Just Another Immigrant

Juli 2019

The family

3,0 3 x
Ook Romesh' vrouw Leesa en hun 3 kinderen komen aan in Los Angeles. Leesa wil Romesh een gezondere levensstijl aanleren en daarvoor gaat ze niets uit de weg. Oom Rags brengt Rom opnieuw in grote problemen.
27:00

The tv debut

4,0 4 x
Romesh raakt in contact met enkele managers die zijn Amerikaanse tv-debuut moeten mogelijk maken. Ondertussen moet Romesh Leesa aantonen dat hij een oplossing heeft gevonden voor de studies van hun kinderen in Los Angeles.

The uncle

4,0 7 x
Ragu, de oom van Romesh, komt aan vanuit Australië. Hij is vastbesloten om Romesh' carrière in Hollywood een zetje te geven, ook al heeft hij nul ervaring. Maar 'Uncle Rags' heeft een plan voor Romesh en dat blijft niet onopgemerkt.
27:00

The arrival

3,0 5 x
De populaire Britse stand-upcomedian Romesh Ranganathan komt aan in Amerika en hij staat meteen voor een zware taak. Hij moet 6000 kaartjes voor het Greek Theater verkocht zien te krijgen. Zonder connecties in de VS lijkt dat echter onbegonnen werk. Romesh probeert zich te settelen in Los Angeles en bouwt daar meteen een v...
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.