Jez! Please

Laatste aflevering
14:00
Jez! Please

Wannes is 23 jaar, TikTokker, enorme dierenvriend en transman. In zijn transitie is Wannes de afgelopen periode door heel wat diepe dalen gegaan, maar gelukkig kent hij ook veel hoogtepunten en liefde! Wannes liet Jana een jaar lang binnen in zijn leven. Door middel van coole vl...

Jez! Please gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 1
53:00
Op woensdag 22 maart ging Tom De Cock langs bij De Wereld van Indra. Hij ging in gesprek met jongeren over mentaal welzijn, angst voor de toekomst, over het klimaat en over liefde in alle kleuren en vormen.
55:00
Op woensdag 15 maart ging Tom De Cock langs bij PXL Hasselt. Hij ging in gesprek met jongeren over schoolmoeheid, over de uitspraak 'jongeren zijn oversekste konijnen' en over de vluchtelingenproblematiek.
54:00
Op woensdag 8 maart ging Tom De Cock langs bij Molenbeek Rebels Hij ging in gesprek met jongeren over cultuurverschillen en racisme, over online daten én over de dure tijden waarin jongeren opgroeien.
56:00
Op woensdag 1 maart ging Tom De Cock langs bij WAJOW. Hij ging in gesprek met jongeren over gevaren van het internet en social media, over de uitspraak 'jongeren hebben geen stijl' en over het huidige onderwijs.
Archief