Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Ik U Ook

Seizoen 1
16:00

Seizoen 1, Aflevering 20 - Opdringerige Reuzekreeften En Een Worstenbroodje

4,0 3 x
Moeke en vake zijn veertig jaar getrouwd en geven een groot feest. Maar dan blijkt moeke ziek te zijn en kan het feest niet doorgaan. De familie gaat samen op zoek naar een oplossing om moeke en vake toch nog in de bloemetjes te zetten.
15:00

Seizoen 1, Aflevering 19 - Gummiberen-Smokkelaars

3,0 4 x
Wanneer Lou een ruzie opvangt tussen Marc en Karen is ze bang dat de twee gaan scheiden. Ze verzint een plan met Herman om de twee te overtuigen om samen te blijven. Bobbi maakt zich zorgen om haar papa wanneer die maar niet kan stoppen met kijken naar de nieuwe afleveringen van Commissaris Dex & Lex. Ze gaat op zoek naar ...
16:00

Seizoen 1, Aflevering 18 - De Terugkeer Van Één-Oog-Willy

4,0 1 x
Lou wil moeke verrassen met de verfilming van haar allereerste Quincy boek dat veertig jaar geleden uitkwam: Quincy en de terugkeer van één-oog-Willy. Maar zo'n film maken lijkt moeilijker dan gedacht. Mel vindt dat Cas zich altijd veel te druk maakt en wil hem leren hoe te relaxen.
15:00

Seizoen 1, Aflevering 17 - Lassie In Een Kano

3,0 1 x
Lou moet studeren voor haar examen Frans, maar stelt het zoals altijd veel te lang uit. Karen heeft een plan om Lou te doen inzien dat ze beter wat sneller zou studeren. Wanneer vake beslist om een schilderij te maken om in de living op te hangen, is moeke enthousiast. Maar is vake wel een schildertalent?
15:00

Seizoen 1, Aflevering 16 - Jean Claude En Monique Verwachten Een Baby

3,0 1 x
Lou besluit om, als grote Thuis-fan, samen met Marc, Karen en Taco zelf een soap te maken.  Wanneer Mel impulsief beslist dat Cas op de hond van de buurman moet passen, ziet Cas dat helemaal niet zitten.
16:00

Seizoen 1, Aflevering 15 - Gefrituurde Bal Met Slijm

4,0 2 x
Lou wil net als haar grote held Kamal Kharmach een comedyshow maken, maar grapjes bedenken blijkt veel moeilijker dan gedacht.  Wanneer Mel aan Cas vraagt om haar te helpen met een auditiefilmpje, ontdekt Cas dat Mel een rare tik heeft wanneer ze acteert. Cas wil Mel niet kwetsen en gaat op zoek naar een manier om haar te ...
15:00

Seizoen 1, Aflevering 14 - Vol-Au-Vent Croque Monsieur Mayonaise

4,0 3 x
Lou wil een reisprogramma maken en besluit naar Parijs te gaan. Maar wanneer Barry ontdekt dat Lou een van zijn treintjes kapot heeft gemaakt, krijgt ze huisarrest en kan ze niet vertrekken. Bobbi heeft een droevig schilderij gemaakt voor moeke en vake. Andy durft het niet op te sturen naar moeke en vake, maar hij wil Bobb...
15:00

Seizoen 1, Aflevering 13 - Kangoeroebabies

3,0 0 x
Wanneer Marc in het script leest dat Commissaris Dex en Lex een hartoperatie ondergaan vreest hij dat Taco en hij uit de reeks zullen worden geschreven.  Lou wil de 'Slechtste Voice van Vlaanderen' maken. Mel blinkt uit in het vals zingen, maar dat kunnen ze haar toch niet zeggen?
16:00

Seizoen 1, Aflevering 12 - Chips, Snoepveters En Een Kous

3,0 0 x
Lou vindt het erg voor Marc dat hij nooit een award wint en besluit zelf een awardshow in mekaar te steken om Marc zo in de bloemetjes te zetten. Andy en Bobbi maken samen een filmpje over Commissaris Dex & Lex als eerbetoon aan Marc.
16:00

Seizoen 1, Aflevering 11 - Een Flamingo Met Een Hoelahoep

4,0 0 x
Lou en Barry besluiten een dag van leven te wisselen en hun avonturen te filmen. Cas krijgt een negatieve commentaar op zijn social media pagina en begint plots aan zichzelf te twijfelen. Mel wil haar broer doen inzien dat hij vooral zichzelf moet durven zijn.
Archief