Ik U Ook

Laatste aflevering
Ik U Ook

Moeke en vake zijn veertig jaar getrouwd en geven een groot feest. Maar dan blijkt moeke ziek te zijn en kan het feest niet doorgaan. De familie gaat samen op zoek naar een oplossing om moeke en vake toch nog in de bloemetjes te zetten.

Ik U Ook gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 1
Wanneer Lou een ruzie opvangt tussen Marc en Karen is ze bang dat de twee gaan scheiden. Ze verzint een plan met Herman om de twee te overtuigen om samen te blijven. Bobbi maakt zich zorgen om haar papa wanneer die maar niet kan stoppen met kijken naar de nieuwe afleveringen van Commissaris Dex & Lex. Ze gaat op zoek naar...
Lou wil moeke verrassen met de verfilming van haar allereerste Quincy boek dat veertig jaar geleden uitkwam: Quincy en de terugkeer van één-oog-Willy. Maar zo'n film maken lijkt moeilijker dan gedacht. Mel vindt dat Cas zich altijd veel te druk maakt en wil hem leren hoe te relaxen.
Lou moet studeren voor haar examen Frans, maar stelt het zoals altijd veel te lang uit. Karen heeft een plan om Lou te doen inzien dat ze beter wat sneller zou studeren. Wanneer vake beslist om een schilderij te maken om in de living op te hangen, is moeke enthousiast. Maar is vake wel een schildertalent?
Lou besluit om, als grote Thuis-fan, samen met Marc, Karen en Taco zelf een soap te maken. Wanneer Mel impulsief beslist dat Cas op de hond van de buurman moet passen, ziet Cas dat helemaal niet zitten.
Lou wil net als haar grote held Kamal Kharmach een comedyshow maken, maar grapjes bedenken blijkt veel moeilijker dan gedacht. Wanneer Mel aan Cas vraagt om haar te helpen met een auditiefilmpje, ontdekt Cas dat Mel een rare tik heeft wanneer ze acteert. Cas wil Mel niet kwetsen en gaat op zoek naar een manier om haar te ...
Lou wil een reisprogramma maken en besluit naar Parijs te gaan. Maar wanneer Barry ontdekt dat Lou een van zijn treintjes kapot heeft gemaakt, krijgt ze huisarrest en kan ze niet vertrekken. Bobbi heeft een droevig schilderij gemaakt voor moeke en vake. Andy durft het niet op te sturen naar moeke en vake, maar hij wil Bobb...
Wanneer Marc in het script leest dat Commissaris Dex en Lex een hartoperatie ondergaan vreest hij dat Taco en hij uit de reeks zullen worden geschreven. Lou wil de 'Slechtste Voice van Vlaanderen' maken. Mel blinkt uit in het vals zingen, maar dat kunnen ze haar toch niet zeggen?
Lou vindt het erg voor Marc dat hij nooit een award wint en besluit zelf een awardshow in mekaar te steken om Marc zo in de bloemetjes te zetten. Andy en Bobbi maken samen een filmpje over Commissaris Dex & Lex als eerbetoon aan Marc.
Lou en Barry besluiten een dag van leven te wisselen en hun avonturen te filmen. Cas krijgt een negatieve commentaar op zijn social media pagina en begint plots aan zichzelf te twijfelen. Mel wil haar broer doen inzien dat hij vooral zichzelf moet durven zijn.
Moeke wil graag dat Mel haar opvolger wordt als schrijfster van de Quincy boeken. Alleen is er een klein probleem: warhoofd Mel kan zich niet concentreren. Barry wil Lou volgen op social media, maar dat ziet Lou helemaal niet zitten.
Lou organiseert een quiz om haar familie dichter bij mekaar te brengen, maar dat loopt niet zoals verwacht. Andy ontdekt dat Bobbi een partner zoekt om mee te schaken en doet zijn best om het ingewikkelde spel onder de knie te krijgen.
Mel kan maar niet stoppen met het kopen van griezelspullen. Cas is ervan overtuigd dat zijn zus een koopverslaving heeft en wil haar helpen voor het helemaal uit de hand loopt. Lou ontdekt dat gescheiden ouders soms ook zo zijn voordelen heeft om je zin te krijgen.
Bobbi wil de kinderachtige tekeningen van zeemeerminnen op haar kamer weg. Andy heeft het er moeilijk mee dat Bobbi groter wordt en probeert alles te houden zoals het is, tot ergernis van Bobbi. Vake kan plots geen liedjes meer schrijven. Moeke gaat op zoek naar een manier om hem te helpen.
Taco is jarig. Als verrassing gaan Karen en Lou op zoek naar de familie van Taco in Mexico, vanwaar Marc hem ooit adopteerde als straathond. Al gauw doen ze een bizarre ontdekking over het verleden van Taco. Cas maakt elke dag exact dezelfde fietstocht. Mel vindt dat het fietstochtje van Cas wat meer avontuur kan gebruike...
Lou wil een documentaire maken over haar pa en beslist hem stiekem te filmen. Cas is het beu dat Mel al haar rommel laat rondslingeren. Ze besluiten het appartement in twee te verdelen: het land van de sloddervos en het land van de seut.
Bobbi wil onderzoeken of moeke wel echt Quincy is zoals ze beweert. Ze gaat op zoek naar bewijzen in de boeken. Marc krijgt eindelijk de kans om in een reclamespot mee te spelen. Lou helpt hem met het maken van zijn auditiefilmpje.
Lou denkt dat haar pa eenzaam is en gaat stiekem op zoek naar een nieuw lief via een datingwebsite. Cas probeert het huishouden te organiseren, maar dat loopt moeizamer dan gedacht met sloddervos Mel.
Lou wil een documentaire maken over het leven van een beroemde tv-ster. Marc ziet het al helemaal zitten om gefilmd te worden door Lou. Wanneer Andy ontdekt dat Bobbi haar grote klimaathelden volgt op social media, wil hij ook een account aanmaken om zo Bobbi te inspireren.
Lou is het beu dat ze telkens spullen vergeet wanneer ze na een week bij haar mama weer naar haar papa verhuist en gaat op zoek naar een oplossing om niet telkens over en weer te moeten fietsen. Moeke heeft een nieuw Quincy-boek geschreven en vraagt aan Andy en Bobbi om mee te lezen. Cas slaagt er maar niet in om zijn zus...
Archief