How To Get Away With Murder

Februari 2018
40:00

It's all my fault

Verlopen 4,0 128 x
Wes, Connor, Michaela en Laurel hebben zich diep in de nesten gewerkt voor Annalise, en de onthutsende waarheid rond de moord op Lila raakt eindelijk bekend.
42:00

The night Lila died

Verlopen 3,5 34 x
Wat gebeurde er nu precies in de nacht dat Lila vermoord werd?  Annalise staat voor een nieuwe zaak, ze moet een priester verdedigen die wordt verdacht van de moord op een andere priester.  Connor en Oliver zetten een nieuwe stap in hun relatie, en tussen Wes en Rebecca groeit steeds meer argwaan.
40:00

Mama's here now

Verlopen 4,0 26 x
Annalise voelt zich enorm schuldig en raadpleegt een heel ongewone bron op zoek naar hulp.  Ondertussen moet Bonnie een nieuwe cliënt vertegenwoordigen die beschuldigd wordt van verkrachting.
40:00

She's a murderer

Verlopen 4,0 30 x
Een adembenemende ontdekking in de moordzaak gooit de zaken helemaal om voor Annalise en de studenten.
41:00

Best christmas ever

Verlopen 4,0 27 x
De schooltijd vat weer aan na een vakantieperiode en de hele universiteit heeft het over de verdwenen echtgenoot van Annalise.  De Keating Five worden verder ondervraagd door de politie. Hoe zijn zij omgegaan met hun schuldgevoelens rond de moord op Sam?  Voor Annalise is het weer business as usual. Ze neemt een klant aan ...
41:00

Hello Raskolnikov

Verlopen 3,0 32 x
De dag na de moord op Sam worden de studenten opgeroepen om Annalise te helpen bij de zoektocht naar haar verdwenen echtgenoot. Maar wat weet Annalise precies allemaal?  Wanneer een onverwachte bezoeker in de stad opduikt, lijkt de sleutel tot de moord niet zo eenvoudig te vinden als de studenten eerst gedacht hadden.
41:00

Kill me, kill me, kill me

Verlopen 3,0 24 x
Tijdens het vreugdevuur komen we eindelijk te weten wat er precies is gebeurd tijdens de nacht dat Sam vermoord werd.
40:00

He has a wife

Verlopen 4,0 19 x
Het team vertegenwoordigt een moeder die beschuldigd wordt van de moord op de kinderoppas.  In de zaak rond Lila wordt een schokkende ontdekking gedaan die weleens een breuk zou kunnen betekenen in de loyauteit van Rebecca en Bonnie tegenover Annalise.
40:00

Freaking whack-a-mole

Verlopen 4,0 26 x
Annalise raakt persoonlijk betrokken bij een zaak als blijkt dat haar cliënt door Ashers vader enkele jaren geleden ter dood veroordeeld werd.  Wes neemt het Annalise nog steeds kwalijk dat ze informatie achtergehouden heeft in de zaak rond Lila. Annalise moet hem ervan overtuigen om weer met haar op één lijn te zitten.
Januari 2018
42:00

We're not friends

Verlopen 3,0 26 x
Een moeilijke zaak voor Annalise: ze verdedigt een minderjarige jongen die zijn vader, een politieofficier, neergeschoten heeft.  Annalise en Sam maken ruzie over Sams relatie met Lila, en Wes en Rebecca ondervragen Annalise over haar mogelijke motieven.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.