How To Get Away With Murder

April 2019

It's called the Octopus

3,0 3 x
Annalise neemt een nieuwe cliënt aan. Het team moet op onderzoek in een chique seksclub, op zoek naar antwoorden. Annalise is ondertussen ook nog bezig met de broer en zus die verdacht worden van de moord op hun ouders, maar de zaak neemt een negatieve wending wanneer een nieuw motief opduikt. En Wes heeft een nieuwe, onve...

She's dying

3,0 2 x
Annalise en haar team worden onaangenaam verrast wanneer onderzoekers beschuldigingen uiten tegenover de broer en zus die haar cliënten zijn. Ze raakt in een lastig parket wanneer ze op brutale wijze wordt verhoord over een getuigenverklaring tijdens het vooronderzoek naar Nate.

It's time to move on

4,0 8 x
Annalise Keating en haar studenten moeten hun leven verderzetten alsof er niets gebeurd is. Maar de studenten zijn nog steeds in paniek door de verdwijning van Rebecca. Enkel Annalise en Frank zijn op de hoogte van de moord op Rebecca en de twee zetten alles in het werk om de dader op het spoor te komen. Annalise besluit o...
Februari 2018
40:00

It's all my fault

Verlopen 4,0 132 x
Wes, Connor, Michaela en Laurel hebben zich diep in de nesten gewerkt voor Annalise, en de onthutsende waarheid rond de moord op Lila raakt eindelijk bekend.
42:00

The night Lila died

Verlopen 3,5 37 x
Wat gebeurde er nu precies in de nacht dat Lila vermoord werd?  Annalise staat voor een nieuwe zaak, ze moet een priester verdedigen die wordt verdacht van de moord op een andere priester.  Connor en Oliver zetten een nieuwe stap in hun relatie, en tussen Wes en Rebecca groeit steeds meer argwaan.
40:00

Mama's here now

Verlopen 4,0 28 x
Annalise voelt zich enorm schuldig en raadpleegt een heel ongewone bron op zoek naar hulp.  Ondertussen moet Bonnie een nieuwe cliënt vertegenwoordigen die beschuldigd wordt van verkrachting.
40:00

She's a murderer

Verlopen 4,0 31 x
Een adembenemende ontdekking in de moordzaak gooit de zaken helemaal om voor Annalise en de studenten.
41:00

Best christmas ever

Verlopen 4,0 27 x
De schooltijd vat weer aan na een vakantieperiode en de hele universiteit heeft het over de verdwenen echtgenoot van Annalise.  De Keating Five worden verder ondervraagd door de politie. Hoe zijn zij omgegaan met hun schuldgevoelens rond de moord op Sam?  Voor Annalise is het weer business as usual. Ze neemt een klant aan ...
41:00

Hello Raskolnikov

Verlopen 3,0 34 x
De dag na de moord op Sam worden de studenten opgeroepen om Annalise te helpen bij de zoektocht naar haar verdwenen echtgenoot. Maar wat weet Annalise precies allemaal?  Wanneer een onverwachte bezoeker in de stad opduikt, lijkt de sleutel tot de moord niet zo eenvoudig te vinden als de studenten eerst gedacht hadden.
41:00

Kill me, kill me, kill me

Verlopen 3,0 24 x
Tijdens het vreugdevuur komen we eindelijk te weten wat er precies is gebeurd tijdens de nacht dat Sam vermoord werd.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.