Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Henry Danger

2020

Seizoen 3, Aflevering 5 (Het Gevaar Ontwijken)

4,8 11 x
Henry helpt Jasper uit de brand met een potje trefbal als Oliver geblesseerd raakt. Ray is boos op Henry omdat hij vindt dat hij zijn superkrachten misbruikt. Om Henry een lesje te leren geeft Ray zich ook op voor het toernooi.

Seizoen 3, Aflevering 13 (De Ultieme Krachtmeting Deel 1)

4,0 21 x
Most wanted crimineel Drex is ontsnapt uit de gevangenis en aangezien hij het oude hulpje van Captain Man was is er de nodige stress in de mancave.

Seizoen 2, Aflevering 15 (Danger en Thunder: Deel 2)

4,0 21 x
Captain Man, Kid Danger & Phoebe Thunderman zitten stiekem in een geheime schurk-bijeenkomst in Swellview. De schurken zijn van plan om Captain Man & Kid Danger te vernietigen. Tijdens de bijeenkomst ziet Phoebe haar broer Max erbij zitten.

Seizoen 2, Aflevering 10 (Geheime Biefstuk)

4,3 11 x
Henry is leerling van de maand en wint daarmee een etentje voor twee bij steak house Montego's: een restaurant waar je alleen op invitatie naar binnen komt. Hij besluit Ray mee te nemen maar dan gooit Bianca roet in het eten.

Seizoen 2, Aflevering 11 (Jaloerse Henry)

3,0 8 x
Als Jasper per ongeluk een motorbandiet tegenhoudt is hij de held van de stad. Dit is tegen het zere been van Henry, die vindt dat hij te weinig erkenning krijgt.

Seizoen 2, Aflevering 6 (Henry & de Woodpeckers)

3,0 10 x
Henry is coach van het basketbalteam van Piper. Ray en Schwoz houden een baardgroeiwedstrijd.

Seizoen 2, Aflevering 7 (Captain Man op Vakantie)

4,0 8 x
Captain Man heeft een bruiloft van zijn neefje maar kan de Mancave maar moeilijk los laten. Piper neemt het op tegen Jana Tetrazini in de strijd om de meeste volgers.

Seizoen 2, Aflevering 9 (De Tijdrover)

3,0 7 x
Ray zit de irritantste boef van Swelview, de tijdrover, op de hielen. Voordat ze hem te pakken kunnen nemen moet Henry dezelfde dag 3 keer beleven.

Seizoen 1, Aflevering 24 (De Emmerval)

4,0 23 x
Henry en Charlotte willen Jasper graag op de hoogte stellen van hun geheim maar Ray vindt dat geen goed idee. Hij besluit Jasper te testen met een nep-geheim. Als hij de test doorstaat mag hij de identiteit van Henry en Ray weten.

Seizoen 1, Aflevering 27 (Jasper's Echte Vriendinnetje)

3,0 9 x
Omdat zowel de jongens als Henry en Charlotte niet geloven dat Jasper een vriendinnetje heeft besluit Jasper haar uit te nodigen. Ze is echter zo jaloers dat ze een gevaar vormt voor Charlotte.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.