Heldenland

Juli 2018
11:00

Het klimrek (2)

4,0 0 x
Nico en Sieg testen zotte manieren om te klimmen in een indoor parcourshal. Ze bekijken verschillende ondergronden om op te klimmen, leren vallen en gaan dan een stap verder, ze gaan op een rots in de Ardennen klimmen en zoeken uit hoe je op een steile rotswand kan rusten.  Maureen en Dempsey proberen uit te vissen hoe je kinderen die bang zijn ook aan het klimmen krijgt. Ze zoeken inspiratie bij de apen van de zoo van Antwerpen en krijgen tips en tricks op een klimmuur. Daarna proberen ze Demp...
11:00

Het klimrek (1)

3,0 0 x
Het klimrek van Heldenland moet voor iedereen uitdagend zijn, voor kinderen die supergoed kunnen klimmen en voor kinderen die soms wat schrik hebben.  Nico en Sieg testen daarom zotte manieren om te klimmen in een indoor parcourshal. Ze bekijken verschillende ondergronden om op te klimmen, leren vallen en gaan dan een stap verder. Maureen en Dempsey proberen uit te vissen hoe je kinderen die bang zijn ook aan het klimmen krijgt. Ze zoeken inspiratie bij de apen van de zoo van Antwerpen en krijg...
10:00

De glijbaan (4)

4,0 0 x
De glijbaan (4) van Heldenland is uitgezonden op donderdag 12 juli 2018 om 8:59 uur en was te zien op Ketnet.
10:00

De glijbaan (3)

4,0 1 x
De glijbaan (3) van Heldenland is uitgezonden op woensdag 11 juli 2018 om 8:56 uur en was te zien op Ketnet.
09:00

De glijbaan (2)

Verlopen 3,0 0 x
De Helden onderzoeken hoe de glijbaan van Heldenland er zou kunnen uitzien.  Maureen en Sieg testen de glijbanen in Tienen en een rodelbaan om te zien wat het leukst en snelst is, bochten of rechtdoor.  Nico en Dempsey zoeken bij de brandweer en in de turnzaal van het PISO in Tienen uit hoe hoog en hoe steil de glijbaan gaat worden.
10:00

De glijbaan (1)

Verlopen 4,0 2 x
De Helden onderzoeken hoe de glijbaan van Heldenland er zou kunnen uitzien.  Maureen en Sieg testen de glijbanen in Tienen en een rodelbaan om te zien wat het leukst en snelst is, bochten of rechtdoor.  Nico en Dempsey zoeken bij de brandweer en in de turnzaal van het PISO in Tienen uit hoe hoog en hoe steil de glijbaan gaat worden
10:00

Het idee (5)

Verlopen 4,0 1 x
De Helden gaan op zoek naar een locatie voor Heldenland en vinden die in Tienen.  Ze nodigen kinderen uit met tekeningen en maquettes van hun droomspeeltuinen en vertrekken met die ideeën naar Griekenland om met Time Circus te gaan bouwen.  Over 4 centrale elementen die volgens de kinderen in de speeltuin moeten raken ze het niet eens: de schommel, het klimrek, de glijbaan en de death ride.  Ze besluiten terug naar België te keren om op onderzoek te gaan.
09:00

Het idee (4)

Verlopen 4,0 0 x
De Helden gaan op zoek naar een locatie voor Heldenland en vinden die in Tienen.  Ze nodigen kinderen uit met tekeningen en maquettes van hun droomspeeltuinen en vertrekken met die ideeën naar Griekenland om met Time Circus te gaan bouwen.  Over 4 centrale elementen die volgens de kinderen in de speeltuin moeten raken ze het niet eens: de schommel, het klimrek, de glijbaan en de death ride. Ze besluiten terug naar België te keren om op onderzoek te gaan.
10:00

Het idee (2)

Verlopen 4,0 0 x
De Helden gaan op zoek naar een locatie voor Heldenland en vinden die in Tienen.  Ze nodigen kinderen uit met tekeningen en maquettes van hun droomspeeltuinen en vertrekken met die ideeën naar Griekenland om met Time Circus te gaan bouwen.  Over 4 centrale elementen die volgens de kinderen in de speeltuin moeten raken ze het niet eens: de schommel, het klimrek, de glijbaan en de death ride. Ze besluiten terug naar België te keren om op onderzoek te gaan.
10:00

Het idee (1)

Verlopen 4,0 1 x
Deze week maken we kennis met Heldenland. De Helden gaan tot in Griekenland, op zoek naar materiaal om de coolste speeltuin te bouwen.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.