Heathrow

Laatste aflevering
Heathrow
Verlopen 18 x

Seizoen 8, Aflevering 3 - De Politie Zet Een Speciale Operatie Op Touw Op De Luchthaven

Vandaag zien we hoe de politie een speciale operatie op de drukste luchthaven van Groot-Brittannië op touw zet, een vijfsterrenluchtvaartmaatschappij een comeback probeert te maken met haar businessclass, en terminal 4 de hoofdrol krijgt in een film.

Seizoen 8

Seizoen 8, Aflevering 2 - Hoe Gaat Heathrow Om Met Een Orkaan?

Verlopen 12 x
Hoe gaat Heathrow, de drukste luchthaven van Groot-Brittannië, om met een orkaan? Daar komen we achter wanneer storm Eunice aankomt en we zien hoe Rachel probeert te voorkomen dat brokstukken op de startbaan terechtkomen, Demi te maken krijgt met een stortvloed aan vertragingen, en de luchtverkeersleiding acrobatisch lande...

Seizoen 8, Aflevering 1 - Heathrow Steekt Weer Een Tandje Bij Met De Start Van De Vakantie

Verlopen 18 x
Heathrow steekt weer een tandje bij met de start van de vakantie. Een piloot heeft de hulp nodig van de politie wegens een zeer ontevreden passagier, brandweerwagens geven een bad aan een Boeing 777 en de nieuwe luchtvaartmaatschappij Rwandair heeft te maken met een aantal zeer charmante reizigers. Het drukste vliegveld va...
Seizoen 7

Seizoen 7, Aflevering 12 - In De Vertrekhal Is Een Drone Op De Dool

Verlopen 11 x
Het thema van deze aflevering is duurzaamheid. Ian test zijn nieuwe, groenere motor. Er valt weer heel wat te beleven bij de coronatesten in Terminal 2. Bij het vertrek is een drone op de dool.

Seizoen 7, Aflevering 11 - Numan Moet 24 Verloren Koffers Zien Te Vinden

Verlopen 14 x
Deze week gaat Terminal 4 van Heathrow exclusief open voor reizigers die uit landen komen die op de rode lijst staan. Maar 24 van hen zijn hun koffer kwijt. Passenger Experience Manager Numan moet die zien te vinden. Ondertussen zijn agenten Les en Jonno op jacht naar een man die buiten op het platform ronddwaalt.

Seizoen 7, Aflevering 10 - Er Is Reden Om Te Feesten In Heathrow

Verlopen 12 x
Er heerst een feeststemming vandaag, want Terminal 3 opent zijn deuren weer voor de passagiers en voor luchtvaartmaatschappij Virgin, na 15 lange maanden. Passenger Experience Manager Tas moet geprikkelde passagiers zien te kalmeren bij de bagageband. In het dierenopvangcentrum zitten twee lastige honden.

Seizoen 7, Aflevering 9 - De President Van De Vs Komt Naar Heathrow

Verlopen 10 x
Vandaag wemelt het van de zonnebrillen van de geheime dienst, want de president van de VS komt naar Heathrow. Estefania van Security heeft haar eigen Amerikaanse persoonlijkheden om mee om te gaan. Ian moet zorgen dat er geen opstopping van vliegtuigen wordt veroorzaakt.

Seizoen 7, Aflevering 8 - Kan De Politie Een Gezochte Passagier Vatten?

Verlopen 22 x
Rachel, de koningin van Airside Standards, houdt nauwlettend toezicht op de tijd die een propellervliegtuig doorbrengt op de luchthaven. De politie haast zich naar een gate om een gezochte passagier te arresteren. Passenger Service Manager Demi moet twaalf jonge duikers te hulp schieten.

Seizoen 7, Aflevering 7 - De Luchtvaartpolitie Krijgt Te Maken Met Een Zeer Koppige Passagier

Verlopen 21 x
Tranen, driftbuien en schildpadden. Dat is het vluchtschema van deze week. De luchtvaartpolitie krijgt te maken met een zeer koppige passagier die uit een land met kleurcode rood komt. Ian van Airside wordt een echte agent 007 met zijn nieuwe wapen. Twee schildpadden blijven achter op de landingsbaan.

Seizoen 7, Aflevering 6 - In Het Testcentrum Van Heathrow Worden Veel Coronatesten Uitgevoerd

Verlopen 16 x
Testen, flauwvallen en schieten ... het gebeurt allemaal op de drukste luchthaven van Groot-Brittannië. In het testcentrum van Heathrow wordt een duizelingwekkend aantal coronatesten uitgevoerd voor en na de vluchten, en dat doet het stressniveau van veel passagiers flink stijgen. Suki staat voor een noodgeval in de immigr...

Seizoen 7, Aflevering 5 - Heathrow Bereidt Zich Voor Op Het Vakantieseizoen

Verlopen 14 x
Heathrow bereidt zich voor op het vakantieseizoen. De nieuwe Passenger Experience Manager Suki moet de politie inschakelen om een obstakel in de terminal weg te krijgen. In terminal 5 komt een passagier vast te zitten in het niemandsland tussen vertrek en aankomst, en dat is een inbreuk op de veiligheidsregels.

Seizoen 7, Aflevering 4 - In De Lente Verwacht Heathrow Een Grote Toestroom Van Passagiers

Verlopen 16 x
De lente staat voor de deur en het personeel van Heathrow bereidt zich voor op een grote toestroom van passagiers nu vakantiegangers naar 12 bijkomende landen mogen reizen. Om Groot-Brittannië veilig te houden is er een verkeerslichtensysteem in werking dat de 206 bestemmingen van Heathrow per kleur verdeelt.

Seizoen 7, Aflevering 3 - Door De Reisbeperkingen Zitten De Terminals Vol Met Ontevreden Passagiers

Verlopen 14 x
2020 nadert zijn einde en Heathrow hoopt op wat verademing met Kerstmis in het vooruitzicht. Maar door de steeds veranderende reisbeperkingen zitten de terminals vol met ontevreden passagiers. Demi en Tas van de klantenservice moeten hulp bieden. Er is een nieuwe Britse luchtvaartmaatschappij die hoopt dat al haar passagi...

Seizoen 7, Aflevering 2 - De Iconische Boeing 747 Vertrekt Voor De Laatste Keer Vanop Heathrow

Verlopen 14 x
Vanavond vertrekt voor de laatste keer de iconische Boeing 747 vanop Heathrow. Vliegtuigspotters van over heel de wereld hopen er liefdevol afscheid te kunnen nemen. In de terminal zijn nu enkele robotachtige personeelsleden aan de slag. Op het tarmac hoopt vrachtchauffeur Dylan dat een vorm van hypnose hem uit de probleme...

Seizoen 7, Aflevering 1 - Tijdens De Lockdown Zijn Er Maar Één Landingsbaan En Twee Terminals Open

Verlopen 30 x
Er is een lockdown, maar op Heathrow, de drukste luchthaven van Groot-Brittannië, gaat het leven voort. Wel zijn er maar één landingsbaan en twee terminals open, en er is ook minder personeel aan de slag. Demi is hoofd van de dienst klantenservice. Ze biedt hulp aan de mensen die wel mogen reizen. Zo moet ze op zoek naar ...
Seizoen 6

Seizoen 6, Aflevering 12 - Bij Cargo Hangt Er Een Verdacht Geurtje

Verlopen 17 x
Bij cargo hangt er een verdacht geurtje. De grenspolitie zoekt uit wat het is. Klantendienstmanager Harry haast zich naar een gate waarvan de deur is ingeslagen. En Demi, de koningin van Terminal 2, wordt overspoeld door 700 passagiers, onder wie een popster.

Seizoen 6, Aflevering 11 - Kan Je Met De Instapkaart Van Iemand Anders Op Reis Vertrekken?

Verlopen 16 x
Is het mogelijk om met de instapkaart van iemand anders een reis rond de wereld te maken? Enkele vliegtuigspotters krijgen een zeldzaam zicht te zien.

Seizoen 6, Aflevering 10 - Politiehond Jessie Doorsnuffelt Duizenden Pakjes

Verlopen 26 x
In Terminal 3 van Heathrow gaat een nieuw restaurant open. Politiehond Jessie doorsnuffelt duizenden pakjes. Ian blijkt een getalenteerd kraaien-imitator te zijn. En Demi probeert te voorkomen dat een cardioloog een hartstilstand krijgt.

Seizoen 6, Aflevering 9 - Een Nieuwe Luchtvaartmaatschappij Wordt Geplaagd Door Bagageproblemen

Verlopen 20 x
In Terminal 4 van Heathrow wordt nieuwe luchtvaartmaatschappij Vietnam Airlines geplaagd door bagageproblemen. Nieuwe technicus Mo bedenkt een ingenieuze oplossing om ervoor te zorgen dat niemand in het buitenland vast komt te zitten zonder bagage.

Seizoen 6, Aflevering 8 - Een Indische Student Zonder Vaste Verblijfplaats Komt Aan

Verlopen 19 x
Aan de drukste grens van Groot-Brittannië helpen agenten Kat en Tracy een Indische student die geen vaste verblijfplaats heeft. Ian voert kunst- en vliegwerk uit op het tarmac. En Terminal 4 verwelkomt een uitbundige nieuwe ambassadeur.
Archief