Intruder

Laatste aflevering
Intruder
6 x

Seizoen 1, Aflevering 4

Rebecca en Sam maken plannen om snel te kunnen ontsnappen mocht het politieonderzoek hen verder in het nauw drijven. Bailey heeft bijna het harde bewijs ze nodig heeft, maar door de houding van haar bazen moet ze het kwaad alleen zien te trotseren.

Seizoen 1

Seizoen 1, Aflevering 3

8 x
Sam weet helemaal niet wat hij met Angela moet aanvangen. Bailey boekt een doorbraak, maar merkt dat haar oversten niet meegaan in haar redenering. Rebecca wordt herinnerd aan een trauma uit haar verleden dat haar de kracht geeft om het heft in eigen handen te nemen.

Seizoen 1, Aflevering 2 - Rebecca Wordt Benaderd Door Een Oude Bekende

8 x
Angela speelt spelletjes met Sam en gebruikt alles wat ze weet over de dood van Syed uit eigenbelang. Bailey blijft bij haar vermoedens rond de zaak, maar alle sporen lopen telkens dood. Rebecca wordt benaderd door een oude bekende die weleens een heel gevaarlijke vijand zou kunnen worden.

Seizoen 1, Aflevering 1 - Sam En Rebecca Proberen De Moord Op Een Indringer Te Verbergen

32 x
Nadat ze een indringer hebben vermoord zetten Sam en Rebecca samen met hun vriendin Angela alles zodanig in scène dat het op zelfverdediging lijkt. Rechercheur Bailey twijfelt sterk aan het officiële verhaal van haar politieoversten.
Archief