Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Interrogation

Interrogation herbekijken

Seizoen 1

Seizoen 1, Aflevering 10 - Trey Carano

1,5 43 x
Twintig jaar na de dood van Mary Fisher vliegen intern onderzoeker Lynch en onderzoeker Chen naar Texas om Trey Carano te ondervragen, een vroegere vriend van Eric. Die verklaart waar Eric was in de dagen en uren in aanloop naar de moord.

Seizoen 1, Aflevering 9 - Amy Harlow

3,0 17 x
Privédetective Charlie Shannon reist naar Mexico om Amy Harlow te zoeken, een vroegere vriend van Eric en mogelijk zijn laatste kans om vrij te komen. Achter de tralies komt Eric te weten dat een andere medegevangene een moord op hem plant.

Seizoen 1, Aflevering 8 - Charlie Shannon

3,0 14 x
Dertien jaar na de moord heeft Eric een eerste zitting om in aanmerking te komen voor vervroegde vrijlating. Onderzoeker Russell wil Eric absoluut houden waar hij vindt dat hij thuishoort: achter de tralies. In een laatste poging om zijn onschuld te bewijzen, huurt Eric privédetective Charlie Shannon in.

Seizoen 1, Aflevering 7 - Melanie Pruitt

3,0 19 x
Twintig jaar na de moord verschijnen enkele krantenartikelen over de zaak-Fisher die het publiek mededogen voor Eric doet krijgen. Eric bereidt zich voor op een nieuwe zaak, samen met een nieuwe topadvocaat, Bernard Poulos. Cold case-onderzoekers van de politie van L.A. stellen een nieuw dossier tegen Eric op, tot er een d...

Seizoen 1, Aflevering 6 - Henry Fisher

4,0 107 x
Er breken rellen uit na de uitspraken in de zaak-Rodney King. Henry Fisher brengt Eric een emotioneel bezoek in de gevangenis en confronteert hem met een erg moeilijke vraag. Eric, verwikkeld in een dodelijke gevangenisvete, staat voor een zware beslissing en moet kiezen aan wie hij zijn loyauteit betuigt.

Seizoen 1, Aflevering 5 - Chris Keller

4,0 30 x
Chris Keller, een vriend van Eric uit de afkickkliniek, wordt ondervraagd over een misdaad die hij beging in New Mexico. Zo komt nieuwe informatie aan het licht die Eric kan helpen bij zijn verdediging. Eric wordt van de jeugdinstelling naar de gevangenis overgebracht, waar hij wordt opgewacht door gevaarlijke medegevangen...

Seizoen 1, Aflevering 4 - Dr. Marjorie Thompson

4,0 15 x
In de hoop een lichtere straf te krijgen, pleit Eric schuldig en hij staat een grondig psychologisch onderzoek toe. Onderzoeker Russell is ervan overtuigd dat Eric schuldig is en doet alles om te zorgen dat hij de zwaarst mogelijke straf krijgt.

Seizoen 1, Aflevering 3 - Kim Decker

4,0 12 x
In de weken voor de moord op Mary Fisher ontmoet Eric det. Russell voor het eerst, wanneer hij een klacht indient tegen zijn ex-vriendin Kim Decker. Russell vermoedt dat de waarheid duisterder is dan Eric laat blijken. Terwijl Russell het onderzoek voert, organiseert Eric een feestje in zijn appartement, samen met zijn oud...

Seizoen 1, Aflevering 2 - Sgt Ian Lynch

4,0 72 x
In 2003, twintig jaar na de moord op Mary Fisher, wordt intern onderzoeker Ian Lynch aangeduid om de beschuldigingen van wangedrag die Eric Fisher tegen Russell heeft geuit te onderzoeken. Lynch confronteert Russell met de aantijgingen, maar de druk van bovenaf is groot en een heropening van het onderzoek lijkt veraf. Met ...

Seizoen 1, Aflevering 1 - Eric Fisher

4,3 106 x
Eric Fisher is 17 en kampt met verslavingen. Hij wordt opgevangen nadat zijn moeder brutaal vermoord wordt in San Fernando Valley in 1983. Hoofdonderzoeker Dave Russell ondervraagt Eric, terwijl Erics vader, advocaat Henry Fisher, zijn zoon probeert te helpen.
Archief