Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Goed Verlof

Augustus 2019

Seizoen 1 - 19. Saverio & Bianca - Een geschikte vakantie vinden voor de vriendengroep aan de Spaanse kust.

4,3 140 x
Saverio is de reisleider van een vriendengroep van zes. Bianca is de zelfverklaarde diva van de groep. Saverio is de op- en aanmerkingen van Bianca beu en roept de hulp in van Guga om een geschikte vakantie te vinden voor de vriendengroep aan de Spaanse kust.

Seizoen 1 - 18. Saurea & Rik - Op zoek naar de perfecte plek in de Ardennen

3,0 92 x
Saurea wil haar man Rik uit zijn duivenhok lokken. En dat mag je letterlijk nemen. Tine helpt haar daarbij en zoekt voor het koppel een perfecte plek in de Ardennen. Dat blijkt geen makkelijke opdracht, want Saurea zoekt overal naar actie en haar man Rik, die is op zoek naar rust.
47:00

Seizoen 1 - 17. Mathias & Magali - Topvakantie aan de Côte d'Azur

4,0 110 x
Voor Mathias betekent vakantie: waterpret en kamperen. Maar zijn vriendin Magali wil graag luxe en een wellness. Conclusie: ze gaan al 3 jaar naar een all-inhotel in Turkije. Dat vindt Magali top, maar Mathias wil heel graag eens naar Frankrijk. Guga probeert een topvakantie voor het koppel te vinden aan de Côte d'Azur.

Seizoen 1 - 16. Thomas & Charlotte - Met een beperkt budget een memorabele citytrip maken in België

3,5 131 x
Guga zoekt voor 'BFF's' Thomas en Charlotte enkele perfecte adresjes in eigen land. Het duo wil met een beperkt budget een memorabele citytrip maken.
45:00

Seizoen 1 - 14. Jissy & Shari - Actieve vakantie in Nederland

4,4 111 x
Jissy en Shari zijn tweelingzussen. Ze hebben veel met elkaar gemeen, maar zeker niet alles. Ze zoeken een vakantie waarin ze zo veel mogelijk locaties en activiteiten van hun bucketlist kunnen afvinken. Guga heeft daarvoor 3 plekken uitgekozen in Nederland.
47:00

Seizoen 1 - 15. Axelle & Sabine - La bella Italia

4,5 169 x
Tine neemt Axelle en haar mama mee naar Italië omdat Axelle ervan droomt om daar op reis te gaan. Maar ze moet al heel haar leven mee op camping in de Ardeche. Volgens mama Axelle is die camping de hemel op aarde. Sabine wil eigenlijk nergens anders heen. Lukt het Tine om Sabine te overtuigen van La Bella Italia voor de vo...
47:00

Seizoen 1 - 13. Kathleen & Dominiek

4,0 71 x
Tine neemt Kathleen en Dominiek mee naar Limburg. Kathleen schreef zich in omdat ze niet meer naar het buitenland op reis durft. Tine heeft dus 3 bestemmingen gekozen die haar telkens een stapje verder uit haar comfortzone halen. Het einddoel: na 4 jaar nog eens een gezinsvakantie aandurven.
47:00

Seizoen 1 - 12. Yana & Sander

4,8 114 x
Yana en Sander willen graag samen op vakantie, maar hebben geen idee waar die reis naartoe moet gaan. Guga neemt het jonge koppel met hun beperkt budget mee naar 3 vakantieplekken aan de Maaskant in Belgisch en Nederlands Limburg. Sander is als turnleerkracht sportief aangelegd. Voor hem geldt: hoe meer avontuur, hoe lieve...
47:00

Seizoen 1 - 11. Claudia & Bart

3,0 78 x
Guga zoekt voor het koppel Claudia en Bart een high-end vakantie in eigen land. Niet gemakkelijk want Claudia kiest altijd voor de meest veilige optie terwijl haar man meer afwisseling wil op reis. Guga zet zijn beste beentje voor om 3 locaties uit te kiezen die baden in luxe en exclusiviteit. Zo belandt hij in De Gulde Sc...
45:00

Seizoen 1 - 9. Kevin & Dominique

3,5 129 x
Tine gaat met het koppel Kevin en Dominique op zoek naar een fancy vakantiebestemming in de Costa Brava. Dominique is niet veeleisend, maar zijn vriend Kevin heeft een hele lange want- en wishlist voor op reis.
Archief