Impeachment American Crime Story

Impeachment American Crime Story gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Laatste aflevering
Impeachment American Crime Story

September 1998. Monica is in shock wanneer details van het Starr-rapport uitlekken, en ook Linda krijgt het moeilijk na de release van haar tapes. Paula maakt wanhopige keuzes. In de daaropvolgende maanden zijn de gevolgen niet te voorzien, zelfs voor de Clintons.

Seizoen 1
Monica Lewinsky en Linda Tripp vertellen hun verhaal aan de jury. Linda probeert duidelijk te maken hoe president Clinton zijn macht heeft misbruikt. Clinton zelf probeert ondertussen zijn relatie met Hillary te redden.
Hoewel hun huwelijk eerdere ontrouw van Bill overleefde, keert de beslissing van Hillary om haar man te steunen zich deze keer tegen haar. President Clinton staat ondertussen voor een beslissend moment in zijn getuigenis.
1997. Linda wil niet meer zwijgen en brengt hierdoor Monica van streek. Het Hooggerechtshof staat intussen unaniem toe dat Paula's rechtszaak wordt voortgezet. Clinton komt voor een moeilijke keuze te staan.
In de Paula Jones-zaak ontkent president Clinton alle beschuldigingen. Ondertussen neemt de druk op Linda toe. Ze wordt aan de schandpaal genageld door de media.
Tijdens de verkiezingscampagne van 1996 verdraagt Monica Lewinsky haar verbanning naar het persbureau van het Pentagon alleen omdat ze ervan overtuigd is dat Clinton haar zal terughalen naar het Witte Huis van zodra hij herverkozen is. Linda toont interesse in de jonge Monica. Ze beseft echter niet wie de geheime vriend is...
Rechter Kenneth Starr vraagt hoofdaanklager Mike Emmick om Monica te overtuigen hen te helpen met hun zaak tegen Clinton. Emmick vertelt Moncia dat er verschillende aanklachten tegen haar lopen, waaronder één voor meineed doordat ze gelogen heeft over haar seksuele relatie met president Bill Clinton. Monica wordt onder dru...
Monica wordt steeds nerveuzer en paranoïde over de zaak. Het enige wat ze kan doen, is zweren dat er niets gebeurd is tussen haar en president Clinton. Rechter Kenneth Starr en zijn team proberen ondertussen zo veel mogelijk bewijsmateriaal tegen de president te verzamelen. De verklaring van Paula toont dan weer hoe ver he...
Een emotionele Monica voelt zich helemaal alleen en in de steek gelaten. Linda pusht haar om de hulp van Clinton in te roepen in haar zoektocht naar een nieuwe baan. Ondertussen begint Linda stiekem haar telefoongesprekken met Monica op te nemen, terwijl zij haar steeds persoonlijkere details vertelt.
Archief