Grounded for Life

Maart 2018
21:00

Aflevering 12

4,0 4 x
Lily en Brad proberen een vriendin te zoeken voor opa zodat hij niet de hele tijd rondhangt. Verrassend genoeg heeft Eddie intussen gevoelens gekregen voor Nicole, maar hij vindt het moeilijk om hiervoor uit te komen. Lily wil meer tijd alleen doorbrengen met Brad, dus ze regelt voor hem een online date...
21:00

Aflevering 11

3,0 4 x
Lily eindigt met een vreemde bedpartner nadat Dean er niet in slaagt om genoeg aandacht te besteden aan haar speciale 16e verjaardag. Ondertussen stellen Henry en Jimmy Seans belabberde vaderschapsvaardigheden op de proef.
21:00

Aflevering 10

3,0 4 x
Aflevering 10 van Grounded for Life is uitgezonden op maandag 19 maart 2018 om 17:44 uur en was te zien op Q2.
21:00

Aflevering 10

3,0 4 x
Claudia richt veel schade aan op een trouwreceptie nadat ze haar bril is kwijtgeraakt, hoewel het misschien niet zij zelf is die haar bril kwijt is. Ondertussen heeft Lily Eddie zo ver gekregen om Dean te overtuigen haar het perfecte verjaardagscadeau te geven. Brad brengt intussen te veel tijd door met Jimmy.
21:00

Aflevering 9

4,0 9 x
Lily heeft tijdens het shoppen net iets te veel geld uitgegeven met haar "kredietkaard voor noodgevallen". Ze moet haar rekeningen terugbetalen door een job aan te nemen in een bar. Ondertussen komt Eddie vernietigende kritiek op de bar ter ore en probeert Henry tot in het absurde energie te besparen.
21:00

Aflevering 8

4,0 6 x
Sean en Claudia zijn geschokt als ze vernemen dat Jimmy heeft gestolen uit een winkel. Ze proberen te begrijpen waarom hij dit gedaan heeft. Lily brekt haar hoofd over een geschikte outfit voor een etentje met Deans ouders. Harry brengt het klasdier mee naar huis: een hagedis.
21:00

Aflevering 7

4,0 5 x
Sean heeft het niet makkelijk om een smoorverliefde Claudia af te wimpelen. Hij probeert haar te doen geloven dat hij eindelijk een vasectomie heeft ondergaan. Ondertussen krijgt Brad de kans om meer tijd door te brengen met Lily door haar te betalen voor bijlessen in een vak waarin hij al uitblinkt.
21:00

Aflevering 6

4,0 5 x
Henry neemt met grote belangstelling deel aan de drugspreventie-dag op school. Na alle uitleg is hij ervan overtuigd dat zijn hele familie drugs gebruikt. Hij gaat helemaal op in zijn bezorgdheid en regelt een interventie voor Sean wanneer hij enkele verdachte planten ontdekt in de tuin.
21:00

Aflevering 5

3,0 3 x
De jongens vinden het belachelijk dat Sean er niet in slaagt zijn eigen autopanne te verhelpen. Hierdoor moet zijn vrouw immers de aandacht trekken van een vrachtwagenchauffeur om de lekke band alsnog te vervangen. Ondertussen houdt Eddie een uitverkoop in Seans huis omdat hij van zijn spullen af wil. Hij gaat zelfs zo ver dat hij kinderen wil laten deelnemen aan de verkoop. Lily is geshockeerd wanneer Brad haar oude bh overkoopt van Eddie en dan op school gaat verkondigen dan hij en Lily met e...
21:00

Aflevering 4

4,0 4 x
Voor de tweede keer op rij faalt Lily voor haar rij-examen. Deze keer is het echter niet haar eigen fout, maar die van Sean die alles geprobeerd heeft om haar examen te saboteren. Zo heeft hij haar enkele belachelijke rijtips aangeleerd waaronder de zeer belangrijke "W-draai". Claudia doet haar uiterste best om te verhinderen dat Henry en Jimmy een geweldadig videospelletje spelen, maar uiteindelijk raakt ze er zelf helemaal verslaafd aan.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.