Inside The Ambulance

Laatste aflevering
Inside The Ambulance
Verlopen

Een taxichauffeur is op een auto gebotst die door de politie werd gevolgd, en een man bloedt heftig nadat hij zijn been heeft verwond. Een vrouw is gevallen tijdens het uitlaten van haar hond.

Inside The Ambulance gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 3
Verlopen
Een vrouw is ingestort en het ambulancepersoneel vermoedt dat ze een beroerte heeft gehad. Een patiënt heeft gruwelijke buikpijn vanwege een levensbedreigende aandoening. Een man heeft een toeval gekregen bij een bushalte.
Verlopen
Het team krijgt te maken met een suïcidale en gewelddadige patiënt, een student met een levensbedreigende aandoening en een leerling die meerdere toevallen heeft gehad. Het personeel kletst over broodjes, dronken patiënten en lange huwelijken.
Verlopen
Een vrouw heeft te veel paracetamol ingenomen. En een oude vrouw is gevallen toen ze vogels eten gaf.
Verlopen
De ambulanciers helpen een patiënt die plotseling omviel na een operatie aan zijn tenen.
Verlopen
Een man worstelt met zijn recente kankerdiagnose. En een jong meisje heeft snijwonden aan haar hoofd.
Verlopen
De ambulancedienst rukt uit om een man bij te staan die bewusteloos raakte na een overdosis heroïne. Een jongen heeft op school stuiptrekkingen gehad. Een andere man wil gezond genoeg zijn om naar de bruiloft van zijn dochter te kunnen gaan.
Verlopen
De hulpdiensten rukken uit voor een peuter die een gevaarlijke vloeistof heeft gedronken, een leerling die zijn knie ontwricht heeft en een liefhebbende echtgenoot die een beroerte lijkt te hebben.
Verlopen
Een vrouw heeft zelfmoordneigingen, een jongeman heeft zijn hoofd gestoten en een oudere man is gestruikeld op zijn eigen verjaardagsfeestje.
Verlopen
Een man heeft moeite met ademen nadat hij zichzelf heeft geïnjecteerd. Een vrouw heeft ondraaglijke pijn en een peuter heeft een toeval gehad.
Seizoen 2
Verlopen
Joe Wilson en student Ash Bolus gaan af op een melding van Naomi, die een ernstige aanval heeft. Ze heeft hier al vier maanden last van, maar deze is erger dan anders.
Verlopen
Ambulanciers Michael Anslow en Dimitri Holloway gaan af op een melding van huiselijk geweld. Jean is aangevallen door haar man die aan dementie lijdt en niet meer weet wat hij heeft gedaan. Een kleuter heeft een beroerte.
Verlopen
Paramedicus Preet Lally en paramedicus in opleiding Leon Asgary gaan langs bij tiener Bonnie, die een astma-aanval heeft op de dag van haar examen Engels.
Verlopen
Paramedicus Preet Lally en paramedicus in opleiding Leon Asgary gaan langs bij een jonge vrouw met een ernstige paniekaanval. Ze zullen haar moeten kalmeren.
Verlopen
Ambulancier en ex-soldaat Joe Wilson herkent zichzelf in een veteraan die suïcidaal is. Keith heeft PTSS en kan de zelfmoord van z'n broer niet accepteren. Z'n problemen raken een gevoelige snaar bij Joe.
Verlopen
Ambulancebroeder Gary Clarke en verpleger Liam Dale gaan naar een jongeman die een overdosis heeft genomen na een ruzie met z'n vriendin. Zodra ze arriveren, ontdekken ze dat er nu sprake is van een dubbele overdosis.
Verlopen
Vandaag gaan paramedicus Hannah Simkins en verpleegster Michelle McNulty naar een baby van zes weken die wellicht een bloedvergiftiging heeft.
Verlopen
Ambulancemedewerkers Grant Porter en Lewis Prosser gaan naar een vrouw die bewusteloos is aangetroffen op haar patio.
Verlopen
Hannah Simkins en Michelle McNulty gaan naar een grootmoeder die een ernstige paniekaanval heeft in haar auto. Ambulanciers helpen ook een man met pijn in zijn buik.
Verlopen
Neil Weaver en Steve Gennoe gaan naar Andy, die bij klaarlichte dag is neergestoken. Hij is aangevallen met een mes van vijftien centimeter en een van de wonden zit gevaarlijk dicht bij zijn long.
Archief