Goed Verlof

Augustus 2019

Seizoen 1 - 16. Thomas & Charlotte - Met een beperkt budget een memorabele citytrip maken in België

3,5 37 x
Guga zoekt voor 'BFF's' Thomas en Charlotte enkele perfecte adresjes in eigen land. Het duo wil met een beperkt budget een memorabele citytrip maken.
45:00

Seizoen 1 - 14. Jissy & Shari - Actieve vakantie in Nederland

4,0 38 x
Jissy en Shari zijn tweelingzussen. Ze hebben veel met elkaar gemeen, maar zeker niet alles. Ze zoeken een vakantie waarin ze zo veel mogelijk locaties en activiteiten van hun bucketlist kunnen afvinken. Guga heeft daarvoor 3 plekken uitgekozen in Nederland.
47:00

Seizoen 1 - 15. Axelle & Sabine - La bella Italia

4,5 67 x
Tine neemt Axelle en haar mama mee naar Italië omdat Axelle ervan droomt om daar op reis te gaan. Maar ze moet al heel haar leven mee op camping in de Ardeche. Volgens mama Axelle is die camping de hemel op aarde. Sabine wil eigenlijk nergens anders heen. Lukt het Tine om Sabine te overtuigen van La Bella Italia voor de vo...
47:00

Seizoen 1 - 13. Kathleen & Dominiek

4,0 35 x
Tine neemt Kathleen en Dominiek mee naar Limburg. Kathleen schreef zich in omdat ze niet meer naar het buitenland op reis durft. Tine heeft dus 3 bestemmingen gekozen die haar telkens een stapje verder uit haar comfortzone halen. Het einddoel: na 4 jaar nog eens een gezinsvakantie aandurven.
47:00

Seizoen 1 - 12. Yana & Sander

4,8 52 x
Yana en Sander willen graag samen op vakantie, maar hebben geen idee waar die reis naartoe moet gaan. Guga neemt het jonge koppel met hun beperkt budget mee naar 3 vakantieplekken aan de Maaskant in Belgisch en Nederlands Limburg. Sander is als turnleerkracht sportief aangelegd. Voor hem geldt: hoe meer avontuur, hoe lieve...
47:00

Seizoen 1 - 11. Claudia & Bart

3,0 43 x
Guga zoekt voor het koppel Claudia en Bart een high-end vakantie in eigen land. Niet gemakkelijk want Claudia kiest altijd voor de meest veilige optie terwijl haar man meer afwisseling wil op reis. Guga zet zijn beste beentje voor om 3 locaties uit te kiezen die baden in luxe en exclusiviteit. Zo belandt hij in De Gulde Sc...
45:00

Seizoen 1 - 9. Kevin & Dominique

3,0 60 x
Tine gaat met het koppel Kevin en Dominique op zoek naar een fancy vakantiebestemming in de Costa Brava. Dominique is niet veeleisend, maar zijn vriend Kevin heeft een hele lange want- en wishlist voor op reis.
47:00

Seizoen 1 - 10. Steffie & Chris

4,2 166 x
Tine neemt Steffie en Chris mee naar Frankrijk op zoek naar een geschikte gezinsvakantie. Geen eenvoudige zoektocht want Chris wil luxe en Steffie wil zo weinig mogelijk geld uitgeven op reis.
47:00

Seizoen 1 - 6. David & Sarah - Gezinsvakantie in de Franse Provence

4,0 80 x
De 39-jarige David uit Lennik zweert bij zijn ultieme vakantiebestemming: Calpe. Hij houdt van routine, in tegenstelling tot zijn 33-jarige partner Sarah. Zij zou wel eens een andere gezinsvakantie willen ontdekken en legt haar lot in de handen van Guga Baúl. Hij toont het duo 3 paradijsjes in de Franse Provence.
48:00

Seizoen 1 - 7. Annelien & Tiffany - Vriendinnen op stap in Barcelona

4,5 139 x
Annelien (32) en Tiffany (31) zijn al 10 jaar de beste vriendinnen. Maar als het over het boeken van een vakantie gaat, ontstaat er paniek. Tiffany wil vooral niks doen en zonnen aan het zwembad. Tot ongenoegen van Annelien, die liever op stap gaat en cultuur opsnuift. Vindt Tine Embrechts het ideale compromis in het bruis...
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.