Kattenlaan 9

Kattenlaan 9 herbekijken

Februari 2019
15:00

Grote Vakantie

Verlopen 3,3 103 x
De kittens vertrekken op vakantie naar Dubai. Nonkel Boudewijn is opgetogen en kan niet wachten tot de rust is teruggekeerd in het huis. Butler Ed is minder blij dat de kittens vertrekken. Hij vindt het maar niets, die stilte in huis.
15:00

Verjaardag

Verlopen 4,0 75 x
Hiep hiep hoera, de kittens zijn jarig! Dat moet gevierd worden met een lekkere taart. Pippa komt ook langs en de kittens spelen samen Twister. De enige die niet gelukkig is, is nonkel Boudewijn. Hij zit met een gebroken hart.
Januari 2019
15:00

Daten

Verlopen 4,0 40 x
Django krijgt bezoek van Pippa. Nonkel Boudewijn heeft zich op een online datingsite aangemeld en zoekt zijn match. Ed krijgt bezoek van Fleur, zijn ex-vriendin en oude liefde. Hij komt voor een moeilijke keuze te staan: zal hij met Fleur meegaan of bij de kittens blijven?
15:00

Weglopen

Verlopen 4,5 20 x
Patrick krijgt straf en moet van Mimi op zijn kamer blijven. Hij is kwaad en besluit om weg te lopen van huis in de hoop dat ze hem zullen missen. Nonkel Boudewijn is in paniek en gaat op zoek naar hem.
15:00

Liegen

Verlopen 4,0 35 x
Django pakt uit met indrukwekkende verhalen om Pippa te imponeren, verhalen die niet waar zijn volgens de andere kittens. Boudewijn gaat een potje schaken met Ed en doet er alles aan om de schaakpartij te winnen.
15:00

Ziek

Verlopen 4,0 18 x
Django heeft een flinke verkoudheid te pakken. Mimi moet werken en vraagt nonkel Boudewijn om extra goed voor hem te zorgen. Django kan echter niet stil blijven zitten dus het duurt niet lang voordat de anderen ook ziek zijn. Ed heeft zijn handen vol met het verzorgen van de kittens en het uitvoeren van Boudewijns taakjes....
10:00

Brief van Papa

Verlopen 4,0 22 x
De kittens krijgen post van hun papa die in Afrika op muizen jaagt. De kittens zijn erg opgetogen door de brief, maar Oom Boudewijn voelt een grote leegte. Hij mist zijn broer erg en besluit daarom om hem terug te schrijven.
10:00

Kattenlaan

Verlopen 3,0 49 x
Op de Kattenlaan 9 woont moederpoes Mimi met haar kittens Django, Kaat, Lotje en Patrick. Vader Lucas werkt in het buitenland als muizenvanger. Als Mimi elke ochtend naar haar werk gaat, belooft nonkel Boudewijn op zijn nichtjes en neefjes te passen. Hij woont onder Mimi met zijn trouwe butler, de schildpad Ed. In werkelij...
15:00

Hartenpijn

Verlopen 3,0 19 x
Boudewijn is dolverliefd. De zenuwen nemen het over als zijn date voor het eerst langskomt. Ed zou hem helpen maar dat verloopt niet volgens plan. Patrick heeft daarbij ook nog eens de walkie talkie gestolen.
15:00

Verliefd

Verlopen 3,0 18 x
Pippa komt langs en Django is op slag verliefd. Hij neemt haar meteen mee voor een rondleiding. Django weet niet wat hem overkomt en vraagt Ed om hulp. Ed mijmert over de tijden met zijn geliefde Fleur.
Archief