How To Get Away With Murder

Mei 2019

Anna Mae

Verlopen 3,0 11 x
Annalise staat in het middelpunt van de storm en vlucht weg om aan de druk te ontsnappen.  Ondertussen moet Frank in het reine zien te komen met de gevolgen van zijn daden.  En Wes komt steeds dichter bij de waarheid over zijn verleden.
41:00

There's my baby

Verlopen 4,0 8 x
The Keating 5 wordt ondervraagd door A.D.A Denver over de avond dat Emily Sinclair werd vermoord.  Ondertussen raakt Caleb vermist tijdens de klopjacht op Philip.  In een flashback zien we hoe Annalises tactiek in de zaak Mahoney leidt tot een vernietigend resultaat.

Something bad happened

Verlopen 3,0 9 x
Annalise broedt op een plan om het team te beschermen tegen Philip, maar het risico zou wel eens te groot kunnen zijn.  Ondertussen blijft Wes zoeken naar nieuwe informatie over de dood van zijn moeder.  In een flashback zien we hoe de zaak Mahoney een drastische wending neemt voor Annalises cliënt.

It's a trap

Verlopen 3,0 7 x
Philip loopt nog steeds vrij rond. Annalise probeert de paniek bij haar team tot een minimum te beperken en ze tracht de bedreigingen van Philip telkens voor te blijven.  Wes en Laurel proberen de puzzelstukjes bij elkaar te zoeken rond de dood van Wes' moeder, maar een en ander lijkt niet pluis.

She hates us

Verlopen 3,0 8 x
De spanningen laaien hoog op in het huishouden van de Keatings, want elk van de studenten heeft het erg moeilijk om de zaken weer hun normale beloop te laten gaan. In een flashback komen we meer te weten over Annalises verleden.

What happened to you, Annalise?

Verlopen 3,0 7 x
Het is enkele weken geleden dat Wes Annalise heeft neergeschoten. Wes en The Keating 5 moeten de gevolgen van die bewuste nacht aanvaarden, nu Annalise begint aan haar zware weg naar herstel.
April 2019

Hi, I'm Philip

Verlopen 3,0 10 x
Philip doet een verdachte zet. Emily Sinclair heeft mogelijk een plan gevonden om Annalise kapot te krijgen. Catherine en Caleb moeten een beslissing nemen die hun leven kan veranderen.
41:00

I Want You to Die

Verlopen 3,0 7 x
Annalise en haar team worden ingehuurd om een cliënt te vertegenwoordigen die ervan verdacht wordt iemand tot zelfmoord aangezet te hebben. Eve wil Nate verdedigen nadat Sinclair hem de schuld van een nieuwe moord in de schoenen wil schuiven. Bonnie komt te weten wat er bij Trotter Lake is gebeurd.

Two Birds, One Millstone

Verlopen 3,0 2 x
Annalise neemt een nieuwe cliënt aan, een trans-professor die verdacht wordt van de moord op haar echtgenoot. The Keating 5 wordt belast met de zaak-Hapstall. Zij komen al snel een nieuwe verdachte op het spoor, maar er is meer aan de hand.

Meet Bonnie

Verlopen 3,0 8 x
Asher ontdekt dat niet alles is wat het lijkt als je met Annalise samenwerkt. Frank komt in een situatie terecht die hem persoonlijk treft. Wes gaat op zoek naar meer informatie rond de verdwijning van Rebecca, maar dat leidt tot een gevaarlijke confrontatie.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.