maar Jo en zij worden meegesleept in het drama van hun dochters.

Seizoen 3 - 3. Rule #188: Mind Your Side of the Plate

4,0 9 x
Abby gaat een avondje stappen met Barbara om haar aan materiaal te helpen voor haar nieuwe column. Phoebe en JD werken aan de band met hun kinderen, en Delia helpt een nieuwe cliënt in moeilijkheden.

Seizoen 3 - 4. Rule #225: What Happens in Bakersfield...Stays in Bakersfield

4,0 15 x
Tijdens de reis met het honkbalteam van haar zoon, zoekt Abby naar inspiratie voor haar roman. De rest van de vriendinnen probeert met een weekendje weg aan hun problemen te ontsnappen.

Seizoen 3 - 1. Rule #43: When One Door Opens, There's an Icy Draft

4,5 37 x
Abby krijgt te maken met de beroepsmatige fall-out van haar gigoloschandaal, terwijl Jake en zij zorgen voor de achtergelaten baby van Becca. Jo denkt erover om haar bakker Scott te daten.
Archief