Highway Cops

Laatste aflevering
Highway Cops
9 x

Seizoen 4, Aflevering 10

Een auto-ongeluk veroorzaakt een algemene stroompanne in het stadje Clyde. En een chauffeur vindt er niets beter op dan de schuld voor zijn slechte rijgedrag door te schuiven naar zijn kinderen.

Seizoen 4

Seizoen 4, Aflevering 9

7 x
Nabij Dunedin, op het Zuidereiland, probeert een man de politie ervan te overtuigen dat hij niet gedronken heeft. En een fietser krijgt les over het verkeersreglement.

Seizoen 4, Aflevering 8

10 x
Enkele toeristen die houden van snelheid komen in de problemen wanneer ze een bocht net iets te snel ingaan.

Seizoen 4, Aflevering 7

12 x
De helikopter wordt ingeschakeld na een ongeluk op de natte wegen van de Nieuw-Zeelandse Alpen. En een wagen raakt beschadigd door een rots en een bijl.

Seizoen 4, Aflevering 6

9 x
Een chauffeur op roadtrip door het Zuidereiland wordt betrapt op rijden onder invloed. En een koppel dat op huwelijkreis is, heeft moeite om hun ogen op de weg te houden.

Seizoen 4, Aflevering 5

10 x
Een stofwolk zorgt voor chaos op de wegen in de Canterbury Plains. En de politie komt een dieselfraude op het spoor.

Seizoen 4, Aflevering 4

8 x
De wegpolitie houdt een fietser tegen die duidelijk een glaasje teveel op heeft.

Seizoen 4, Aflevering 3

7 x
De wegpolitie berispt een roekeloze tiener en een caravan komt in de problemen wanneer een onderdeel afbreekt.

Seizoen 4, Aflevering 2

10 x
Een ontsnapte pony zorgt voor problemen en een veetruck raakt van de weg af.

Seizoen 4, Aflevering 1

14 x
In Central Otago houdt de wegpolitie een man tegen die onmiddellijk een excuus klaar heeft voor zijn overdreven snelheid: hij zou een Grand Prix-kampioen zijn.
Seizoen 5

Seizoen 5, Aflevering 9

5 x
Een chauffeur probeert te onderhandelen over zijn boete nadat hij al rijdend betrapt werd op niet-handenvrij telefoneren.

Seizoen 5, Aflevering 8

6 x
De vakantie van een familie kent een abrupt einde en enkele vrijwilligers van de SADD (Students Against Dangerous Driving) proberen hun leeftijdsgenoten te stimuleren om niet dronken achter het stuur te kruipen.

Seizoen 5, Aflevering 7

8 x
Een dronken bestuurder met een te zware voet probeert zijn vriendin te laten opdraaien voor zijn daden. En na een avondje stappen valt een man achter het stuur van zijn wagen in slaap.

Seizoen 5, Aflevering 6

5 x
Als het van de wegpolitie afhangt geraak je niet al te ver met een volle tank benzine waarvoor je niet betaald hebt.

Seizoen 5, Aflevering 5

2 x
Een dashcam registreert een zwaar ongeval waarbij een auto over de kop gaat. Een bestuurder blaast twee keer positief op één dag, maar ziet het gevaar er niet van in.

Seizoen 5, Aflevering 4

8 x
Agent Steven Wykes is getuige van een huwelijksaanzoek. En een snelheidsduivel blijkt zo'n 7.000 dollar aan openstaande boetes te hebben.

Seizoen 5, Aflevering 3

6 x
De wegpolitie wordt ingeschakeld om de brandweer bij te staan in hun pogingen om grote brandhaarden in de regio van Tasman te bestrijden.

Seizoen 5, Aflevering 2

7 x
Een snelheidsduivel verliest de trouwjurk van zijn aanstaande bruid, een handige harry maakt zijn eigen nummerplaten, en dieven gaan aan de haal met enkele caravans.

Seizoen 5, Aflevering 1

8 x
De wegpolitie rukt uit voor een gekantelde wagen. In een ander voertuig treft de politie een pijp aan die gebruikt wordt om drugs te roken.

Seizoen 5, Aflevering 10

12 x
Een chauffeur bekent te veel gedronken te hebben en ook drugs gebruikt te hebben.
Archief