Just Another Immigrant

Just Another Immigrant herbekijken

Augustus 2019

The final push

3,0 19 x
Het is nog maar twee weken tot de show in het Greek Theater en de ticketverkoop loopt nog steeds niet van een leien dakje.  Romesh is wanhopig zoek naar eender welk idee dat hem kan helpen om zijn show uitverkocht te krijgen. Hij staat zelfs open voor de plannen van zijn oom en van zijn moeder...

The Greek

3,0 10 x
Romesh is ten einde raad. De ticketverkoop voor zijn show in het Greek Theater raakt maar niet op gang.  In een wanhoopspoging neemt hij zijn oom en moeder mee naar de Mexicaanse grens, voor een bijzondere protestactie tegen de muur van president Trump.  En dan is het zover: hoeveel toeschouwers zullen er nu uiteindelijk o...
Juli 2019

The Conden favor

4,0 17 x
Romesh probeert Leesa te overtuigen om niet met de kinderen terug te keren naar het Verenigd Koninkrijk en hij roept haar hulp in bij het lanceren van zijn carrière.  Leesa eist dat hij contact opneemt met zijn vriend James Corden, presentator van 'The Late Late Show'. Hij is de laatste hoop op een tv-doorbraak voor Romesh.

The focus group

3,0 20 x
Een testpubliek krijgt beelden te zien uit de tv-serie; hun commentaar is maar moeilijk te verteren voor Romesh.  Ook al beweert hij dat het hem niets doet, Romesh gedraagt zich algauw helemaal anders tegenover zijn familie.

The mom

3,0 19 x
Shanthi is de Sri Lankaanse moeder van Romesh. Ze is net aangekomen in Los Angeles.  Romesh heeft de grootste moeite om tijd te vinden voor zijn familie en tegelijk een carrière uit te bouwen.

The money issue

4,0 20 x
Romesh staat voor een harde financiële realiteit. Hij moet heel zijn familie zien te onderhouden in Los Angeles, maar er komt helaas geen geld binnen.  Romesh moet drastische maatregelen nemen om op korte tijd geld bijeen te zoeken om zijn comedyshow in het Greek Theater te promoten.

The family

3,0 26 x
Ook Romesh' vrouw Leesa en hun 3 kinderen komen aan in Los Angeles. Leesa wil Romesh een gezondere levensstijl aanleren en daarvoor gaat ze niets uit de weg. Oom Rags brengt Rom opnieuw in grote problemen.

The tv debut

4,0 22 x
Romesh raakt in contact met enkele managers die zijn Amerikaanse tv-debuut moeten mogelijk maken. Ondertussen moet Romesh Leesa aantonen dat hij een oplossing heeft gevonden voor de studies van hun kinderen in Los Angeles.

The arrival

3,0 26 x
De populaire Britse stand-upcomedian Romesh Ranganathan komt aan in Amerika en hij staat meteen voor een zware taak. Hij moet 6000 kaartjes voor het Greek Theater verkocht zien te krijgen. Zonder connecties in de VS lijkt dat echter onbegonnen werk. Romesh probeert zich te settelen in Los Angeles en bouwt daar meteen een v...

The uncle

4,0 17 x
Ragu, de oom van Romesh, komt aan vanuit Australië. Hij is vastbesloten om Romesh' carrière in Hollywood een zetje te geven, ook al heeft hij nul ervaring. Maar 'Uncle Rags' heeft een plan voor Romesh en dat blijft niet onopgemerkt.
Archief