Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Heathrow

Seizoen 4
22:00

Seizoen 4, Aflevering 2

4,0 4 x
Elke 45 seconden is er wel een vliegtuig dat landt of opstijgt. Deze week ontdekken we de geheimen van het parkeren van vliegtuigen met een beginneling. Demi en Sue hebben het moeilijk met een dronken passagier en bij de immigratiediensten krijgen Kat en Bob een passagier over de vloer met een eigenaardige uitleg.
22:00

Seizoen 4, Aflevering 1

4,0 3 x
De drukste luchthaven van Groot-Brittannië is terug, samen met oude bekenden. In deze eerste aflevering moet Demi zich al meteen bezighouden met misnoegde passagiers. Aan de check-in krijgen Carrie-Anne en Selina te maken met de liefde en kapotte bagageriemen. Bob moet intussen beslissen of een jonge Braziliaan het land in...
Seizoen 6
22:00

Seizoen 6, Aflevering 12

3,0 4 x
Bij cargo hangt er een verdacht geurtje. De grenspolitie zoekt uit wat het is.  Klantendienstmanager Harry haast zich naar een gate waarvan de deur is ingeslagen.  En Demi, de koningin van Terminal 2, wordt overspoeld door 700 passagiers, onder wie een popster.
21:00

Seizoen 6, Aflevering 11

4,0 7 x
Is het mogelijk om met de instapkaart van iemand anders een reis rond de wereld te maken? Enkele vliegtuigspotters krijgen een zeldzaam zicht te zien.
22:00

Seizoen 6, Aflevering 10

3,0 2 x
In Terminal 3 van Heathrow gaat een nieuw restaurant open. Politiehond Jessie doorsnuffelt duizenden pakjes. Ian blijkt een getalenteerd kraaien-imitator te zijn. En Demi probeert te voorkomen dat een cardioloog een hartstilstand krijgt.
22:00

Seizoen 6, Aflevering 9

3,0 2 x
In Terminal 4 van Heathrow wordt nieuwe luchtvaartmaatschappij Vietnam Airlines geplaagd door bagageproblemen. Nieuwe technicus Mo bedenkt een ingenieuze oplossing om ervoor te zorgen dat niemand in het buitenland vast komt te zitten zonder bagage.
22:00

Seizoen 6, Aflevering 8

3,0 1 x
Aan de drukste grens van Groot-Brittannië helpen agenten Kat en Tracy een Indische student die geen vaste verblijfplaats heeft. Ian voert kunst- en vliegwerk uit op het tarmac. En Terminal 4 verwelkomt een uitbundige nieuwe ambassadeur.
22:00

Seizoen 6, Aflevering 7

4,0 5 x
Het regent upgrades bij Heathrow, want speciaal voor Valentijn verwent Virgin Clubhouse-manager Holly de passagiers met een vipbehandeling.    Ondertussen moeten agenten Terry en Dave een misnoegde passagier tevreden proberen te stellen.    En een volle A330 dreigt in de problemen te komen wanneer een nieuwe rekruut het vl...
22:00

Seizoen 6, Aflevering 6

4,0 5 x
Bij de dienst Douane en accijnzen snuffelen we in handbagage op zoek naar geheime voorraden. Het stiptheidsrecord van Virgin Atlantic komt in het gedrang door het flesje water van een piloot. En er hangt liefde in de lucht.
22:00

Seizoen 6, Aflevering 5

3,0 4 x
Grenspolitieagent Kat moet beslissen of een vakantieganger met weinig geld en een verwarrend verhaal het VK binnen mag. In Terminal 3 worstelt klantendienstmedewerker Mr. Sho met een eeuwenoude Japanse traditie.
Archief