Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Ik U Ook

Ik U Ook herbekijken

Seizoen 1

Seizoen 1, Aflevering 8 - Vingergriep

4,0 2 x
Mel kan maar niet stoppen met het kopen van griezelspullen. Cas is ervan overtuigd dat zijn zus een koopverslaving heeft en wil haar helpen voor het helemaal uit de hand loopt. Lou ontdekt dat gescheiden ouders soms ook zo zijn voordelen heeft om je zin te krijgen.

Seizoen 1, Aflevering 7 - Donuts En Zeemeerminnen

3,0 2 x
Bobbi wil de kinderachtige tekeningen van zeemeerminnen op haar kamer weg. Andy heeft het er moeilijk mee dat Bobbi groter wordt en probeert alles te houden zoals het is, tot ergernis van Bobbi. Vake kan plots geen liedjes meer schrijven. Moeke gaat op zoek naar een manier om hem te helpen.

Seizoen 1, Aflevering 6 - Sombrero Maffia

3,0 16 x
Taco is jarig. Als verrassing gaan Karen en Lou op zoek naar de familie van Taco in Mexico, vanwaar Marc hem ooit adopteerde als straathond. Al gauw doen ze een bizarre ontdekking over het verleden van Taco. Cas maakt elke dag exact dezelfde fietstocht. Mel vindt dat het fietstochtje van Cas wat meer avontuur kan gebruiken.

Seizoen 1, Aflevering 5 - Het Buitenaardse Wezen Van Loco Loco

3,0 17 x
Lou wil een documentaire maken over haar pa en beslist hem stiekem te filmen. Cas is het beu dat Mel al haar rommel laat rondslingeren. Ze besluiten het appartement in twee te verdelen: het land van de sloddervos en het land van de seut.

Seizoen 1, Aflevering 4 - De Vloek Van De Kristallen Schedel

4,0 12 x
Bobbi wil onderzoeken of moeke wel echt Quincy is zoals ze beweert. Ze gaat op zoek naar bewijzen in de boeken. Marc krijgt eindelijk de kans om in een reclamespot mee te spelen. Lou helpt hem met het maken van zijn auditiefilmpje.

Seizoen 1, Aflevering 3 - Is Er Wifi In Urupukapuka?

3,0 4 x
Lou denkt dat haar pa eenzaam is en gaat stiekem op zoek naar een nieuw lief via een datingwebsite. Cas probeert het huishouden te organiseren, maar dat loopt moeizamer dan gedacht met sloddervos Mel.

Seizoen 1, Aflevering 2 - Commissaris Dex En Lex

4,5 15 x
Lou wil een documentaire maken over het leven van een beroemde tv-ster. Marc ziet het al helemaal zitten om gefilmd te worden door Lou. Wanneer Andy ontdekt dat Bobbi haar grote klimaathelden volgt op social media, wil hij ook een account aanmaken om zo Bobbi te inspireren.

Seizoen 1, Aflevering 1 - Flamingo Stress

4,0 31 x
Lou is het beu dat ze telkens spullen vergeet wanneer ze na een week bij haar mama weer naar haar papa verhuist en gaat op zoek naar een oplossing om niet telkens over en weer te moeten fietsen. Moeke heeft een nieuw Quincy-boek geschreven en vraagt aan Andy en Bobbi om mee te lezen. Cas slaagt er maar niet in om zijn zus ...

Seizoen 1, Aflevering 20 - Opdringerige Reuzekreeften En Een Worstenbroodje

4,0 7 x
Moeke en vake zijn veertig jaar getrouwd en geven een groot feest. Maar dan blijkt moeke ziek te zijn en kan het feest niet doorgaan. De familie gaat samen op zoek naar een oplossing om moeke en vake toch nog in de bloemetjes te zetten.

Seizoen 1, Aflevering 19 - Gummiberen-Smokkelaars

3,0 10 x
Wanneer Lou een ruzie opvangt tussen Marc en Karen is ze bang dat de twee gaan scheiden. Ze verzint een plan met Herman om de twee te overtuigen om samen te blijven. Bobbi maakt zich zorgen om haar papa wanneer die maar niet kan stoppen met kijken naar de nieuwe afleveringen van Commissaris Dex & Lex. Ze gaat op zoek naar ...
Archief