Holding

Holding herbekijken

Seizoen 1

Seizoen 1, Aflevering 4 - Pj Moet Zijn Demonen Onder Ogen Komen

Verlopen 4,8 135 x
Wanneer PJ de waarheid achterhaalt zal het leven in het dorp nooit meer zijn zoals voorheen. PJ kan niet langer negeren wat er rondom hem gebeurt en in een poging om voor gerechtigheid te zorgen moet hij zijn eigen demonen recht in de ogen kijken.

Seizoen 1, Aflevering 3 - Een Nieuwe Ontdekking Gooit Alles Om

Verlopen 4,2 163 x
Na een maand is er nog altijd geen nieuw spoor in de zaak. Het dorp probeert de gruwelijke gebeurtenissen achter zich te laten en PJ blijft achter met alleen maar vragen. Na een nieuwe ontdekking moet PJ zelfs alles wat hij tot nu toe dacht te weten in vraag stellen.

Seizoen 1, Aflevering 2 - Pj Neemt Een Gevaarlijke Beslissing

Verlopen 4,0 125 x
Wanneer hoofdverdachte Bríd plots verdwijnt, werpt dit een schaduw over het onderzoek. Ondertussen proberen PJ Collins en Linus Dunne te achterhalen wat er juist gebeurd is op de dag van de verdwijning van Tommy Burke. PJ neemt een gevaarlijke beslissing die het hele onderzoek in gevaar kan brengen. Een verrassende doorbra...

Seizoen 1, Aflevering 1 - Een Lijk Dreigt Geheimen Bloot Te Leggen

Verlopen 4,3 76 x
Wanneer in een slaperig Iers dorpje menselijke resten gevonden worden krijgt sergeant PJ Collins eindelijk de kans om een echte zaak op te lossen. Het nieuws van de gruwelijke ontdekking gaat rond in het dorpje en dreigt een hele hoop geheimen bloot te leggen.
Archief