Jordy Doet Ibiza

Laatste aflevering
Jordy Doet Ibiza

Seizoen 1, Aflevering 8 van Jordy Doet Ibiza is toegevoegd op zaterdag 9 september 2023. Jordy Doet Ibiza is een programma bij VTM. Na een hele zomer vloggen, hard werken en sparen, is het is eindelijk zover: de Jordy zet koers naar het bruisende Ibiza.

Jordy Doet Ibiza gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 1
Seizoen 1, Aflevering 7 van Jordy Doet Ibiza is toegevoegd op woensdag 6 september 2023. Jordy Doet Ibiza is een programma bij VTM. Na een hele zomer vloggen, hard werken en sparen, is het is eindelijk zover: de Jordy zet koers naar het bruisende Ibiza.
Seizoen 1, Aflevering 6 van Jordy Doet Ibiza is toegevoegd op woensdag 6 september 2023. Jordy Doet Ibiza is een programma bij VTM. Na een hele zomer vloggen, hard werken en sparen, is het is eindelijk zover: de Jordy zet koers naar het bruisende Ibiza.
Seizoen 1, Aflevering 5 van Jordy Doet Ibiza is toegevoegd op woensdag 6 september 2023. Jordy Doet Ibiza is een programma bij VTM. Na een hele zomer vloggen, hard werken en sparen, is het is eindelijk zover: de Jordy zet koers naar het bruisende Ibiza.
Seizoen 1, Aflevering 4 van Jordy Doet Ibiza is toegevoegd op woensdag 6 september 2023. Jordy Doet Ibiza is een programma bij VTM. Na een hele zomer vloggen, hard werken en sparen, is het is eindelijk zover: de Jordy zet koers naar het bruisende Ibiza.
Seizoen 1, Aflevering 3 van Jordy Doet Ibiza is toegevoegd op woensdag 6 september 2023. Jordy Doet Ibiza is een programma bij VTM. Na een hele zomer vloggen, hard werken en sparen, is het is eindelijk zover: de Jordy zet koers naar het bruisende Ibiza.
De volgende ochtend slaat de realiteit hard toe wanneer hij beseft dat zijn zuurverdiende centjes zijn verdwenen als sneeuw voor de zon. Plots staat hij zonder geld of onderdak in Ibiza, én moet hij nog een week zien te overleven. Slaagt Jordy er alsnog in om er een onvergetelijke tijd van te maken?
Van zodra Jordy voet aan wal zet op het zonnige feesteiland, stort hij zich met volle overgave in een onstuimige eerste nacht.
Archief