H3L

Laatste aflevering
13:00
H3L

Roos stelt aan Tess voor om een keer te zoenen, om te zien hoe het voelt. Tess twijfelt... Tegelijkertijd begint Olivier te vermoeden dat er wat speelt tussen Tess en Roos. Maar wat?

H3L gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 1
11:00
Roos maakt zich zorgen om Tess' van wie ze vermoedt dat die een crush op Faiz heeft. Ze probeert Thomas in te schakelen om ervoor te zorgen dat de twee niks met elkaar krijgen. Maar dit heeft onverwachte gevolgen...
13:00
Faiz krijgt het aan de stok met Olivier, die niet begrijpt waarom Faiz zich zo druk maakt om Tess en de prank die hij met haar heeft uitgehaald.
11:00
Faiz heeft stiekem een crush op Tess, en probeert via een fotoshoot wat indruk op haar te maken. Maar.... Dit neemt een onverwachte wending als hij Olivier om hulp vraagt bij het maken van een collage met de foto's...
13:00
Olivier probeert Faiz over te halen om mee te gaan spijbelen. Maar als Faiz dat niet zitten, lacht hij hem uit. Faiz voelt daardoor de dwang om zich te bewijzen.
12:00
Tess weigert de brief te lezen die haar vader haar heeft geschreven. Ze verwijt hem eigenlijk dat hij de reden is van haar moeilijke tienerjaren...
12:00
Marijn krijgt een onheilspellend bericht van zijn vader. Hij wil zijn zus in bescherming nemen, en wil voorkomen dat zij het bericht ook onder ogen krijgt...
11:00
Thomas voelt zich schuldig tegenover Tess. Hij wil voorkomen dat zij zich ooit nog lastig gevallen voelt door Daniël. Maar als hij met Daniël in gesprek gaat, loopt het al snel uit de hand.
13:00
Tess raakt in een panickattack als ze ziet dat Faiz een stift heeft. Tegen alle logica in, verdenkt ze hem. Roos probeert haar terug in de realiteit te krijgen.
13:00
Thomas krijgt een filmpje toegestuurd van Daniël, waaruit blijkt dat die Tess met een stift bewerkt heeft. Thomas voelt zich enorm schuldig.
11:00
Tess voelt zich in de steek gelaten door Roos, en besluit dat ze de avond alleen doorkomt als ze een jointje rookt. Dat had ze beter niet kunnen doen.
12:00
Thomas en Olivier bereiden zich op geheel eigen wijze voor op het schoolfeest. Maar voor het zover is komt Thomas erachter dat Olivier tegen hem gelogen heeft over Daniel en de wietritjes.
11:00
Olivier heeft een vibrerend slipje gejat. En haalt daarmee een geintje uit met Tess. Tess wordt er echter door het geintje van Olivier uitgestuurd. Ze baalt er vreselijk van.
12:00
Tess maakt zich zorgen om Thomas. Maar als Roos haar het advies geeft om met Olivier te gaan praten, krijgt ze stress.
10:00
Roos ontdekt door Tess dat ze erg uiterlijk gericht is. Als Tess Faiz als aantrekkelijk omschrijft, triggert dit Roos' jagersinstinct.
11:00
Thomas daagt Faiz uit die hij als een concurrent ziet in zijn vriendschap met Olivier. Faiz blijkt echter een geduchte tegenstander.
12:00
Dankzij Roos, worden Tess en Roos er uitgestuurd bij Biologie. Conciërge Boda heeft een heel vies klusje voor hen bedacht. Roos komt op het idee om samen stiekem te gaan douchen.
11:00
Olivier beseft dat hij dik in de problemen zit. Faiz brengt hem op het idee om misschien de hulp van zijn ouders in te roepen. Maar als die niet op komen dagen bij de 10 minuten gesprekken, komt Olivier tot de conclusie dat hij het zelf op moet lossen.
11:00
Olivier probeert via Faiz, om Tess' scooter te regelen voor een koeriersritje. Maar Faiz weigert hieraan mee te werken. Olivier besluit dan Tess d'r scooter te jatten...
11:00
Roos is verbaasd als Thomas haar inlicht over de psychotische achtergrond van Tess. Roos heeft met Tess te doen, en wil voorkomen dat Thomas de hele school vertelt over Tess's psychose. Ze doet hem een spannend voorstel.
Archief