Het eerste kwartaal

Afleveringen
35:00

Think different

Verlopen 3,0 159 x
Nestor pakt de arbeidsmarkt aan en probeert de loyale medioren en senioren flexibel aan de slag te houden. Als ze in hun plan slagen kan er echt wat veranderen.
34:48

Aflevering 7: Think IT

Verlopen 3,0 118 x
Aflevering 7: Think IT van Het eerste kwartaal is uitgezonden op woensdag 6 april 2016 om 10:00 uur en was te zien op Canvas.
34:48

Think IT

Verlopen 3,0 145 x
De IT-aflevering van 'Het eerste kwartaal' is verrassend. Knappe koppen onderzoeken, vinden uit en ontwikkelen.
35:12

Aflevering 6: Think twice

Verlopen 3,0 250 x
Het is nooit te laat om je eigen ding te doen. De voormalige CEO van Electrabel ruilde macht en aanzien om sauzen te maken voor haar delicatessenzaak.
12:05:00

Aflevering 5: Think green

3,0 201 x
Er staat een geëngageerde generatie ondernemers op met een kloppend hart voor onze planeet.
Archief
Uitzending gemist?

De beste programma's herbekijk je op TVGemist.be wanneer het jou uitkomt. Vergeet die tv-gids: wij houden jou op de hoogte van je favoriete series en het allerbeste op TV gebied. Maak een profiel aan en bewaar je favoriete programma's in één overzicht. Voor elke nieuwe aflevering krijg je van ons een e-mail. Superhandig!

We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.