Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Goed Verlof

Seizoen 1
45:00

Seizoen 1, Aflevering 20 - Naomi & Matty - Kindvriendelijke vakantie op een stijlvolle locatie in België

4,0 0 x
Tine gaat in de Vlaamse Ardennen op zoek naar een vakantie voor Naomi en Matty en hun nieuw samengesteld gezin. De verschillende karakters en interesses van zowel ouders als kinderen matchen is geen evidente opdracht, maar Tine wil dat deze zomer top wordt voor het gezin.
47:00

Seizoen 1, Aflevering 18 - Saurea & Rik - Op zoek naar de perfecte plek in de Ardennen

3,0 0 x
Saurea wil haar man Rik uit zijn duivenhok lokken, en dat mag letterlijk genomen worden. Tine helpt haar daarbij en zoekt voor het koppel een perfecte plek in de Ardennen. Dat blijkt geen makkelijke opdracht, want Saurea zoekt overal naar actie en Rik... die is op zoek naar rust.
49:00

Seizoen 1, Aflevering 16 - Thomas & Charlotte - Hip en trendy in eigen land

3,5 0 x
Guga zoekt voor 'BFF's' Thomas en Charlotte enkele perfecte adresjes in eigen land. Het duo wil met een beperkt budget een memorabele citytrip maken.
45:00

Seizoen 1, Aflevering 14 - Jissy & Shari - Budgetvakantie in Nederland

4,1 0 x
Jissy en Shari zijn tweelingzussen. Ze hebben veel met elkaar gemeen, maar zeker niet alles. Ze zoeken een vakantie waarin ze zo veel mogelijk locaties en activiteiten van hun bucketlist kunnen afvinken. Guga heeft daarvoor 3 plekken uitgekozen in Nederland.
47:00

Seizoen 1, Aflevering 12 - Yana & Sander: 3 vakantieplekken aan de Maaskant in Belgisch en Nederlands Limburg

4,8 0 x
Yana en Sander willen graag samen op vakantie, maar hebben geen idee waar die reis naartoe moet gaan. Guga neemt het jonge koppel met hun beperkt budget mee naar 3 vakantieplekken aan de Maaskant in Belgisch en Nederlands Limburg. Sander is als turnleerkracht sportief aangelegd. Voor hem geldt: hoe meer avontuur, hoe lieve...
47:00

Seizoen 1, Aflevering 10 - Steffie & Chris: op zoek naar een geschikte gezinsvakantie

4,2 0 x
Tine neemt Steffie en Chris mee naar Frankrijk op zoek naar een geschikte gezinsvakantie. Geen eenvoudige zoektocht want Chris wil luxe en Steffie wil zo weinig mogelijk geld uitgeven op reis.
48:00

Seizoen 1, Aflevering 8 - Lia & Pippo - Perfecte culinaire weekendje in België

4,5 0 x
Lia (57) en Pippo (55) uit Genk zijn echte foodies. Maar terwijl de ene een echte durfal is, houdt de andere het liever rustig. Samen met Guga Baúl gaan Lia en Pippo in eigen land op zoek naar een goedkope citytrip voor hen twee. Mechelen, Leuven of Kortrijk: waar vindt Guga het smakelijkste adresje?
48:00

Seizoen 1, Aflevering 7 - Annelien & Tiffany - Vriendinnen op stap in Barcelona

3,0 0 x
Annelien (32) en Tiffany (31) zijn al 10 jaar de beste vriendinnen. Maar als het over het boeken van een vakantie gaat, ontstaat er paniek. Tiffany wil vooral niks doen en zonnen aan het zwembad. Tot ongenoegen van Annelien, die liever op stap gaat en cultuur opsnuift. Vindt Tine Embrechts het ideale compromis in het bruis...
47:00

Seizoen 1, Aflevering 6 - David & Sarah - Gezinsvakantie in de Franse Provence

4,0 0 x
De 39-jarige David uit Lennik zweert bij zijn ultieme vakantiebestemming: Calpe. Hij houdt van routine, in tegenstelling tot zijn 33-jarige partner Sarah. Zij zou wel eens een andere gezinsvakantie willen ontdekken en legt haar lot in de handen van Guga Baúl. Hij toont het duo 3 paradijsjes in de Franse Provence.
45:00

Seizoen 1, Aflevering 5 - Stijn & Marijke - Met twee naar de Ardennen

3,0 0 x
Stijn en Marijke (35) uit Moerbeke-Waas vormen een gelukkig koppel. Alleen over hun ideale vakantie raken de twee het niet eens. Stijn houdt van geschiedenis en 'back to basics', Marijke eerder van avontuur en luxe. Tine Embrechts neemt hen mee naar de Ardennen, waar ze hen een joert op het platteland, het Valkennest in de...
Archief