Heldenland

April 2018
10:00

Het idee (5)

4,0 4 x
De Helden gaan op zoek naar een locatie voor Heldenland en vinden die in Tienen.  Ze nodigen kinderen uit met tekeningen en maquettes van hun droomspeeltuinen en vertrekken met die ideeën naar Griekenland om met Time Circus te gaan bouwen.  Over 4 centrale elementen die volgens de kinderen in de speeltuin moeten raken ze het niet eens: de schommel, het klimrek, de glijbaan en de death ride.  Ze besluiten terug naar België te keren om op onderzoek te gaan.
09:00

Het idee (4)

4,0 6 x
De Helden gaan op zoek naar een locatie voor Heldenland en vinden die in Tienen.  Ze nodigen kinderen uit met tekeningen en maquettes van hun droomspeeltuinen en vertrekken met die ideeën naar Griekenland om met Time Circus te gaan bouwen.  Over 4 centrale elementen die volgens de kinderen in de speeltuin moeten raken ze het niet eens: de schommel, het klimrek, de glijbaan en de death ride. Ze besluiten terug naar België te keren om op onderzoek te gaan.
10:00

Het idee (3)

3,0 6 x
De Helden gaan op zoek naar een locatie voor Heldenland en vinden die in Tienen. Ze nodigen kinderen uit met tekeningen en maquettes van hun droomspeeltuinen en vertrekken met die ideeën naar Griekenland om met Time Circus te gaan bouwen. Over 4 centrale elementen die volgens de kinderen in de speeltuin moeten raken ze het niet eens: de schommel, het klimrek, de glijbaan en de death ride. Ze besluiten terug naar België te keren om op onderzoek te gaan.
10:00

Het idee (2)

3,0 5 x
De Helden gaan op zoek naar een locatie voor Heldenland en vinden die in Tienen.  Ze nodigen kinderen uit met tekeningen en maquettes van hun droomspeeltuinen en vertrekken met die ideeën naar Griekenland om met Time Circus te gaan bouwen.  Over 4 centrale elementen die volgens de kinderen in de speeltuin moeten raken ze het niet eens: de schommel, het klimrek, de glijbaan en de death ride. Ze besluiten terug naar België te keren om op onderzoek te gaan.
10:00

Het idee (1)

4,0 6 x
Deze week maken we kennis met Heldenland. De Helden gaan tot in Griekenland, op zoek naar materiaal om de coolste speeltuin te bouwen.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.