Jordskott

Afleveringen
58:35

Een mysterieuze ziekte (2/10)

4,0 125 x
Het meisje dat Eva bijna omverreed, blijkt aan een mysterieuze ziekte te lijden. Zou zij Eva's dochter Josefine kunnen zijn, die zeven jaar geleden verdween?
58:38

Terug naar Silverhöjd (1/10)

4,0 720 x
Inspecteur Eva Thörnblad keert voor het eerst terug naar haar geboorteplaats Silverhöjd nadat haar dochter spoorloos verdwenen is.
58:17

Paniek (9/10)

Verlopen 3,0 836 x
Eva komt steeds meer te weten over wat er met haar vader gebeurd is. Nieuwe explosies in het bos maken het schepsel steeds woester
58:18

Parasiet (8/10)

Verlopen 3,0 488 x
Josefine is ontvoerd door Nicklas, die haar in de schuur verborgen houdt. Eva doet alles om de parasiet die ze doorslikte weg te krijgen.
58:40

Esmeralda (6/10)

Verlopen 3,0 741 x
Eva neemt een noodlottige beslissing in de hoop Josefine te redden, terwijl de greep van de natuur op haar steeds groter wordt.
Archief
Uitzending gemist?

De beste programma's herbekijk je op TVGemist.be wanneer het jou uitkomt. Vergeet die tv-gids: wij houden jou op de hoogte van je favoriete series en het allerbeste op TV gebied. Maak een profiel aan en bewaar je favoriete programma's in één overzicht. Voor elke nieuwe aflevering krijg je van ons een e-mail. Superhandig!

We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.