Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Helden van de race

Helden van de race herbekijken

Seizoen 4
58:00

Seizoen 4 compilatie, Aflevering 1 - De Ruimte Compilatie

4,0 4 x
Deze week is het thema ruimte en strijdt het team van Maureen met Rune, Mattias en Jan tegen het team van Dempsey met daarin Tuur, Daan en Barbara. Nico en Sieg zijn de jury.
56:00

Seizoen aan zee compilatie, Aflevering 2 - Helden Van De Race Aan Zee Compilatie 2

3,0 1 x
Spannende reality-gameshow waarin 2 teams twee dagen de tijd krijgen om een stoere, creatieve of ingenieuze racewagen te bouwen en daarmee een circuit af te leggen. Team Rood: Ture Reuman & Tijs Nieuwdorp Team Blauw: Belize Nguetchuang & Zorana De Wilde
Seizoen 4
59:00

Seizoen 4 compilatie, Aflevering 6 - Muziek Compilatie

3,0 4 x
Deze week is het thema muziek en strijdt het team van Maureen met Louise, Kasper en Jan tegen het team van Sieg met Kirsten, Rune en Bart. Nico en Dempsey zijn de jury.
55:00

Seizoen aan zee compilatie, Aflevering 3 - Helden Van De Race Aan Zee Compilatie 3

4,0 7 x
Spannende reality-gameshow waarin 2 teams twee dagen de tijd krijgen om een stoere, creatieve of ingenieuze racewagen te bouwen en daarmee een circuit af te leggen. Team Rood: Axl Elet & Quinten Vanderjeugd Team Blauw: Yorick De Nil & Jarno Van Der Elst
57:00

Seizoen aan zee compilatie, Aflevering 5 - Helden Van De Race Aan Zee Compilatie 5

4,0 6 x
Spannende reality-gameshow waarin 2 teams twee dagen de tijd krijgen om een stoere, creatieve of ingenieuze racewagen te bouwen en daarmee een circuit af te leggen. Team Rood: Jules Van Ouytsel & Tao Van Den Haute Team Blauw: Nora Pauwels & Jinte Remmery Winnaar: Team blauw
Seizoen 4
58:00

Seizoen 4 compilatie, Aflevering 4 - Sport Compilatie

4,0 11 x
Deze week is het thema sport en strijdt het team van Nico met Yones, Grimm en Bush tegen het team van Dempsey met daarin Artaud, Cyril en Louis. Maureen en Sieg zijn de jury.
59:00

Seizoen 4 compilatie, Aflevering 5 - Fastfood Compilatie

4,0 12 x
Deze week is het thema fastfood en strijdt het team van Sieg met Wannes, Kato en Jo tegen het team van Nico met Dolores, Sebastian en Frank. Maureen en Dempsey zijn de jury.
56:00

Seizoen aan zee compilatie, Aflevering 4 - Helden Van De Race Aan Zee Compilatie 4

4,0 11 x
Spannende reality-gameshow waarin 2 teams twee dagen de tijd krijgen om een stoere, creatieve of ingenieuze racewagen te bouwen en daarmee een circuit af te leggen. Team Rood: Nour Darwish & Leon Yildibim Team Blauw: Jules Geysen & Baue Willems
Seizoen 4
59:00

Seizoen 4 compilatie, Aflevering 3 - De Middeleeuwen Compilatie

3,0 10 x
Deze week is het thema Middeleeuwen en strijdt het team van Sieg met Lars, Henk en Mattijs tegen het team van Dempsey met daarin Nias, Maarn en Caroline. Nico en Maureen zijn de jury.
58:00

Seizoen 4 compilatie, Aflevering 2 - De Jungle Compilatie

3,0 9 x
Deze week is het thema jungle en strijdt het team van Maureen met Raihana, Aya en Leila tegen het team van Nico met daarin Sofie, Loes en Bernard. Dempsey en Sieg zijn de jury.
Archief