Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Impeachment American Crime Story

Impeachment American Crime Story herbekijken

Seizoen 1
1:00:00

Seizoen 1, Aflevering 9 - The Grand Jury

3,0 34 x
Monica Lewinsky en Linda Tripp vertellen hun verhaal aan de jury. Linda probeert duidelijk te maken hoe president Clinton zijn macht heeft misbruikt. Clinton zelf probeert ondertussen zijn relatie met Hillary te redden.
55:00

Seizoen 1, Aflevering 8 - Stand by Your Man

4,0 14 x
Hoewel hun huwelijk eerdere ontrouw van Bill overleefde, keert de beslissing van Hillary om haar man te steunen zich deze keer tegen haar. President Clinton staat ondertussen voor een beslissend moment in zijn getuigenis.
55:00

Seizoen 1, Aflevering 7 - The Assassination of Monica Lewinsky

4,0 17 x
In de Paula Jones-zaak ontkent president Clinton alle beschuldigingen. Ondertussen neemt de druk op Linda toe. Ze wordt aan de schandpaal genageld door de media.
55:00

Seizoen 1, Aflevering 6 - Man Handled

3,0 10 x
Rechter Kenneth Starr vraagt hoofdaanklager Mike Emmick om Monica te overtuigen hen te helpen met hun zaak tegen Clinton. Emmick vertelt Moncia dat er verschillende aanklachten tegen haar lopen, waaronder één voor meineed doordat ze gelogen heeft over haar seksuele relatie met president Bill Clinton. Monica wordt onder dru...
55:00

Seizoen 1, Aflevering 5 - Do You Hear What I Hear?

4,0 6 x
Monica wordt steeds nerveuzer en paranoïde over de zaak. Het enige wat ze kan doen, is zweren dat er niets gebeurd is tussen haar en president Clinton. Rechter Kenneth Starr en zijn team proberen ondertussen zo veel mogelijk bewijsmateriaal tegen de president te verzamelen. De verklaring van Paula toont dan weer hoe ver he...
50:00

Seizoen 1, Aflevering 4 - The Telephone Hour

3,0 13 x
Een emotionele Monica voelt zich helemaal alleen en in de steek gelaten. Linda pusht haar om de hulp van Clinton in te roepen in haar zoektocht naar een nieuwe baan. Ondertussen begint Linda stiekem haar telefoongesprekken met Monica op te nemen, terwijl zij haar steeds persoonlijkere details vertelt.
Archief