Heathrow

Laatste aflevering
Heathrow
Verlopen

Vandaag zien we hoe de politie een speciale operatie op de drukste luchthaven van Groot-Brittannië op touw zet, een vijfsterrenluchtvaartmaatschappij een comeback probeert te maken met haar businessclass, en terminal 4 de hoofdrol krijgt in een film.

Heathrow gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 8
Verlopen
Hoe gaat Heathrow, de drukste luchthaven van Groot-Brittannië, om met een orkaan? Daar komen we achter wanneer storm Eunice aankomt en we zien hoe Rachel probeert te voorkomen dat brokstukken op de startbaan terechtkomen, Demi te maken krijgt met een stortvloed aan vertragingen, en de luchtverkeersleiding acrobatisch lande...
Verlopen
Heathrow steekt weer een tandje bij met de start van de vakantie. Een piloot heeft de hulp nodig van de politie wegens een zeer ontevreden passagier, brandweerwagens geven een bad aan een Boeing 777 en de nieuwe luchtvaartmaatschappij Rwandair heeft te maken met een aantal zeer charmante reizigers. Het drukste vliegveld va...
Seizoen 7
Verlopen
Het thema van deze aflevering is duurzaamheid. Ian test zijn nieuwe, groenere motor. Er valt weer heel wat te beleven bij de coronatesten in Terminal 2. Bij het vertrek is een drone op de dool.
Archief