Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Goed Verlof

Goed Verlof herbekijken

Seizoen 1
45:00

Seizoen 1, Aflevering 20 - Naomi & Matty - Kindvriendelijke vakantie op een stijlvolle locatie in België

4,0 12 x
Tine gaat in de Vlaamse Ardennen op zoek naar een vakantie voor Naomi en Matty en hun nieuw samengesteld gezin. De verschillende karakters en interesses van zowel ouders als kinderen matchen is geen evidente opdracht, maar Tine wil dat deze zomer top wordt voor het gezin.
47:00

Seizoen 1, Aflevering 19 - Saverio & Bianca - Groepsvakantie aan de Spaanse kust

3,6 13 x
Saverio is de reisleider van een vriendengroep van zes. Bianca is de zelfverklaarde diva van de groep. Saverio is de op- en aanmerkingen van Bianca beu en roept de hulp in van Guga om een geschikte vakantie te vinden voor de vriendengroep aan de Spaanse kust.
47:00

Seizoen 1, Aflevering 18 - Saurea & Rik - Op zoek naar de perfecte plek in de Ardennen

3,0 13 x
Saurea wil haar man Rik uit zijn duivenhok lokken, en dat mag letterlijk genomen worden. Tine helpt haar daarbij en zoekt voor het koppel een perfecte plek in de Ardennen. Dat blijkt geen makkelijke opdracht, want Saurea zoekt overal naar actie en Rik... die is op zoek naar rust.
47:00

Seizoen 1, Aflevering 17 - Mathias & Magali - Topvakantie aan de Côte d'Azur

4,0 15 x
Voor Mathias betekent vakantie: waterpret en kamperen. Zijn vriendin Magali wil graag luxe en een wellness. Conclusie: ze gaan al 3 jaar naar een all-inhotel in Turkije. Dat vindt Magali top, maar Mathias wil heel graag eens naar Frankrijk. Guga probeert een topvakantie voor het koppel te vinden aan de Côte d'Azur.
49:00

Seizoen 1, Aflevering 16 - Thomas & Charlotte - Hip en trendy in eigen land

3,5 4 x
Guga zoekt voor 'BFF's' Thomas en Charlotte enkele perfecte adresjes in eigen land. Het duo wil met een beperkt budget een memorabele citytrip maken.
47:00

Seizoen 1, Aflevering 15 - Axelle & Sabine - La bella Italia

4,0 32 x
Tine neemt Axelle en haar mama mee naar Italië omdat Axelle ervan droomt om daar op reis te gaan. Maar ze moet al heel haar leven mee op camping in de Ardeche. Volgens mama Axelle is die camping de hemel op aarde. Sabine wil eigenlijk nergens anders heen. Lukt het Tine om Sabine te overtuigen van La Bella Italia voor de vo...
45:00

Seizoen 1, Aflevering 14 - Jissy & Shari - Budgetvakantie in Nederland

4,2 22 x
Jissy en Shari zijn tweelingzussen. Ze hebben veel met elkaar gemeen, maar zeker niet alles. Ze zoeken een vakantie waarin ze zo veel mogelijk locaties en activiteiten van hun bucketlist kunnen afvinken. Guga heeft daarvoor 3 plekken uitgekozen in Nederland.
47:00

Seizoen 1, Aflevering 13 - Kathleen & Dominiek - Gezinsvakantie in Limburg & Maastricht

4,3 7 x
Tine neemt Kathleen en Dominiek mee naar Limburg. Kathleen schreef zich in omdat ze niet meer naar het buitenland op reis durft. Tine heeft dus 3 bestemmingen gekozen die haar telkens een stapje verder uit haar comfortzone halen. Het einddoel: na 4 jaar nog eens een gezinsvakantie aandurven.
47:00

Seizoen 1, Aflevering 12 - Yana & Sander: 3 vakantieplekken aan de Maaskant in Belgisch en Nederlands Limburg

4,8 12 x
Yana en Sander willen graag samen op vakantie, maar hebben geen idee waar die reis naartoe moet gaan. Guga neemt het jonge koppel met hun beperkt budget mee naar 3 vakantieplekken aan de Maaskant in Belgisch en Nederlands Limburg. Sander is als turnleerkracht sportief aangelegd. Voor hem geldt: hoe meer avontuur, hoe lieve...
47:00

Seizoen 1, Aflevering 11 - Claudia & Bart: een high-end vakantie in eigen land

3,0 9 x
Guga zoekt voor het koppel Claudia en Bart een high-end vakantie in eigen land. Niet gemakkelijk, want Claudia kiest altijd voor de meest veilige optie terwijl haar man meer afwisseling wil op reis.
Archief