Irvine Welsh's Crime

Irvine Welsh's Crime gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Laatste aflevering
Irvine Welsh's Crime
Verlopen

Lennox en Drummond gaan naar het politiebureau van Leeds, waar ze inspecteur Ken Custer ontmoeten. Met hem bespreken ze hun bevindingen over de Confectioner. Als Lennox de moordenaar wil verschalken, moet hij zich bescheiden opstellen en zijn schaamte en zwakheid tonen. Met zijn...

Seizoen 1
Verlopen
Lennox ondervraagt de gevangengenomen Mr Confectioner. Het is nu een race tegen de klok om het jonge meisje Kylie te vinden. Midden in al de chaos ontdekt Lennox dat zijn moeder een affaire had met de beste vriend van zijn vader.
Verlopen
Lennox en Drummond komen aan in Leeds. Het busje is verdwenen, maar er is een spoor achtergelaten. Lennox weet dat Mr Confectioner nog steeds vrij rondloopt en spelletjes met hen speelt.
Verlopen
Lennox ondervraagt parlementslid Richie Gulliver. Inspecteur Bob Toal is woedend en vreest voor zijn job. Gulliver ontkent de relatie en wil hem geen alibi verschaffen, maar Lennox zet zijn sluwheid in om de waarheid te achterhalen en het hatelijke parlementslid publiek belachelijk te maken.
Verlopen
Lennox heeft het lastig om van de drank te blijven tijdens zijn speurtocht naar de moordenaar van Britney. De charismatische Franse detective Louis LeBlanc maakt zijn opwachting om de dood van het Franse koppel te onderzoeken.
Verlopen
Wanneer het 13-jarige schoolmeisje Britney Hamil vermist raakt, vermoedt inspecteur Ray Lennox dat dit het werk zou kunnen zijn van een beruchte seriemoordenaar.
Archief