Huizenjagers

Laatste aflevering
45:53
Huizenjagers

Corinne verlangt naar een authentiek huisje voor haar en haar hond op een afgelegen plekje in de Ardennen.

Huizenjagers gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 10
42:11
Wim en Katrien zouden graag ontstnappen aan de Gentse drukte. Ze zijn op zoek naar een huisje in de Ardennen waar ze kunnen genieten van de stilte en de rust.
46:37
Seizoen 10, Aflevering 24 - Westhoek van Huizenjagers is toegevoegd op maandag 15 juli 2024. Huizenjagers is een programma over wonen & (ver)bouwen bij VIER. In Huizenjagers binden drie makelaars de strijd met elkaar aan op jacht naar de titel van beste makelaar.
38:22
In het tiende seizoen van Huizenjagers zal het welgekende Huizenjagersbusje opnieuw gans België doorkruisen. Wekelijks stappen drie makelaars aan boord en gaan ze de strijd aan om het beste pand te vi
41:48
Saar en Alex hebben twee kinderen en zijn razendbenieuwd of de makelaars een nieuwe woning zullen vinden die perfect bij hen past. Het is belangrijk dat de woning een afgesloten tuin heeft voor de hon
43:09
Valerie is dierenarts en schakelt de hulp in van mama Marie-Christine om haar ideale woning te zoeken. Haar droompand beschikt over een bijgewouw voor haar dierenartspraktijk en een polyvalente ruimte
40:18
Britt en Frederik zijn al langer op zoek naar een nieuwe woning, en schakelen daarbij nu de hulp in van Huizenjagers. Met het oog op gezinsuitbreiding zouden ze graag hun appartementje inruilen voor een huis waar ze ten volle kunnen genieten van de rust.
42:10
Kathleen en Yannick zouden graag verhuizen van Wallonië naar Antwerpen zodat ze terug dichter bij hun familie kunnen zijn.
42:10
Rasechte Antwerpenaren Eric en Ivan zijn op zoek naar een appartementje in het centrum van Antwerpen.
43:15
Cois en Anke zijn op zoek naar natuur en rust. Daarom willen ze graag een huis met een groot stuk grond aan, zodat ze hun droom kunnen waarmaken en hun eigen diertjes kunnen houden.
45:28
Sander en Sofie maken de grote overstap van Wallonië naar de zee. Hun liefde voor de Belgische kust is zeer groot en ze willen dan ook zeer graag een huisje kopen aan de zee.
41:48
Sandy is op zoek naar haar eigen plekje voor haar en haar twee kinderen, liefst in de regio van Bredene of Oostende.
39:25
Suzanne wil graag haar grote droom waarmaken en een huis aan zee kopen. Ze vindt dat het nu tijd is om samen met al haar 6 katten definitief daarheen te trekken en niet te wachten tot aan haar pensioen.
44:35
Tessa en Kenzo zijn op zoek naar een rustige woonlocatie en dat liefst in een karaktervolle woning met een paar Highlander koeien in de tuin.
41:37
Matthias en Ruth zoeken een woning met veel karakter maar kunnen zelf moeilijk de vinger leggen op wat ze daar nu precies mee bedoelen. Als piloot en clinical researcher zijn ze op zoek naar rust. Budget: 550.000 euro.
49:05
Na een motorongeluk is de alleenstaand papa Pascal nog moeilijk te been. Daarom is hij met zijn beste vriend en aannemer Andy op zoek naar een woning die aan zijn huidige medische wensen voldoet. Budget: 220.000 euro.
44:17
Voor de tweede opdracht proberen de makelaars de droom van een jong koppel uit de doen komen. Alex en Bo zijn op zoek naar hun eerste woning samen voor 285.000 euro.
42:23
Fiere ouders Sam en Charline zijn voor hen en hun tweeling Celeste en Celestine op zoek naar een nieuwe woning en kantoorruimte voor 480.000 euro.
43:52
Frances en Henk zijn al bijna 1,5 jaar wanhopig op zoek naar een nieuwe woonst voor 475.000 euro. Ze zijn daarvoor zelfs al in Denemarken gaan kijken. Dat het niet echt vlot heeft alles te maken met hun 10 viervoetige huisgenoten.
42:31
In deze aflevering moeten de makelaars op zoek gaan naar een kangeroewoning voor Stephani en haar broer Daniele: 400.000 euro.
Archief