Hammertime

Laatste aflevering
Hammertime

In Hammertime gaan Wout Van Poucke en Rob Van der Auwera samen de challenge aan om de gekste en grootste bouwwerken te creëren. Deze week: een XXL-dartsbord!

Hammertime gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 1
In Hammertime gaan Wout Van Poucke en Rob Van der Auwera samen de challenge aan om de gekste en grootste bouwwerken te creëren. De nieuwe uitdaging die wordt aangegaan is de Kastboot.
In Hammertime gaan Wout Van Poucke en Rob Van der Auwera samen de challenge aan om de gekste en grootste bouwwerken te creëren. In de vijfde aflevering bouwen ze een vlot.
In Hammertime gaan Wout Van Poucke en Rob Van der Auwera samen de challenge aan om de gekste en grootste bouwwerken te creëren. Deze week: sofakarts
In Hammertime gaan Wout Van Poucke en Rob Van der Auwera samen de challenge aan om de gekste en grootste bouwwerken te creëren. In de derde aflevering wagen ze zich aan een 'Pizza-oven'.
In Hammertime gaan Wout Van Poucke en Rob Van der Auwera samen de challenge aan om de gekste en grootste bouwwerken te creëren. In de tweede aflevering wagen ze zich aan een 'Tractoruzzi'
In Hammertime gaan Wout Van Poucke en Rob Van der Auwera samen de challenge aan om de gekste en grootste bouwwerken te creëren. De eerste uitdaging die wordt aangegaan is de Ski Slide.
In deze aflevering van 'Hammertime' is het puffen en zweten want Rob & Wouter wagen zich aan een zelfgemaakte sauna.
Archief