Gordon Gaat Trouwen

Gordon Gaat Trouwen herbekijken

Seizoen 1

Aflevering 8

3,0 16 x
Het moment van de waarheid is aangebroken. Gordon moet zijn definitieve keuze bekendmaken. Een van de twee mannen ziet hij als toekomstige partner. Wie van deze twee wordt de man van Gordon?

Aflevering 7

4,0 4 x
Gordon vertrekt met zijn overgebleven mannen naar Zuid-Afrika om ze beter te leren kennen en om zijn geliefde Zuid-Afrika te laten zien. De mannen ondernemen ook nu weer verschillende activiteiten en romantische privédates.

Aflevering 6

3,0 8 x
De mannen maken kennis met het leven van Gordon in Nederland. De vier potentiële bruidegoms vertrekken samen naar Het Gooi, de plek waar Gordon zijn dagelijks leven doorbrengt. Ze bezoeken Gordons huis en doen allerlei activiteiten.

Aflevering 5

3,0 12 x
Gordon heeft vijf leuke mannen ontmoet en nu is het tijd voor de volgende fase: een ontmoeting moet zijn toekomstige schoonouders. Heeft Gordon een klik met de families of zitten zij helemaal niet te wachten op Gordon als schoonzoon?

Aflevering 4

3,0 9 x
Nadat Gordon op 9 dates is geweest met mannen uitgekozen door Gerard, Joyce en Danny, heeft Gerard een leuke verrassing voor Gordon. Hij gaat speeddaten en mag zelf zijn volgende 3 dates uitkiezen.

Aflevering 3

4,0 27 x
Gordon reist af naar Den-Helder voor de marinier, Jeffrey. Hij vliegt naar Rome voor de sexy Manuel en bezoekt het Belgische Turnhout voor paardenliefhebber Patrick. Drie totaal verschillende mannen, zit hier zijn droomman tussen? Jury: Gerard Joling, Joyce Humblet en Danny Rook.

Aflevering 2

4,0 15 x
Gordon wordt weer op drie dates gestuurd. Gerben uit Hilversum scheurt al op de eerste date uit zijn shirt. Youri en Gordon delen dezelfde smaak in kleding en Arnold heeft een sportieve dag voor Gordon in petto. Jury: Gerard Joling, Joyce Humblet en Danny Rook.

Seizoen 1, Aflevering 1

4,5 76 x
Gordon gaat op drie dates. Van de Belgische Maarten krijgt Gordon een emotionele reading. De date met Toon uit Den-Haag valt een beetje in het water en met Rogier beleeft hij een romantische dag in Leiden. Jury: Gerard Joling, Joyce Humblet, Danny Rook.
Archief