Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Goed Verlof

Mei 2021
47:00

17. Mathias & Magali - Topvakantie aan de Côte d'Azur

4,0 1 x
Voor Mathias betekent vakantie: waterpret en kamperen. Maar zijn vriendin Magali wil graag luxe en een wellness. Conclusie: ze gaan al 3 jaar naar een all-inhotel in Turkije. Dat vindt Magali top, maar Mathias wil heel graag eens naar Frankrijk. Guga probeert een topvakantie voor het koppel te vinden aan de Côte d'Azur.
47:00

18. Saurea & Rik - Op zoek naar de perfecte plek in de Ardennen

3,0 0 x
Saurea wil haar man Rik uit zijn duivenhok lokken. En dat mag je letterlijk nemen. Tine helpt haar daarbij en zoekt voor het koppel een perfecte plek in de Ardennen. Dat blijkt geen makkelijke opdracht, want Saurea zoekt overal naar actie en haar man Rik, die is op zoek naar rust.
47:00

19. Saverio & Bianca - Groepsvakantie aan de Spaanse kust

4,3 1 x
Saverio is de reisleider van een vriendengroep van zes. Bianca is de zelfverklaarde diva van de groep. Saverio is de op- en aanmerkingen van Bianca beu en roept de hulp in van Guga om een geschikte vakantie te vinden voor de vriendengroep aan de Spaanse kust.
47:00

20. Naomi & Matty - Kindvriendelijke vakantie op een stijlvolle locatie in België

3,0 0 x
Tine gaat in de Vlaamse Ardennen op zoek naar een vakantie voor Naomi en Matty en hun nieuw samengesteld gezin. De verschillende karakters en interesses van zowel ouders als kinderen matchen is geen evidente opdracht, maar Tine wil dat deze zomer top wordt voor het gezin.
46:00

1. Anne-Sophie & Frederic - Gezinsvakantie in Frankrijk

4,0 1 x
Frederik (44) en zijn dochter Anne-Sophie (15) uit Rekkem trappen de eerste aflevering van Goed Verlof af. De twee vinden maar moeilijk de ideale vakantie voor het hele gezin. Papa boekt namelijk liefst elk jaar hetzelfde hotel, terwijl dochter de wereld wil zien. Tine trekt met het duo richting Frankrijk, waar ze hen 3 va...
47:00

10. Steffie & Chris

4,2 1 x
Tine neemt Steffie en Chris mee naar Frankrijk op zoek naar een geschikte gezinsvakantie. Geen eenvoudige zoektocht want Chris wil luxe en Steffie wil zo weinig mogelijk geld uitgeven op reis.
47:00

11. Claudia & Bart

3,0 0 x
Guga zoekt voor het koppel Claudia en Bart een high-end vakantie in eigen land. Niet gemakkelijk want Claudia kiest altijd voor de meest veilige optie terwijl haar man meer afwisseling wil op reis. Guga zet zijn beste beentje voor om 3 locaties uit te kiezen die baden in luxe en exclusiviteit. Zo belandt hij in De Gulde Sc...
47:00

12. Yana & Sander

4,8 0 x
Yana en Sander willen graag samen op vakantie, maar hebben geen idee waar die reis naartoe moet gaan. Guga neemt het jonge koppel met hun beperkt budget mee naar 3 vakantieplekken aan de Maaskant in Belgisch en Nederlands Limburg. Sander is als turnleerkracht sportief aangelegd. Voor hem geldt: hoe meer avontuur, hoe lieve...
47:00

13. Kathleen & Dominiek - Gezinsvakantie in Limburg & Maastricht

4,3 1 x
Tine neemt Kathleen en Dominiek mee naar Limburg. Kathleen schreef zich in omdat ze niet meer naar het buitenland op reis durft. Tine heeft dus 3 bestemmingen gekozen die haar telkens een stapje verder uit haar comfortzone halen. Het einddoel: na 4 jaar nog eens een gezinsvakantie aandurven.
45:00

14. Jissy & Shari - Budgetvakantie in Nederland

4,4 0 x
Jissy en Shari zijn tweelingzussen. Ze hebben veel met elkaar gemeen, maar zeker niet alles. Ze zoeken een vakantie waarin ze zo veel mogelijk locaties en activiteiten van hun bucketlist kunnen afvinken. Guga heeft daarvoor 3 plekken uitgekozen in Nederland.
Archief