Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Heathrow

Heathrow herbekijken

Seizoen 6

Seizoen 6, Aflevering 7 - Holly Verwent De Passagiers Met Een Vipbehandeling Voor Valentijn

4,0 4 x
Het regent upgrades bij Heathrow, want speciaal voor Valentijn verwent Virgin Clubhouse-manager Holly de passagiers met een vipbehandeling. Ondertussen moeten agenten Terry en Dave een misnoegde passagier tevreden proberen te stellen. En een volle A330 dreigt in de problemen te komen wanneer een nieuwe rekruut het vliegt...

Seizoen 6, Aflevering 6 - Er Hangt Liefde In De Lucht

4,0 4 x
Bij de dienst Douane en accijnzen snuffelen we in handbagage op zoek naar geheime voorraden. Het stiptheidsrecord van Virgin Atlantic komt in het gedrang door het flesje water van een piloot. En er hangt liefde in de lucht.

Seizoen 6, Aflevering 5 - Mr. Sho Worstelt Met Een Eeuwenoude Japanse Traditie

3,0 5 x
Grenspolitieagent Kat moet beslissen of een vakantieganger met weinig geld en een verwarrend verhaal het VK binnen mag. In Terminal 3 worstelt klantendienstmedewerker Mr. Sho met een eeuwenoude Japanse traditie.

Seizoen 6, Aflevering 4 - De Helden Van Heathrow Proberen De Britse Winterstormen Te Doorstaan

4,0 4 x
De helden van Heathrow proberen de Britse winterstormen te doorstaan. Terwijl de wind over het tarmac raast, gaan Ian van de airside en veiligheidsagent Rachel de strijd aan met vuilnisbakken en koninklijke vogels. En in de terminal hangt er een geurtje bij immigratie.

Seizoen 6, Aflevering 3 - Een Tachtigjarige Probeert Het Land Binnen Te Dringen

3,0 4 x
Het is een ongeziene dag, met een tachtigjarige die het land probeert binnen te dringen onder het waakzame oog van Guru Demi van de Passenger Experience. Terminal 4 slaat blauw uit en Hugh van de airside zit met een mogelijke ecologische ramp opgezadeld.

Seizoen 6, Aflevering 2 - Ian Weet Een Ramp Te Vermijden Op De Tarmac

3,0 2 x
We keren terug naar de drukste luchthaven van Groot-Brittannië in het vertrouwde gezelschap van airside-agent Ian, die een ramp weet te vermijden op het tarmac. Ervaren grenspolitieagenten Glen en Amarjit jagen op gesmokkelde goederen. En de luchthaven krijgt versterking van jong technisch talent.

Seizoen 6, Aflevering 1 - Agenten Terry En Dave Krijgen Te Maken Met Een Onhandelbare Passagier

3,0 6 x
Het is de winter van 2019 en voor de luchthaven is dat een bijzonder druk jaar. Agenten Terry en Dave van de luchtvaartpolitie krijgen te maken met een onhandelbare passagier, terwijl Rachel van het Ramp Team veiligheidsboetes uitdeelt. En in Terminal 2 is de anders zo uitbundige Estefania sprakeloos bij het zien van iem...
Seizoen 5

Seizoen 5, Aflevering 12

4,0 19 x
Midden in de nacht checkt Ian nog even alle lichten op de landingsbaan, terwijl drugshond Cole de grenzen bewaakt. Estefania heeft intussen haar eigen manier bedacht om passagiers efficiënt door de controle te krijgen.

Seizoen 5, Aflevering 11

3,0 13 x
Vandaag krijgen ze in Heathrow een koninklijke overrompeling met vips die zowat uit elke terminal komen gestroomd. Sue wordt van haar sokken geblazen door al dat bekend volk, terwijl in Terminal 4 de hockeykampioenen met hun gouden medaille een upgrade proberen te versieren.

Seizoen 5, Aflevering 10

4,0 16 x
Het wordt een boeiende aflevering met in de hoofdrol de jongens in het blauw van Heathrow. Sue helpt een paar heren en Ian laat zijn spieren rollen.
Archief