Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Heathrow

2020
22:00

Aflevering 11 (Seizoen 5)

3,0 5 x
Vandaag krijgen ze in Heathrow een koninklijke overrompeling met vips die zowat uit elke terminal komen gestroomd. Sue wordt van haar sokken geblazen door al dat bekend volk, terwijl in Terminal 4 de hockeykampioenen met hun gouden medaille een upgrade proberen te versieren. Bekijk aflevering 11 van Seizoen 5 met VRT NU vi...
22:00

Aflevering 10 (Seizoen 5)

3,0 16 x
Het wordt een boeiende aflevering met in de hoofdrol de jongens in het blauw van Heathrow. Sue helpt een paar heren en Ian laat zijn spieren rollen. Bekijk aflevering 10 van seizoen 5 met VRT NU via de site of app.
23:00

Aflevering 9 (Seizoen 5)

4,0 10 x
In de aflevering van vandaag levert een vijfsterrenluchtvaartmaatschappij een ware topprestatie wat bagagebehandeling betreft. Rob krijgt te maken met bevroren kip. Er staat de passagiers die naar Heathrows Europese topbestemming vliegen een ware verrassing te wachten. Bekijk aflevering 9 van seizoen 5 met VRT NU via de ...
22:00

Aflevering 8 (Seizoen 5)

4,0 3 x
Demi krijgt vandaag te maken met een medisch noodgeval. Rob dubbelcheckt alle passagiers die aankomen in het Verenigd Koninkrijk. Buggychauffeur Carlo loopt op wolkjes. Bekijk aflevering 8 van seizoen 5 met VRT NU via de site of app.
22:00

Aflevering 7 (Seizoen 5)

3,0 6 x
Op het altijd jachtige Heathrow is de start- en landingsbaan gesloten. De Starsky en Hutch van Heathrow vergrendelen een vliegtuig vol passagiers en Ian gaat op onderzoek uit. Bekijk aflevering 7 van seizoen 5 met VRT NU via de site of app.
21:00

Aflevering 6 (Seizoen 5)

4,0 9 x
Vandaag start Rob op de luchthaven als grenswachter; elders moet het gras dringend eens onder handen genomen worden. We ontmoeten ook Sophie en Rachel die het over niets anders dan veiligheid op de luchthaven hebben. Bekijk aflevering 6 van seizoen 5 met VRT NU via de site of app.
23:00

Aflevering 5 (Seizoen 5)

3,0 9 x
Op het tarmac gaat Ian voor promotie, terwijl in Terminal 2 Sue een muzikant te hulp schiet die zijn concert dreigt te missen. Ondertussen zit de beveiliging met een serieus probleem. Bekijk aflevering 5 van seizoen 5 met VRT NU via de site of app.
21:00

Aflevering 4 (Seizoen 5)

4,0 27 x
Dave en Terry jagen op een man die gezocht wordt en verdween uit een vliegtuig. Ondertussen proberen Ian en Steve de landingsbaan sneeuwvrij te houden. Bekijk aflevering 4 van seizoen 5 met VRT NU via de site of app.
23:00

Aflevering 3 (Seizoen 5)

4,0 17 x
Harry moet assisteren bij een medisch noodgeval op een inkomende vlucht. Intussen ondervraagt Bob een circusartiest uit Panama, en helpt Demi een passagier uit de nood die zijn paspoort is kwijtgespeeld. Bekijk aflevering 3 van seizoen 5 met VRT NU via de site of app.
22:00

Aflevering 2 (Seizoen 5)

3,0 10 x
De luchthaven draait op 98% van de capaciteit, dus dan is de vraag hoe Sue en Demi de extra passagiers zullen kunnen verwerken die van de gesloten luchthaven van Gatwick komen? Bob is terug en hij doet wat hij het beste kan: de grootste Britse grens beschermen. Bekijk aflevering 2 van seizoen 5 met VRT NU via de site of a...
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.