Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Horrorhuurders En Huisjesmelkers

Horrorhuurders En Huisjesmelkers herbekijken

Seizoen 6
43:00

Aflevering 13

3,0 17 x
In deze aflevering blikken we terug op enkele extreme verhalen. Zoals dat van onder meer Jon Morgan, die de hulp inriep van expert Chris Sharpe om enkele krakers uit het pand te krijgen dat hij wilde ombouwen tot een appartementsblok. Hoever staat hij ondertussen met zijn plannen?
43:00

Aflevering 12

4,0 5 x
In deze aflevering blikken we terug op enkele extreme verhalen. Zoals dat van onder meer huisbaas Paul Bloom uit Londen, die na twaalf jaar van zorgeloos verhuren plots geconfronteerd werd met een huurder die het te bont maakte en bovendien acht maanden geen huur betaalde.
43:00

Aflevering 11

4,0 10 x
Muhammad Rahman (34) heeft nog meer dan 8.000 pond aan huurgeld te goed van Carmen, die zijn huis met drie slaapkamers van hem huurt. Hij roept de hulp in van uithuiszettingsexpert Paul Shamplina om de vrouw uit het pand te krijgen. Wanneer hen dat uiteindelijk lukt, doen ze bovendien een onaangename verrassing.
43:00

Aflevering 10

4,0 6 x
Uithuiszettingsexpert Paul Shamplina helpt huisbaas David Coppen om een huurder uit zijn pand te krijgen die voor heel wat problemen zorgt met de buren. De man belt de politie wanneer ze bij hem aanbellen. In Darwen gaat verhuurmakelaar Paul Ainsworth de confrontatie aan met een huurder die al tien weken geen huur meer bet...
42:00

Aflevering 9

3,0 5 x
Paul Shamplina helpt David Coppen een huurder uit te zetten die voor problemen zorgde met de buren. In Darwen krijgt Paul Ainsworth Lord onder meer te maken met een huurder die bijna tien weken huur schuldig is. In Wigan krijgen agenten Karen O'Connor en Gemma Painter te maken met een verwoest en verlaten huis.
42:00

Aflevering 8

3,0 24 x
In Londen helpt Paul Shamplina huisbaas Alex bij het uitzetten van twee huurders. In Londen dienen verhuurders Gulam en Aamir een opzegging in bij een verhuurmakelaar die hen meer dan £ 20.000 schuldig is. Paul Ainsworth Lord behandelt de klachten van een buurman, die beweert dat de huurder boven hem zijn vuilnis uit het r...
42:00

Aflevering 7

4,0 8 x
Sheetal Rajani voert een reeks verrassingsinspecties uit wanneer een huurder in nood haar benadert. Verhuurmakelaars Karen O'Connor en Gemma Painter ontdekken tijdens een huisinspectie dat er op zolder cannabis wordt geteelt. Verhuurmakelaar Paul Ainsworth Lord probeert een echtpaar op te sporen wiens eigendom is onderverh...
42:00

Aflevering 6

4,0 16 x
In Londen helpt uitzettingsexpert Paul Shamplina huisbaas Juliette die geen huur meer ontvangt. In Wigan weigert een huurder Karen O'Connor en Gemma Painter een huisinspectie. Paul Ainsworth Lord merkt dat een van zijn commerciële gebouwen er verlaten bijligt. Hij probeert de huurder op te sporen.
42:00

Aflevering 5

3,0 14 x
Suketu en Minesha Patel tekenden een 'gegarandeerde huur'-overeenkomst met hun verhuurmakelaar die hun eigendom beheert, maar na meer dan £7000 aan huurachterstanden nemen de Patels Paul Shamplina onder de arm. In Darwen, Lancashire, wordt agent Paul Ainsworth Lord benaderd door een nieuwe huisbaas met een groot probleem.
42:00

Aflevering 4

3,0 4 x
Paul Shamplina helpt Barry en Lynda Lampert een huurder uit te zetten. In Wigan komen Karen O'Connor en Gemma Painter in actie na meerdere klachten van buren over een huurder. In Darwen wordt Paul Ainsworth Lord benaderd door een nieuwe huisbaas die een probleemhuurder heeft. John Bartram houdt zich bezig met een huurder d...
Archief