Huizenjagers

2017
37:16

Aflevering 29

Verlopen 3,0 23 x
Deze Huizenjagers-week wordt gekleurd door een extra portie girlpower. Vanaf vandaag gaan drie nieuwe huizenjagers - Katia, Wendy en Jacinthe - op zoek naar vier droomhuizen in regio Mechelen. Vandaag gaan ze op zoek naar een nieuw huis voor Valerie en Yves.
38:49

Aflevering 32

Verlopen 3,0 22 x
Vandaag stelt Yana de huizenjagers op de proef. De handige jongedame is op zoek naar een woning om te verbouwen, inclusief tuin voor haar hond.
39:25

Aflevering 31

Verlopen 3,0 14 x
Vandaag helpen de huizenjagers Kurt en Michael in hun zoektocht naar een luxe B&B in het hartje van Mechelen. Het koppel droomt van een historisch en karaktervol pand met zes ruime slaapkamers.
35:44

Aflevering 30

Verlopen 3,0 15 x
Vandaag gaan de drie immo-experts op zoek naar een moderne woning voor Joël en Kurt in de omgeving van Puurs. Hun wensen zijn eenvoudig: hoe moderner, hoe beter. Ook een afgesloten tuin is belangrijk, zodat hun hond Napoleon zich kan uitleven.
38:55

Aflevering 28

Verlopen 4,0 40 x
Op de finaledag helpen de vastgoedspecialisten Veronique en Yves. De twee hebben een speciale wens: ze zijn op zoek naar een woning met een aangrenzende manege waar hun pony's kunnen grazen. Zal het Hilde, Ines en Selina ook lukken om in de buurt van hun thuisbasis Lommel te blijven?
35:45

Aflevering 27

Verlopen 4,0 16 x
Vandaag zoeken Hilde, Ines en Selina een rolstoelvriendelijk appartement met drie slaapkamers voor Koen en Martha in het centrum van Hasselt.
37:10

Aflevering 26

Verlopen 4,0 17 x
Vandaag gaan de huizenjagers op zoek naar een karakterwoning voor Jonas, Carolien en hun zoontje Oscar. Maar hebben de vastgoedverkopers begrepen dat het koppel grote verbouwingen niet ziet zitten?
41:38

Aflevering 25

Verlopen 3,0 29 x
Deze week is Limburg de thuisbasis van vastgoedverkopers Hilde, Ines en Selina. Vandaag zoeken ze een huis voor Agna met drie of vier slaapkamers, gelegen in een woonwijk aan de rand van het centrum van Hasselt. Maar beseffen de vastgoedexperts ook hoe belangrijk een vaatwasser is voor Agna?
38:50

Aflevering 24

Verlopen 4,5 34 x
Vandaag gaan huizenjagers Eddy, Peter en Valérie op zoek naar een cohousing woning voor Evy en Robbe. Het koppel wil een huis delen met hun beste vrienden Lien en Tom.
41:32

Aflevering 23

Verlopen 4,0 34 x
Vandaag zoeken immo-experts Valérie, Peter en Eddy een diervriendelijk huis voor Charlotte.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.