Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

GoGoGo!

GoGoGo! herbekijken

Seizoen 1
42:00

Seizoen 1 compilatie, Aflevering 5 - Compilatieaflevering 5

4,3 72 x
Humoristische feelgood-soap die het verhaal vertelt van zeven tieners in een internaat die alles op alles zetten om de sportafdeling op hun school in stand te houden, tegen de zin van de nieuwe directrice in. Bekijk aflevering 5 van 1 compilatie met VRT NU via de site of app.
13:00

Seizoen 1, Aflevering 20 - Gogogo!

4,5 58 x
Robin en Free maken het terug goed met elkaar en besluiten vrienden te zijn. Juf Lucy verneemt dat Kobe gestopt is met snoepen en verzint een plan om hem terug op het slechte pad te brengen... Bekijk aflevering 20 van seizoen 1 met VRT NU via de site of app.
12:00

Seizoen 1, Aflevering 19 - Gogogo!

4,0 26 x
De jongeren krijgen hun eerste basketbalinitiatie en Kobe blijkt een verborgen talent te hebben. Juf Lucy wil zich een hipper imago aanmeten en vraagt hulp aan Alec om haar te leren... hiphoppen! Bekijk aflevering 19 van seizoen 1 met VRT NU via de site of app.
11:00

Seizoen 1, Aflevering 18 - Gogogo!

3,0 19 x
Robin vreest dat hij zich belachelijk heeft gemaakt nadat hij Free een microscoop heeft gegeven. Emma biedt aan om samen met Kobe te trainen, op voorwaarde dat hij stopt met snoepen. Bekijk aflevering 18 van seizoen 1 met VRT NU via de site of app.
12:00

Seizoen 1, Aflevering 17 - Gogogo!

3,0 15 x
Joessef is razend op Robin om wat hij met zijn fiets heeft gedaan en zweert dat hij hem dit nooit zal vergeven. Emma krijgt te horen dat ze ondermaats gescoord heeft op de conditietest. Free krijgt een pakje... Bekijk aflevering 17 van seizoen 1 met VRT NU via de site of app.
41:00

Seizoen 1 compilatie, Aflevering 4 - Compilatieaflevering 4

4,0 34 x
Humoristische feelgood-soap die het verhaal vertelt van zeven tieners in een internaat die alles op alles zetten om de sportafdeling op hun school in stand te houden, tegen de zin van de nieuwe directrice in. Bekijk aflevering 4 van 1 compilatie met VRT NU via de site of app.
11:00

Seizoen 1, Aflevering 16 - Gogogo!

4,0 26 x
Free beseft dat ze het vertrouwen van haar vriendinnen geschonden heeft door te verzwijgen dat juf Lucy haar tante is. Ze wil van leefgroep verhuizen, maar daar steken Kat en co tijdig een stokje voor. Robin is erin geslaagd zijn pakje te bemachtigen, maar dan blijkt de fiets van Joessef verdwenen... Bekijk aflevering 16 v...
12:00

Seizoen 1, Aflevering 15 - Gogogo!

1,5 19 x
Juf Lucy verstoort de conditietest van de jongeren, maar krijgt een koekje van eigen deeg. Robin wil aan een pakje geraken dat zijn opa gestuurd heeft, maar weet niet hoe. Tot zijn oog valt op de trainingsfiets van Joessef ... Bekijk aflevering 15 van seizoen 1 met VRT NU via de site of app.
11:00

Seizoen 1, Aflevering 14 - Gogogo!

3,0 25 x
Robin ontdekt dat het inderdaad om hetzelfde hangertje gaat en is er nu van overtuigd dat Joessef Kat bedriegt met Jamila. De jongeren verzamelen voor een conditietest, maar al snel blijkt dat ze niet alleen zullen zijn in de fitnessruimte. Bekijk aflevering 14 van seizoen 1 met VRT NU via de site of app.
12:00

Seizoen 1, Aflevering 13 - Gogogo!

4,0 89 x
Zippo helpt juf Lucy om het vertrouwen in haar te herstellen bij de raad van bestuur. Robin herkent het hangertje rond Jamila's nek en wil koste wat het kost weten of het hetzelfde hangertje is dat hij op Joessefs kamer gezien heeft. Bekijk aflevering 13 van seizoen 1 met VRT NU via de site of app.
Archief