Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Ik U Ook

Seizoen 1
16:00

Seizoen 1, Aflevering 11 - Een Flamingo Met Een Hoelahoep

4,0 1 x
Lou en Barry besluiten een dag van leven te wisselen en hun avonturen te filmen. Cas krijgt een negatieve commentaar op zijn social media pagina en begint plots aan zichzelf te twijfelen. Mel wil haar broer doen inzien dat hij vooral zichzelf moet durven zijn.
18:00

Seizoen 1, Aflevering 10 - Farao's, Piramides En Zwevende Oogballen

4,0 0 x
Moeke wil graag dat Mel haar opvolger wordt als schrijfster van de Quincy boeken. Alleen is er een klein probleem: warhoofd Mel kan zich niet concentreren. Barry wil Lou volgen op social media, maar dat ziet Lou helemaal niet zitten.
15:00

Seizoen 1, Aflevering 9 - Zeebaars Met Witte Truffels

3,0 0 x
Lou organiseert een quiz om haar familie dichter bij mekaar te brengen, maar dat loopt niet zoals verwacht. Andy ontdekt dat Bobbi een partner zoekt om mee te schaken en doet zijn best om het ingewikkelde spel onder de knie te krijgen.
13:00

Seizoen 1, Aflevering 8 - Vingergriep

4,0 0 x
Mel kan maar niet stoppen met het kopen van griezelspullen. Cas is ervan overtuigd dat zijn zus een koopverslaving heeft en wil haar helpen voor het helemaal uit de hand loopt. Lou ontdekt dat gescheiden ouders soms ook zo zijn voordelen heeft om je zin te krijgen.
18:00

Seizoen 1, Aflevering 7 - Donuts En Zeemeerminnen

3,0 0 x
Bobbi wil de kinderachtige tekeningen van zeemeerminnen op haar kamer weg. Andy heeft het er moeilijk mee dat Bobbi groter wordt en probeert alles te houden zoals het is, tot ergernis van Bobbi. Vake kan plots geen liedjes meer schrijven. Moeke gaat op zoek naar een manier om hem te helpen.
18:00

Seizoen 1, Aflevering 6 - Sombrero Maffia

3,0 0 x
Taco is jarig. Als verrassing gaan Karen en Lou op zoek naar de familie van Taco in Mexico, vanwaar Marc hem ooit adopteerde als straathond. Al gauw doen ze een bizarre ontdekking over het verleden van Taco. Cas maakt elke dag exact dezelfde fietstocht. Mel vindt dat het fietstochtje van Cas wat meer avontuur kan gebruiken.
12:00

Seizoen 1, Aflevering 5 - Het Buitenaardse Wezen Van Loco Loco

3,0 2 x
Lou wil een documentaire maken over haar pa en beslist hem stiekem te filmen. Cas is het beu dat Mel al haar rommel laat rondslingeren. Ze besluiten het appartement in twee te verdelen: het land van de sloddervos en het land van de seut.
15:00

Seizoen 1, Aflevering 4 - De Vloek Van De Kristallen Schedel

4,0 0 x
Bobbi wil onderzoeken of moeke wel echt Quincy is zoals ze beweert. Ze gaat op zoek naar bewijzen in de boeken. Marc krijgt eindelijk de kans om in een reclamespot mee te spelen. Lou helpt hem met het maken van zijn auditiefilmpje.
15:00

Seizoen 1, Aflevering 3 - Is Er Wifi In Urupukapuka?

3,0 0 x
Lou denkt dat haar pa eenzaam is en gaat stiekem op zoek naar een nieuw lief via een datingwebsite. Cas probeert het huishouden te organiseren, maar dat loopt moeizamer dan gedacht met sloddervos Mel.
17:00

Seizoen 1, Aflevering 2 - Commissaris Dex En Lex

4,5 0 x
Lou wil een documentaire maken over het leven van een beroemde tv-ster. Marc ziet het al helemaal zitten om gefilmd te worden door Lou. Wanneer Andy ontdekt dat Bobbi haar grote klimaathelden volgt op social media, wil hij ook een account aanmaken om zo Bobbi te inspireren.
Archief