Hotel Römantiek

Februari 2018
47:38

Seizoen 2 - Aflevering 2

3,0 31 x
Van liefde alleen kan een schoorsteen niet roken en dus smeden Otto-Jan, Sven en Frances bij zonsopgang nieuwe plannen om de dertien mannen en vrouwen op leeftijd de tijd van hun leven te bezorgen. Dicht, heel dicht, bij elkaar gaat het richting het pittoreske centrum voor een heuse dorpssafari. En na de siësta is er tijd voor dreamdates, wedstrijdjes in een varkensblaas of waterpret op de funny banana.
44:03

Seizoen 2 - Aflevering 1

3,0 77 x
Grote roze wolken pakken samen boven de Portugese kust. In de haven dobbert de zwaan op het ritme van de fado. En achter de wolken schijnt de zon. Dertien vrijgezelle heren en net zoveel single dames checken dit voorjaar in bij Hotel Römantiek op zoek naar een nieuwe liefde. Otto-Jan Ham, Frances Lefebure en Sven de Leijer nemen hen bij de hand op de reis van hun leven. Met behulp van subtiele serenades, zelfgemaakte tapenades, masculiene massages en erotische filmpassages krijgen ze zelfs de o...
Januari 2018
40:10

Seizoen 1 - Aflevering 7

Verlopen 4,0 42 x
Het laatste koppel doet het licht uit in de idyllische berghut. Met een bezoek aan Heidi-dorp maakt Otto-Jan een kinderdroom waar. Wie niet als single naar huis wil, kan zijn laatste kans nog grijpen op het afscheidsbal. Welke koppels deze trip naar Hotel Römantiek nu uiteindelijk heeft opgeleverd, en hoe het hen nadien is vergaan, komen Frances, Sven en Otto-Jan te weten tijdens de reünie een half jaar later. Deze aflevering is te bekijken tot 23/04/17 23u59.
41:09

Seizoen 1 - Aflevering 6

Verlopen 4,0 13 x
Iedereen is benieuwd naar de terugkeer van het onverwachte koppel in de berghut. Sven werkt zich uit de naad om een treinrit op de legendarische Bernina-express nog onvergetelijker te maken. Herman stijgt boven zichzelf uit om het hart van Carola te winnen. Deze aflevering is te bekijken tot 23/04/17 23u59.
42:04

Seizoen 1 - Aflevering 5

Verlopen 4,0 14 x
Frances, Sven en Otto-Jan breken zich het hoofd over wat zich in de berghut heeft afgespeeld. Sven wil enkele singles koppelen en organiseert een romantisch tochtje op Segways. Maar de viriele rij-instructeur heeft zijn zinnen op een van de dames gezet en dreigt stokken in de wielen te steken. In het openluchtzwembad proberen de mannen indruk te maken op de vrouwen, met gevaar voor eigen leven. En een schildersessie op de Albula-pas zorgt voor romantische taferelen. Deze aflevering is te bekijk...
43:25

Seizoen 1 - Aflevering 4

Verlopen 4,0 11 x
Het Zwanenmeer wordt overvallen door een stortbui, maar het vuur tussen Herman en Carola brandt gelukkig nog steeds. Sven test de jaloeziedrempel van Jean-Pierre, terwijl Otto-Jan en Frances een oude Zwitserse legende evoceren met behulp van een aardappelkanon. Onder impuls van Sven leggen de vrijgezellen al jodelend hun ziel bloot. En vijf mannelijke vrijgezellen proberen tijdens een barbecue-proef zoveel mogelijk vrouwen het water in de mond te doen krijgen. Deze aflevering is te bekijken tot...
47:22

Seizoen 1 - Aflevering 3

Verlopen 4,0 11 x
Tijdens een memorabele treinrit proberen Otto-Jan en Sven de drie bedeesde vrijgezellen Charles, Herman en Bert via spitstechnologie om te toveren tot echte Casanova's. Ondertussen zorgt Frances voor een gezonde geest in een gezond lichaam met een goede portie ochtendgymnastiek. Na zijn nacht in de berghut met Betty, zit weduwnaar Pierre met veel vragen. Vrijgezel Jean rijdt nog graag met de wagen, dus gaat Sven op zoek naar enkele partners die hem de weg door het pittoreske Bergün moeten wijze...
48:05

Seizoen 1 - Aflevering 2

Verlopen 4,0 10 x
Frances is benieuwd naar het wedervaren van Christiane en Jean-Pierre in de berghut en Otto-Jan probeert enkele kandidaten te koppelen rond een reusachtig kookfornuis. Vrijgezellen Ghislain, Jan, Stephanie en Mary worden getest op hun onderhandelingstalent. En een speeddate op de langste rodelbaan van Zwitserland doet menig hart sneller slaan. Deze aflevering is te bekijken tot 23/04/17 23u59.
41:53

Seizoen 1 - Aflevering 1

Verlopen 4,7 37 x
De vrijgezellen komen aan in Bergün, Zwitserland. De mannen en vrouwen maken op luidruchtige wijze kennis, en dat zullen de inwoners van Bergün geweten hebben. Bij het inchecken in het hotel brengt een "misverstand" met de sleutels alvast twee vrijgezellen dichter bij elkaar. Frances organiseert een kennismakingsspel op grote hoogte. Sven en Otto-Jan bedenken een slim plan om Jacky, de oudste dame in het gezelschap, te laten schitteren. Deze aflevering is te bekijken tot 23/04/17 23u59.
Maart 2017

Aflevering 7

4,0 258 x
Het laatste koppel doet het licht uit in de idyllische berghut. Met een bezoek aan Heidi-dorp maakt Otto-Jan een kinderdroom waar. Wie niet als single naar huis wil, kan zijn laatste kans nog grijpen op het afscheidsbal. Welke koppels deze trip naar Hotel Römantiek nu uiteindelijk heeft opgeleverd, en hoe het hen nadien is vergaan, komen Frances, Sven en Otto-Jan te weten tijdens de reünie een half jaar later.Deze aflevering is te bekijken tot 23/04/17 23u59.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.