Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Holland - België

Holland - België herbekijken

Seizoen 3
1:10:00

Aflevering 6

4,0 18 x
Hoeveel kennen Vlamingen van Nederlandse gewoontes, uitdrukkingen en producten? Vandaag krijgt Niels Destadsbader versterking van Ella Leyers en Herman Verbruggen.
1:10:00

Aflevering 5

4,0 14 x
Hoeveel kennen Vlamingen van Nederlandse gewoontes, uitdrukkingen en producten? Vandaag vervoegen Evi Hanssen en Rob Vanoudenhoven Niels Destadsbader in het Belgische team.
1:10:00

Aflevering 4

3,0 14 x
Hoeveel kennen Vlamingen van Nederlandse gewoontes, uitdrukkingen en producten? Vandaag spelen naast Niels Destadsbader ook Cath Luyten en Guga Baúl. Presentatie is van Jonas Van Geel en Art Rooijakkers.
1:10:00

Aflevering 3

4,0 18 x
Hoeveel kennen Vlamingen van Nederlandse gewoontes, uitdrukkingen en producten? Deze keer krijgt Niels Destadsbader Karen Damen en William Boeva naast zich in zijn team.
1:10:00

Aflevering 2

3,0 20 x
Niels Destadsbader speelt vandaag met Evi Hanssen en Guga Baúl voor team België. Ze nemen het op tegen team Nederland met Ruben Nicolai, Jeroen van Koningsbrugge en Xander de Buisonjé.
1:10:00

Aflevering 1

3,3 26 x
Een team uit Vlaanderen onder leiding van Niels Destadsbader gaat een verbale strijd aan met een Nederlands team, geleid door Ruben Nicolai. Hoeveel kennen Vlamingen van Nederlandse gewoontes, uitdrukkingen en producten? Vandaag spelen naast Niels Destadsbader ook Katja Retsin en Wesley Sonck.
Seizoen 2
1:10:00

Aflevering 4

3,0 13 x
Comedyquiz waarin een Vlaams team onder leiding van Louis Talpe een verbale strijd aangaat met een Nederlands team, geleid door Ruben Nicolai. Hoeveel kennen Vlamingen van Nederlandse gewoontes, uitdrukkingen en producten? Vandaag spelen naast Louis Talpe, ook Evi Hanssen en Sven De Ridder. Presentatie is van Jonas Van Gee...
1:10:00

Aflevering 3

4,0 10 x
Comedyquiz waarin een Vlaams team onder leiding van Louis Talpe een verbale strijd aangaat met een Nederlands team, geleid door Ruben Nicolai. Hoeveel kennen Vlamingen van Nederlandse gewoontes, uitdrukkingen en producten? Vandaag spelen naast Louis Talpe, ook Lieven Scheire en William Boeva. Presentatie is van Jonas Van G...
1:10:00

Aflevering 2

3,0 12 x
Comedyquiz waarin een Vlaams team onder leiding van Louis Talpe een verbale strijd aangaat met een Nederlands team, geleid door Ruben Nicolai. Hoeveel kennen Vlamingen van Nederlandse gewoontes, uitdrukkingen en producten? Vandaag spelen naast Louis Talpe, ook Lieven Scheire en Tine Embrechts. Presentatie is van Jonas Van...
1:10:00

Aflevering 1

3,0 23 x
Koen Wauters, Guga Baul en Louis Talpe worden op de proef gesteld over hun kennis van Nederlandse toestanden, begrippen en gewoontes. Jonas Van Geel en Art Rooijackers leiden de strijd tussen Vlaanderen en Nederland in goede banen.
Archief