Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Hotel Römantiek

Hotel Römantiek herbekijken

Seizoen 1
53:27

Seizoen 1, Aflevering 8 - Op De Laatste Dag Ondernemen Enkele Vrijgezellen Een Ultiem Charmeoffensief

3,0 115 x
Op de laatste dag ondernemen enkele vrijgezellen een ultiem charmeoffensief. Gloria, Sven en Philippe wuiven de groep uit met een spectaculaire verrassing. Wie blijft er uiteindelijk als koppel over na 8 dagen in Hotel Romantiek? En welke koppels houden enkele maanden na de opnames nog stand?
48:09

Seizoen 1, Aflevering 7 - Enkele Koppels Moeten Voor Het Eerst De Brokken Lijmen

4,3 65 x
Enkele koppels moeten voor het eerst de brokken lijmen. En terwijl 3 vrouwen de mannen imponeren met hun fijne motoriek, laait de passie hoog op in enkele douchecabines. Op het einde van de dag mogen 1 vrouw en 1 man samen de nacht doorbrengen op een exclusieve locatie.
55:31

Seizoen 1, Aflevering 6 - Een Quadrace Doet Het Stof Hoog Opwaaien

2,7 73 x
Een quadrace doet het stof hoog opwaaien op de indrukwekkende hoogvlaktes van Cappadocië. En enkele mannen doen een beroep op de versiertrucs van Philippe en Sven om een vrouwenhart voor zich te winnen. Op het einde van de dag mogen 1 vrouw en 1 man samen de nacht doorbrengen op een exclusieve locatie.
55:52

Seizoen 1, Aflevering 5 - De Groep Maakt Kennis Met De Meest Romantische Wandelroute Van Turkije

4,1 104 x
De groep maakt kennis met de meest romantische wandelroute van Turkije. En de zoektocht naar het geheim van kamer 301 nadert zijn ontknoping. Op het einde van de dag mogen 1 vrouw en 1 man samen de nacht doorbrengen op een exclusieve locatie. Zit je met vragen na het zien van deze aflevering? Bij de Zelfmoordlijn kan je t...
48:15

Seizoen 1, Aflevering 4 - De Groep Trekt Naar Het Beroemdste Pretpark Van Cappadocië

3,5 66 x
Op een paardenranch wordt het vertrouwen van de koppels in elkaar stevig op de proef gesteld. Het beroemdste pretpark van Cappadocië opent zijn deuren voor de groep en een reuzengroot gezelschapsspel levert verrassende resultaten op. Aan het einde van de dag mogen 1 vrouw en 1 man samen de nacht doorbrengen op een exclusie...
47:37

Seizoen 1, Aflevering 3 - Enkele Kandidaten Laten Zich Van Hun Meest Kunstzinnige Kant Zien

4,5 76 x
De jeugdfoto's van de mannen en een exclusief vervoersmiddel doen alle vrouwenharten sneller slaan. En terwijl enkele kandidaten zich van hun meest kunstzinnige kant laten zien, opent een mysterieuze hotelkamer zijn deuren voor 2 romantische zielen. Op het einde van de dag mogen 1 vrouw en 1 man samen de nacht doorbrenge...
52:24

Seizoen 1, Aflevering 2 - Het Wonderlijke Rotslandschap Is Het Decor Voor 14 Romantische Dates

4,5 136 x
Het wonderlijke rotslandschap van Cappadocië is het decor voor 14 romantische dates. Aan de barbecue bewijzen de vrouwen hoe geëmancipeerd ze zijn en de groep onderzoekt of de clichés over Turkije wel allemaal kloppen. Op het einde van de dag mogen 1 vrouw en 1 man samen de nacht doorbrengen op een exclusieve locatie.
56:46

Seizoen 1, Aflevering 1 - 28 Vrijgezellen Op Leeftijd Zoeken De Liefde Van Hun Leven In Capadocië

4,5 250 x
14 vrouwen en 14 mannen van boven de 65 gaan op zoek naar de liefde van hun leven. Ze hebben 8 dagen om elkaar te leren kennen in het feeërieke Cappadocië. Gloria, Sven en Philippe doen er alles aan om dat te verwezenlijken. De 3 reisbegeleiders vangen de vrouwen op in de luchthaven, maar van de mannen is geen spoor. Gelu...
52:00

Seizoen 3 - Aflevering 8

Verlopen 4,5 108 x
In de laatste aflevering komen we te weten wie alleen naar huis gaat, en wie toch nog enkele dagen in een sfeer van liefde vertoefd in Tunesië.
40:00

Seizoen 3 - Aflevering 7

Verlopen 3,3 55 x
Anne-Marie en Roland hebben een prachtige avond gehad in de zwaan. Verder ontluikt de liefde tussen Maria & Herwig en Mariola & Aurèle.
Archief