Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Kamp Waes

Kamp Waes herbekijken

Seizoen 1
52:00

Seizoen 1, Aflevering 8

4,7 316 x
De kandidaten gaan de laatste dag van Kamp Waes in. Na een verschrikkelijk zware nacht volgt nog één laatste, grote test. Stijn en Fly willen weten of de resterende kandidaten ook kunnen functioneren in een team van echte Special Forces operatoren. Wie blijft aan boord en haalt het einde van Kamp Waes?
51:00

Seizoen 1, Aflevering 7

4,8 85 x
Op de voorlaatste dag van Kamp Waes staan de kandidaten wellicht voor de grootste uitdaging tot nu toe. De Special Forces willen weten hoe de kandidaten reageren wanneer ze gevangen genomen worden door een groep terroristen. Overleeft iedereen deze mentaal uiterst zware beproeving?
49:00

Seizoen 1, Aflevering 6

2,0 66 x
De kandidaten moeten op hun zesde dag in Kamp Waes een tactische missie tot een goed einde brengen. De Special Forces hebben een leider aangeduid die de groep op sleeptouw moet nemen. Zullen de kandidaten onder de enorme stress van een echte missie nog goed kunnen presteren?
49:00

Seizoen 1, Aflevering 5

3,0 100 x
Na vier dagen afzien hebben de overblijvende Kamp Waes-kandidaten laten zien wat ze fysiek aankunnen. Nu volgt een heel andere test. Wie valt door de mand tijdens het uitvoeren van een missie? En met wie van de kandidaten zouden de Special Forces ten oorlog willen trekken?
49:00

Seizoen 1, Aflevering 4

4,0 63 x
De vermoeidheid eist haar tol bij de meeste kandidaten. Kamp Waes is al vier dagen bezig en de groep heeft amper geslapen. Toch gaan de Special Forces onverbiddelijk door. Stijn en Fly willen weten wie onder druk en met amper een paar uur slaap toch kan blijven presteren. Wie blijft overeind en haalt het einde van dag 4?
48:00

Seizoen 1, Aflevering 3

4,7 53 x
De kandidaten beginnen aan hun derde dag in Kamp Waes. En er staat meteen een uitdagende proef op het programma. De hele groep trekt naar een plek even buiten het kamp waar het lef van de kandidaten op de proef gesteld wordt. Even later krijgen ze alweer een moeilijke opdracht. De kandidaten moeten een hele nacht uit de ha...
53:00

Seizoen 1, Aflevering 2

4,3 96 x
Na een zware eerste testdag worden de overblijvende kandidaten nu op een heel andere manier uitgedaagd. Met amper een paar uur slaap trekken ze een hele nacht op pad. Hoe gaan de kandidaten om met het gebrek aan slaap? En hoe reageren ze op een van de meest legendarische proeven uit de Special Forces-opleiding?
50:00

Seizoen 1, Aflevering 1

4,2 599 x
Tom stelt zijn 15 geselecteerde kandidaten voor aan de Belgische Special Forces. De Special Forces willen vandaag vooral uitzoeken wat voor vlees ze in de kuip hebben. Hoe zullen de kandidaten omgaan met de eerste tests van de Special Forces? En hoeveel van de 15 startende kandidaten blijven er na vandaag nog over?
51:00

9 februari 2020

4,2 2.765 x
In deze laatste aflevering blikt Tom Waes terug op 8 dagen Kamp Waes. Met een unieke inkijk in de gedachtegang achter de selectieweek die instructeurs Stijn en Fly in elkaar hebben gestoken. En met heel wat beelden die antenne nooit gehaald hebben.
51:00

Aflevering 9

4,7 978 x
In deze laatste aflevering blikt Tom Waes terug op 8 dagen Kamp Waes. Met een unieke inkijk in de gedachtegang achter de selectieweek die instructeurs Stijn en Fly in elkaar hebben gestoken. En met heel wat beelden die antenne nooit gehaald hebben.
Archief