Griff's Great Australian Rail Trip

Laatste aflevering
Griff's Great Australian Rail Trip
49 x

Seizoen 1, Aflevering 6 - The Ghan - Alice Springs To Adelaide

Nadat hij ruim 3500 meter uit de lucht is gevallen voor een uniek zicht op Uluru, springt Griff weer aan boord van de Ghan om verder te reizen naar het zuiden. Onderweg stopt hij in de opaalstad Coober Pedy en geniet hij van de adembenemende landschappen rond Adelaide en de Baro...

Seizoen 1

Seizoen 1, Aflevering 5 - The Ghan - Darwin To Alice Springs

62 x
Een historische tweedekker dropt Griff in de vochtige tropen van Darwin. Vandaaruit zal hij van noord naar zuid trekken in de iconische Ghan. Hij houdt halt in het droge en rode middelpunt van Australië.

Seizoen 1, Aflevering 4 - Spirit Of The Outback - Gold Coast To Longreach

28 x
Aan boord van de Spirit of the Outback reist Griff naar het westen van Queensland, waar hij wil proeven van het goede leven: van de glitter en glamour van de Gold Coast tot de droom van de Outback, die al sinds mensenheugenis wordt bezongen door bushdichters.

Seizoen 1, Aflevering 3 - Spirit Of Queensland - Brisbane To Cairns

45 x
Griff reist van Brisbane naar Cairns aan boord van de Spirit of Queensland en doet zijn uiterste best om zijn avontuur in het diepe noorden van het land heelhuids door te komen. Want onderweg liggen er heel wat gevaarlijke obstakels op de loer: van kwallen en dingo's tot wildwaterstromingen.

Seizoen 1, Aflevering 2 - Indian Pacific - Kalgoorlie To Sydney

63 x
Griff zet zijn reis voort aan boord van de Indian Pacific en doorkruist Adelaide, Broken Hill en Sydney. In deze drie staten ontdekt hij de unieke en diverse aspecten die Australië zo bijzonder maken.

Seizoen 1, Aflevering 1 - Indian Pacific - Perth To Kalgoorlie

112 x
Griff reist van Perth naar Kalgoorlie aan boord van de legendarische Indian Pacific. Hij ontdekt de rijkdommen van het land, maar ook iets heel merkwaardigs: de mysterieuze sandgroper.
Archief