Ice Road Truckers

Ice Road Truckers herbekijken

Seizoen 9

Seizoen 9, Aflevering 10 - Icy Alliance

4,0 6 x
In de finalestrijd pusht Polar Industries zijn chauffeurs tot het uiterste. Lisa en Todd ondervinden heel wat moeite om hun opdracht langs de bevroren Hudson Bay te voltooien. Art Burke moet een van de langste winterwegen ter wereld trotseren.

Seizoen 9, Aflevering 9 - Hell Freezes Over

3,0 2 x
De twee concurrenten besluiten samen te werken om de grootste uitdaging uit de geschiedenis van 'Ice Road Truckers' tot een goed einde te brengen. Maar wanneer het ijs kraakt onder het gewicht, wordt het een strijd op leven en dood.
Seizoen 1

Seizoen 1, Aflevering 12 - World's End

4,5 4 x
De Polar-chauffeurs moeten de moeilijke terugreis over de winterweg aanvangen. Lisa moet een moeilijke beslissing nemen: een concurrent helpen in onbekend gebied of met haar team naar het Polar-hoofdkwartier terugkeren.

Seizoen 1, Aflevering 11 - Journey to the End of the Earth

3,0 2 x
VP Express en Polar voeren een nek-aan-nekrace om het seizoen als beste te eindigen. Polar-chauffeurs Lisa, Art en Todd beginnen aan een epische reis over de langste winterweg ter wereld, terwijl VP dichter bij huis blijft.
40:00

Seizoen 1, Aflevering 4 - Snow Bound

3,0 11 x
Er valt een dik pak sneeuw. Polar-chauffeurs Darrell en Todd proberen zich er een weg doorheen te banen. En ondanks de ijskoude temperaturen bereikt de rivaliteit tussen VP Express en Polar een kookpunt.

Seizoen 1, Aflevering 6 - The Lone Wolf

3,0 12 x
Door een afvallige in de gelederen loopt de strijd op de winterse wegen nog hoger op. Hugh bedenkt een plan zodat VP Express de concurrentie kan verslaan door de meest winstgevende lading ooit over verraderlijk terrein te vervoeren.
40:00

Seizoen 1, Aflevering 5 - The Storm Troopers

4,0 10 x
Art, Todd en Lisa pushen hun trucks tot het uiterste op de ijzige vlaktes, die bovendien dreigen te bezwijken onder het gewicht van de gevallen sneeuw. Het komt tot een confrontatie tussen Darrell en zijn baas.

Seizoen 1, Aflevering 3 - Into the Vortex

4,0 15 x
Hevige windvlagen, sneeuwstormen en ijzige koude maken het de vrachtwagenchauffeurs lastiger dan ooit tevoren. Zij zetten hun leven op het spel om hun ladingen ter plekke te krijgen.

Seizoen 1, Aflevering 1 - The Gathering Storm

4,0 6 x
Er zit een zware storm aan te komen en dus voeren VP Express en Polar Industries een race tegen de klok om de ladingen zo snel mogelijk ter plekke te krijgen.
Seizoen 9

Seizoen 9, Aflevering 8 - Mother Nature Scorned

4,0 13 x
Tijdens de vroege dooi proberen Darrell en Lisa veilig thuis te komen. Art en de King of Obsolete slaan de handen in elkaar om een enorme trailer over een glibberige weg te laten rijden.
Archief