Holland - België

Seizoen 3
1:10:00

Aflevering 6

30 x
Hoeveel kennen Vlamingen van Nederlandse gewoontes, uitdrukkingen en producten? Vandaag krijgt Niels Destadsbader versterking van Ella Leyers en Herman Verbruggen.
1:10:00

Aflevering 5

16 x
Hoeveel kennen Vlamingen van Nederlandse gewoontes, uitdrukkingen en producten? Vandaag vervoegen Evi Hanssen en Rob Vanoudenhoven Niels Destadsbader in het Belgische team.
1:10:00

Aflevering 4

18 x
Hoeveel kennen Vlamingen van Nederlandse gewoontes, uitdrukkingen en producten? Vandaag spelen naast Niels Destadsbader ook Cath Luyten en Guga Baúl. Presentatie is van Jonas Van Geel en Art Rooijakkers.
1:10:00

Aflevering 3

38 x
Hoeveel kennen Vlamingen van Nederlandse gewoontes, uitdrukkingen en producten? Deze keer krijgt Niels Destadsbader Karen Damen en William Boeva naast zich in zijn team.
1:10:00

Aflevering 2

32 x
Niels Destadsbader speelt vandaag met Evi Hanssen en Guga Baúl voor team België. Ze nemen het op tegen team Nederland met Ruben Nicolai, Jeroen van Koningsbrugge en Xander de Buisonjé.
1:10:00

Aflevering 1

33 x
Een team uit Vlaanderen onder leiding van Niels Destadsbader gaat een verbale strijd aan met een Nederlands team, geleid door Ruben Nicolai. Hoeveel kennen Vlamingen van Nederlandse gewoontes, uitdrukkingen en producten? Vandaag spelen naast Niels Destadsbader ook Katja Retsin en Wesley Sonck.
Seizoen 2

Aflevering 4

18 x
In het team Ruben nemen dit keer Najib Amhali en Georgina Verbaan plaats. Weten zij team Louis, met daarin Evi Hanssen en Sven De Ridder, af te troeven?

Aflevering 3

12 x
Katja Schuurman en Gerard Joling maken samen met Ruben Nicolai het Nederlandse team compleet. Zij nemen het op tegen het Belgische team van Louis Talpe, Lieven Scheire en William Boeva.

Aflevering 2

18 x
Jeroen van Koningsbrugge en Britt Dekker proberen onder leiding van Ruben Nicolai de Nederlandse eer hoog te houden tegen het Belgische team van Louis Talpe, Tine Embrechts en Lieven Scheire.

Aflevering 1

27 x
Guga Baúl en Koen Wauters strijden onder leiding van Louis Talpe tegen het team van Ruben Nicolai met daarin Gwen van Poorten en Martijn Koning.

30 januari 2019

Verlopen 83 x
Comedyquiz waarin een Vlaams team onder leiding van Louis Talpe een verbale strijd aangaat met een Nederlands team, geleid door Ruben Nicolai. Hoeveel kennen Vlamingen van Nederlandse gewoontes, uitdrukkingen en producten? Vandaag spelen naast Louis Talpe, ook Evi Hanssen en Sven De Ridder. Presentatie is van Jonas Van Gee...

23 januari 2019

Verlopen 71 x
Comedyquiz waarin een Vlaams team onder leiding van Louis Talpe een verbale strijd aangaat met een Nederlands team, geleid door Ruben Nicolai. Hoeveel kennen Vlamingen van Nederlandse gewoontes, uitdrukkingen en producten? Vandaag spelen naast Louis Talpe, ook Lieven Scheire en William Boeva. Presentatie is van Jonas Van G...

9 januari 2019

Verlopen 74 x
Comedyquiz waarin een Vlaams team onder leiding van Louis Talpe een verbale strijd aangaat met een Nederlands team, geleid door Ruben Nicolai. Hoeveel kennen Vlamingen van Nederlandse gewoontes, uitdrukkingen en producten? Vandaag spelen naast Louis Talpe, ook Lieven Scheire en Tine Embrechts. Presentatie is van Jonas Van ...

2 januari 2019

Verlopen 150 x
Koen Wauters, Guga Baul en Louis Talpe worden op de proef gesteld over hun kennis van Nederlandse toestanden, begrippen en gewoontes. Jonas Van Geel en Art Rooijackers leiden de strijd tussen Vlaanderen en Nederland in goede banen.
Archief