Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Irvine Welsh's Crime

Irvine Welsh's Crime herbekijken

Seizoen 1

Seizoen 1, Aflevering 6 - Kan Lennox De Moordenaar Verschalken?

Verlopen 2,5 69 x
Lennox en Drummond gaan naar het politiebureau van Leeds, waar ze inspecteur Ken Custer ontmoeten. Met hem bespreken ze hun bevindingen over de Confectioner. Als Lennox de moordenaar wil verschalken, moet hij zich bescheiden opstellen en zijn schaamte en zwakheid tonen. Met zijn therapeut keert Lennox terug naar zijn jeugd...

Seizoen 1, Aflevering 5 - Het Is Nu Een Race Tegen De Klok Om Het Jonge Meisje Te Vinden

Verlopen 4,5 100 x
Lennox ondervraagt de gevangengenomen Mr Confectioner. Het is nu een race tegen de klok om het jonge meisje Kylie te vinden. Midden in al de chaos ontdekt Lennox dat zijn moeder een affaire had met de beste vriend van zijn vader.

Seizoen 1, Aflevering 4 - Speelt Mr Confectioner Spelletjes Met Lennox?

Verlopen 4,0 59 x
Lennox en Drummond komen aan in Leeds. Het busje is verdwenen, maar er is een spoor achtergelaten. Lennox weet dat Mr Confectioner nog steeds vrij rondloopt en spelletjes met hen speelt.

Seizoen 1, Aflevering 3 - Lennox Ondervraagt Parlementslid Richie Gulliver

Verlopen 4,0 44 x
Lennox ondervraagt parlementslid Richie Gulliver. Inspecteur Bob Toal is woedend en vreest voor zijn job. Gulliver ontkent de relatie en wil hem geen alibi verschaffen, maar Lennox zet zijn sluwheid in om de waarheid te achterhalen en het hatelijke parlementslid publiek belachelijk te maken.

Seizoen 1, Aflevering 2 - Lennox Kan Moeilijk Van De Drank Blijven Tijdens Zijn Speurtocht

Verlopen 4,5 45 x
Lennox heeft het lastig om van de drank te blijven tijdens zijn speurtocht naar de moordenaar van Britney. De charismatische Franse detective Louis LeBlanc maakt zijn opwachting om de dood van het Franse koppel te onderzoeken.

Seizoen 1, Aflevering 1 - Het 13-Jarige Schoolmeisje Britney Hamil Raakt Vermist

Verlopen 3,0 53 x
Wanneer het 13-jarige schoolmeisje Britney Hamil vermist raakt, vermoedt inspecteur Ray Lennox dat dit het werk zou kunnen zijn van een beruchte seriemoordenaar.
Archief