Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Hoodie

Seizoen 3
44:00

Seizoen compilaties seizoen 3, Aflevering 13 - Compilatieaflevering 13

3,0 3 x
De Redkets zetten Baï onder druk, maar die beseft dat er iets niet klopt. Net wanneer het team wil terugkeren naar het normale leven, krijgen ze een oproep: de Redkets gaan de supermarkt opblazen.  Wanneer Hoodie dreigt ontmaskerd te worden, zet Pieter een stap terug. Maar Flo komt op een briljant idee waarmee ze de Redket...
13:00

Seizoen 3, Aflevering 52

4,0 5 x
De wijk neemt het op voor Pieter, zodat hij Hoodie met een goed gevoel kan loslaten. De teamleden keren terug naar het 'normale' leven, klaar om elk op hun eigen manier de wereld mooier te maken.
11:00

Seizoen 3, Aflevering 51

3,0 7 x
Het team moet alles uit de kast halen om de ontploffing te voorkomen. Hoodie wil de Redkets er niet mee laten wegkomen, maar wanneer de bom dreigt te ontploffen, moet hij rekenen op zijn team.
12:00

Seizoen 3, Aflevering 50

3,0 8 x
Wanneer Hoodie dreigt ontmaskerd te worden, zet Pieter een stap terug. Maar Flo komt op een briljant idee waarmee ze de Redkets te slim af kunnen zijn. Alleen slaan die vroeger toe dan verwacht.
12:00

Seizoen 3, Aflevering 49

3,0 4 x
De Redkets zetten Baï onder druk, maar die beseft dat er iets niet klopt. Net wanneer het team wil terugkeren naar het normale leven, krijgen ze een oproep: de Redkets gaan de supermarkt opblazen.
44:00

Seizoen compilaties seizoen 3, Aflevering 12 - Compilatieaflevering 12

3,0 7 x
Pieter zet Baï onder druk, maar hij wil niets lossen. Flo zit vol schuldgevoel en dreigt Pieter te verliezen, maar wanneer ze met de oplossing komt, slaagt Pieter erin Soufian te onderscheppen.   Wanneer Soufian en Pieter verdwijnen na de achtervolging, blijven Kenza en Flo in het ongewisse. Pieter wil Soufian straffen, ma...
12:00

Seizoen 3, Aflevering 48

4,0 5 x
Pieter beseft te laat dat hij over de schreef ging met Baï en wil zijn fout rechtzetten. Net als alles goed lijkt te gaan voor team Hoodie, ontdekt Soufian dat Alix de supermarkt wil leegroven.
12:00

Seizoen 3, Aflevering 47

4,0 6 x
Soufian zet eerst zijn fouten onder dwang recht, maar begint steeds meer voldoening te ervaren. Dorien wordt nog steeds vastgehouden en Pieter zet Baï nog meer onder druk.
11:00

Seizoen 3, Aflevering 46

3,0 7 x
Wanneer Soufian en Pieter verdwijnen na de achtervolging, blijven Kenza en Flo in het ongewisse. Pieter wil Soufian straffen, maar Kenza's goede raad brengt hem op een nieuw, maar bizar plan.
12:00

Seizoen 3, Aflevering 45

3,0 4 x
Pieter zet Baï onder druk, maar hij wil niets lossen. Flo zit vol schuldgevoel en dreigt Pieter te verliezen, maar wanneer ze met de oplossing komt, slaagt Pieter erin Soufian te onderscheppen.
Archief