Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Henry Danger

Mei 2020

Seizoen 4, Aflevering 23 (Terug naar het gevaar: deel 2)

4,0 12 x
Drex weet in het verleden te voorkomen dat Ray ooit onverwoestbaar is geworden. Henry en Ray moeten heen en weer reizen tussen toen en nu om dit recht te zetten.

Seizoen 4, Aflevering 7 (Terug naar het gevaar: deel 1)

3,0 3 x
Door een stroomstoring ontsnapt Drex uit zijn gevangenis. Ray en Henry reizen hem met een tijdmachine achterna naar 1989.

Seizoen 4, Aflevering 1 (Ziek & Afgetapt)

4,0 21 x
Ray gelooft niet dat Henry ziek is. Om te bewijzen dat hij gelijk heeft laat Ray het huis van Henry volhangen met camera's om Henry te observeren.

Seizoen 4, Aflevering 21 (Danger Games: Henry Danger/Game Shakers Crossover)

4,0 18 x
Double G's beveiligers zijn aangevallen, Captain Man en Kid Danger proberen te voorkomen dat Dokter Minyak kan toeslaan tijdens het concert. De Game Shakers beloven een game over de helden te maken en hun geheugens worden niet gewist.

Seizoen 3, Aflevering 18 (Frankini's Web: Deel 2)

4,0 22 x
Wanneer Frankini zijn plan bekend maakt om Kid Danger en Captain Man te ontmaskeren komen Charlotte, Schwoz, Piper en Jasper in actie om te voorkomen dat de ware identiteiten van beide worden geopenbaard aan de wereld.

Seizoen 3, Aflevering 19 (Ballonnen van Verdoemenis)

4,0 6 x
Captain Man en Kid Danger moeten een manier zien te vinden om de gijzelaars te redden zonder dat Dr. Minyak ze ziet verplaatsen.

Seizoen 3, Aflevering 10 (Ruimtevaarders Deel 1)

4,5 23 x
Captain Man en Kid Danger moeten naar een ruimtestation als blijkt dat daar twee astronauten worden gegijzeld. Piper heeft haar tv debuut in een reclame.

Seizoen 3, Aflevering 11 (Ruimtevaarders Deel 2)

4,0 13 x
Captain Man en Kid Danger zijn nog steeds in het ruimteschip vanwaar ze iedereen op tijd naar de aarde willen loodsen als blijkt dat een van de konijnen een kabel heeft doorgeknaagd. Piper is ondertussen nog steeds in afwachting van haar commercial op tv.

Seizoen 3, Aflevering 5 (Het Gevaar Ontwijken)

4,0 10 x
Henry helpt Jasper uit de brand met een potje trefbal als Oliver geblesseerd raakt. Ray is boos op Henry omdat hij vindt dat hij zijn superkrachten misbruikt. Om Henry een lesje te leren geeft Ray zich ook op voor het toernooi.

Seizoen 3, Aflevering 9 (Dubbeldate Gevaar)

4,0 18 x
Henry en Jasper vechten om de aandacht van Noëlle, het nichtje van ms. Shapen. Als blijkt dat ze een bijbaantje heeft bij boorvinger is de liefde echter snel voorbij.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.