Hotel India

Hotel India herbekijken

Januari 2018

Aflevering 4

Verlopen 4,5 62 x
In deze laatste aflevering maken we kennis met enkele gasten wier levens onlosmakelijk verbonden zijn met de roemrijke geschiedenis van het hotel, maar we praten ook met de personeelsleden en gasten die er in november 2008 bij waren toen een vreselijke terreuraanslag in het hotel 31 mensenlevens eiste.

Aflevering 3

Verlopen 3,0 55 x
Het Taj Mahal Palace is geregeld het decor voor de meest decadente en dure trouwfeesten van Mumbai. In deze aflevering volgen we de voorbereidingen voor het bijzondere huwelijk van Rittika en Parth, we lopen mee met de jonge cateringchef Mehr en we maken kennis met jazzzangeres Dana Gillespie, die er al 30 jaar lang regelm...

Aflevering 2

Verlopen 3,0 55 x
Bij de opening in 1903 was het Taj Mahal Palace het eerste hotel in India met airconditioning en elektriciteit. Die voortrekkersrol vervullen ze ook nu nog, onder meer door het organiseren van de eerste kunstveiling ooit in India, in de hoop dat de superrijke elite van Mumbai voor een verkooprecord zal zorgen.

Aflevering 1

Verlopen 4,0 53 x
Het Taj Mahal Palace in Mumbai is India's oudste en beroemdste hotel. In deze reeks volgen we enkele opvallande gasten en personeelsleden. Zo maken we onder meer kennis met Maria, die zes maanden per jaar in het hotel verblijft en met Mr Chaskar, die al 42 jaar de leiding heeft over de minibarservice.
Archief