Help, mijn man is een Klusser!

Laatste aflevering
42:00
Help, mijn man is een Klusser!

Vijftien jaar geleden kochten Jan Pieter en Karin een huis in Zeeland. Jan Pieter wilde graag een klushuis om lekker bezig te kunnen blijven en dat is gelukt: 15 jaar later heeft Karin namelijk nog steeds geen fatsoenlijke hal en keuken. Karin is zwaar teleurgesteld in haar man.

Help, mijn man is een Klusser! gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 16
1:02:00
John en het klusteam zijn in het Limburgse Heerlen. Lia en Jos hebben elkaar acht jaar geleden leren kennen en sindsdien zit Lia in de ellende. Jos is een echte klusser en doet alles zelf in huis. Hij maakt alleen helaas niets af. En daardoor is het huis veranderd in een bouwput. Lia slaapt al een jaar op de bank.
1:03:00
John en het klusteam zijn in het Zuid-Hollandse Heinenoord, waar Anneke en Ruud in 2007 een klushuis kochten. Omdat Ruud een paar jaar later getroffen werd door meerdere herseninfarcten, klust hij niet of nauwelijks meer en is het huis een puinhoop geworden. Anneke hoopt dat John en de klussers Ruud zo ver krijgen om weer ...
1:03:00
John en het klusteam zijn in Noord-Limburg, in het dorpje Posterholt. Jacqueline en Robbert kochten er twee jaar geleden een klushuis en stripten de volledige bovenverdieping. Maar dan kregen ze te maken met een groot lek en moesten ze het dak vervangen. Daarna was het geld op en viel het klussen stil.
1:02:00
John en de klussers zijn in het Zuid-Hollandse Maasdam. Fede en Dennis kochten er vijf jaar geleden het ouderlijke huis van Fede. Dennis verbouwde de woonkamer en de slaapkamer van hun dochter en daarna had hij er genoeg van. Daardoor heeft hun zoon geen eigen kamer en slaapt hij nog steeds bij zijn ouders in bed. Fede is ...
1:02:00
John en de klussers zijn in Ermelo. Job en Myrthe wonen er in een huis dat letterlijk voor de helft af is. Myrthe wil graag aan de toekomst beginnen en een gezin starten, maar dat kan niet zolang de bovenverdieping niet af is. Job vindt het wel prima zo en lijkt geen haast te hebben. De buren zijn de situatie inmiddels ook...
1:02:00
John en het klusteam zijn in Kedichem in de provincie Utrecht. Chamilla en Juan kochten er twee jaar geleden hun droomhuis; een voormalige boerderij waar heel veel aan verbouwd moest worden. In het begin kregen ze hulp van vrienden, maar de klus is veel te groot. Inmiddels is het huis een bouwval. Niets is af, er is schimm...
1:04:00
John en de klussers zijn in Zandvoort, waar Ludy en Jeroen al twee jaar in een bouwval wonen. De kinderen hebben geen eigen kamer en het hele gezin leeft uit koffers. Volgens Ludy heeft Jeroen last van klusfaalangst waardoor hij bijna niet klust. Ze hoopt dat John Jeroen kan verlossen van zijn klusblokkade.
Seizoen 15
1:02:00
John bezoekt de wanhopige Mieke. Haar man Gert-Jan is groenteboer, maar hun woning is allesbehalve fris en fruitig. Mieke slaapt noodgedwongen in de keuken en is moegestreden. De emoties lopen hoog op wanneer John hn aanspreekt op hun ongezonde leefsituatie.
1:02:00
Annechien is de klusachterstand in haar huis zat. Haar man Ricardo vindt het allemaal wel best. Hij besteedt liever tijd aan zijn hobby's. Hoe meer Annechien klaagt, hoe minder hij doet. Tijdens het gesprek met John doet het koppel bijzondere onthullingen over hun relatie.
1:02:00
Grenzeloos verliefd verruilt Alfiya haar flat in Moskou voor een klushuis in Winschoten. Haar man Henk belooft de klus snel te klaren, maar ondertussen kookt Alfiya al twee jaar in de bijkeuken met haar winterjas aan. Henk is niet onder de indruk van de noodkreet van zijn vrouw.
1:01:00
Petra en haar man Joop wonen al vijftien jaar in een zwaar verwaarloosd huis in Zaandam. Petra eist dat Joop de hulp van John en zijn klusteam aanneemt. Anders pakt ze haar spullen en trekt ze voorgoed de deur achter zich dicht.
1:00:00
John bezoekt het Utrechtse Harmelen. De 45-jarige Laura wordt er gillend gek in de bouwput waarin ze al drie jaar woont. Ze heeft MS en er moet dringend iets gebeuren. Haar man Stuart heeft echter geen haast en staat niet te springen om de hulp van John en zijn klusteam te aanvaarden.
1:02:00
Toen Anneke (46) en haar man Ton (62) twee jaar geleden een boerderij kochten, hadden ze grootste plannen: ze zouden er hun droomhuis van maken en samen met hun kinderen genieten van de ruimte en vrijheid. Inmiddels is hun droom veranderd in een nachtmerrie. Sinds Ton meerdere hartaanvallen kreeg, ligt de verbouwing zo goe...
1:01:00
Robin en Robert uit Steenbergen verloren vorig jaar hun dochtertje. Vooral Robin heeft het daar nog steeds heel moeilijk mee. Het hele gezin leunt nu op Robert en hij moet bovendien ook nog de verbouwing voor zijn rekening nemen. Robin heeft hem daarom opgegeven voor dit programma, maar kan hij het allemaal nog wel aan?
Seizoen 13
36:00
Vijftien jaar geleden kochten Arnold en Yvonne een klushuis met het idee het snel op te knappen. Nadat Arnold een goedbetaalde baan verloor, kwam het klussen op een laag pitje te staan. Inmiddels takelt het huis zichtbaar af. In de woonkamer ligt al tien jaar een partij vloertegels, klaar om gelegd te worden; alle klussen ...
Seizoen 1
45:00
De vorige woonark van Laura en Oscar brandde vier jaar geleden af. Sindsdien loopt Laura door weer en wind naar buiten om in een koude blokhut te douchen. Ze heeft haar leven in Zeeland achtergelaten om te kamperen bij Oscar.
41:00
Sarah heeft John en zijn team ingeschakeld omdat ze vindt dat haar moeder Nelly eindelijk rust verdient. Het klushuis dat Nelly samen met haar man Libbe kocht, is na achttien jaar namelijk nog steeds niet af. John probeert Nelly en Libbe weer samen te brengen, maar dat gaat niet zonder slag of stoot.
Seizoen 15
Patricia leeft al jaren in een gevaarlijke, beschimmelde bouwput. Haar man Robert besteedt zijn tijd liever aan zijn auto's en aanvaardt geen hulp van anderen. Er staat John bovendien een dubbele verrassing te wachten. Misschien is deze opdracht wel te groot voor zijn klusteam.
Seizoen 1
Nicky en Dave zijn vijf jaar geleden in Leerdam neergestreken. Al die tijd hebben ze tussen de bouwmaterialen gewoond. Ze zijn samen vol goede moed aan dit klusavontuur begonnen, maar inmiddels zitten ze helemaal klem. Nicky kan er niet meer tegen dat Dave niets aan het huis doet, en Dave lijkt niet te zien dat de gezondhe...
Archief