Kamp Waes

Laatste aflevering
55:11
Kamp Waes
95 x

NieuwSeizoen 2, Aflevering 7 - De Zware Missie Gaat Verder

De missie die afgelopen nacht is begonnen, gaat gewoon verder. De kandidaten moeten hun doel, een terroristische groepering, onafgebroken observeren. Dat blijkt niet simpel te zijn als je dodelijk vermoeid bent. Een dag geleden was Fly nog enthousiast over hun prestaties, nu is ...

Seizoen 2
50:23

Seizoen 2, Aflevering 6 - De Kandidaten Komen Te Weten Welke Missie Ze Moeten Doen

148 x
Na drie dagen voorbereiding is het eindelijk zover: de kandidaten komen te weten welke missie ze gaan moeten doen. Het wordt een complexe operatie met heel wat uitdagingen waar ze helemaal alleen voor staan. De SF zal hen vanop afstand volgen en beoordelen. Die missie begint trouwens in bijzonder moeilijke omstandigheden. ...
50:45

Seizoen 2, Aflevering 5 - De Kandidaten Krijgen Een Stoomcursus Sf-Operator

169 x
De kandidaten zijn kapot na 4 dagen fysiek afzien, maar vanaf dag 5 begint er een nieuwe fase. De kandidaten zullen een stoomcursus SF-operator krijgen die hen moet klaarstomen voor een grote missie binnen drie dagen. Belangrijk is ook dat ze leren werken als een team en dat gaat niet zo vlot ...
56:53

Seizoen 2, Aflevering 4 - De Tenderfeet Blijft Slachtoffers Maken

276 x
Na drie dagen en twee nachten bijna onafgebroken doorgaan, eist het slaaptekort zijn tol bij de meeste kandidaten. Toch gaan de Special Forces onverbiddelijk door. De Tenderfeet, een ultrazware staptocht, blijft slachtoffers maken. En de kandidaten die het einde wel halen, wacht alweer een zoveelste, pijnlijke verrassing.
52:35

Seizoen 2, Aflevering 3 - De Kandidaten Moeten In Het Holst Van De Nacht Naar Een Verlaten Fort

235 x
Dag 3 van Kamp Waes start in het holst van de nacht. In een pikdonker, verlaten fort zullen de kandidaten doodsangsten doorstaan. Wie de bangelijke nachtproef tot een goed einde kan brengen, start uiteindelijk aan een van de meest legendarische proeven uit de Special Forces opleiding: de Tenderfeet. Een ultrazware staptoch...
52:50

Seizoen 2, Aflevering 2 - Welke Kandidaten Doorstaan Een Nachtelijke Zwemtest?

306 x
Na een zware eerste testdag gaat Kamp Waes gewoon door. De volgende proef op het programma is een nachtelijke zwemtest. Alleen de kandidaten die daar doorspartelen mogen mee richting de volgende Kamp Waes-bestemming: de legendarische kazerne van Marche-les-Dames. Instructeur Fly en co hebben er samen met hun collega's van ...
50:09

Seizoen 2, Aflevering 1 - Tom Stelt Zijn Kandidaten Voor Aan De Belgische Special Forces

2.183 x
Kamp Waes is terug. En ook dit seizoen daagt Tom Waes weer 15 gewone burgers uit in een bijzonder avontuur: een verkorte opleiding van de Belgische Special Forces. Op de eerste dag willen instructeur Fly en co de 15 nieuwe kandidaten vooral goed leren kennen. En daar hebben ze een aantal uitdagende en verrassende methodes ...
Seizoen 1
52:00

Seizoen 1, Aflevering 8

591 x
De kandidaten gaan de laatste dag van Kamp Waes in. Na een verschrikkelijk zware nacht volgt nog één laatste, grote test. Stijn en Fly willen weten of de resterende kandidaten ook kunnen functioneren in een team van echte Special Forces operatoren. Wie blijft aan boord en haalt het einde van Kamp Waes?
51:00

Seizoen 1, Aflevering 7

125 x
Op de voorlaatste dag van Kamp Waes staan de kandidaten wellicht voor de grootste uitdaging tot nu toe. De Special Forces willen weten hoe de kandidaten reageren wanneer ze gevangen genomen worden door een groep terroristen. Overleeft iedereen deze mentaal uiterst zware beproeving?
49:00

Seizoen 1, Aflevering 6

104 x
De kandidaten moeten op hun zesde dag in Kamp Waes een tactische missie tot een goed einde brengen. De Special Forces hebben een leider aangeduid die de groep op sleeptouw moet nemen. Zullen de kandidaten onder de enorme stress van een echte missie nog goed kunnen presteren?
49:00

Seizoen 1, Aflevering 5

122 x
Na vier dagen afzien hebben de overblijvende Kamp Waes-kandidaten laten zien wat ze fysiek aankunnen. Nu volgt een heel andere test. Wie valt door de mand tijdens het uitvoeren van een missie? En met wie van de kandidaten zouden de Special Forces ten oorlog willen trekken?
49:00

Seizoen 1, Aflevering 4

88 x
De vermoeidheid eist haar tol bij de meeste kandidaten. Kamp Waes is al vier dagen bezig en de groep heeft amper geslapen. Toch gaan de Special Forces onverbiddelijk door. Stijn en Fly willen weten wie onder druk en met amper een paar uur slaap toch kan blijven presteren. Wie blijft overeind en haalt het einde van dag 4?
48:00

Seizoen 1, Aflevering 3

78 x
De kandidaten beginnen aan hun derde dag in Kamp Waes. En er staat meteen een uitdagende proef op het programma. De hele groep trekt naar een plek even buiten het kamp waar het lef van de kandidaten op de proef gesteld wordt. Even later krijgen ze alweer een moeilijke opdracht. De kandidaten moeten een hele nacht uit de ha...
53:00

Seizoen 1, Aflevering 2

128 x
Na een zware eerste testdag worden de overblijvende kandidaten nu op een heel andere manier uitgedaagd. Met amper een paar uur slaap trekken ze een hele nacht op pad. Hoe gaan de kandidaten om met het gebrek aan slaap? En hoe reageren ze op een van de meest legendarische proeven uit de Special Forces-opleiding?
50:00

Seizoen 1, Aflevering 1

957 x
Tom stelt zijn 15 geselecteerde kandidaten voor aan de Belgische Special Forces. De Special Forces willen vandaag vooral uitzoeken wat voor vlees ze in de kuip hebben. Hoe zullen de kandidaten omgaan met de eerste tests van de Special Forces? En hoeveel van de 15 startende kandidaten blijven er na vandaag nog over?
51:00

9 februari 2020

2.778 x
In deze laatste aflevering blikt Tom Waes terug op 8 dagen Kamp Waes. Met een unieke inkijk in de gedachtegang achter de selectieweek die instructeurs Stijn en Fly in elkaar hebben gestoken. En met heel wat beelden die antenne nooit gehaald hebben.
51:00

Aflevering 9

1.105 x
In deze laatste aflevering blikt Tom Waes terug op 8 dagen Kamp Waes. Met een unieke inkijk in de gedachtegang achter de selectieweek die instructeurs Stijn en Fly in elkaar hebben gestoken. En met heel wat beelden die antenne nooit gehaald hebben.
53:00

Aflevering 8

1.231 x
De kandidaten gaan de laatste dag van Kamp Waes in. Na een verschrikkelijk zware nacht volgt nog één laatste, grote test. Stijn en Fly willen weten of de resterende kandidaten ook kunnen functioneren in een team van echte Special Forces operatoren. Wie blijft aan boord en haalt het einde van Kamp Waes?
51:00

Aflevering 7

1.376 x
Aflevering 7 van Kamp Waes is uitgezonden op zondag 26 januari 2020 om 20:02 uur en was te zien op Eén.
Binnenkort terug te kijken
52:02

Seizoen 2, Aflevering 8 - Houden Kaat En Dries Het Vol In De Handen Van Terroristen?

Verwacht op
Het is een heftige nacht. Met Kaat en Dries in de handen van de terroristen wordt de druk nu helemaal opgevoerd. De hele nacht worden ze ondervraagd. Gaan ze kraken of niet? En vooral: gaan ze lang genoeg kunnen volhouden, want de rest van de team gaat hen komen bevrijden. Ze weten het zelf nog niet, maar dit is de laatste nacht en dag van Kamp Waes. Wie haalt het einde?
Archief